El 8 de maig, puja al ring!

Arriba El Desconcert d'iCat.cat! Parelles impossibles damunt de l'escenari

Com t'imagines la connexió de Manel amb P.A.W.N. Gang? Veus una bona sintonia entre Ramon Mirabet i La Pegatina? Dilluns 8 de maig a la Sala Apolo comprovarem com se'n surten enfrontant-se a l'escenari!

Actualitzat

EL CONCERT!

Un cartell de luxe per celebrar el retorn d'iCat.cat a l'FM! La segona edició d'El desconcert farà pujar a l'escenari "parelles impossibles". T'imagines Joan Dausà vs. Falciots Ninja? Hi ha res més allunyat del pop de Manel que la tralla trap de P.A.W.N. Gang? I com sonarà el tema que compartiran Ramon Mirabet i La Pegatina?

I la parella de l'any, Maria Arnal i Marcel Bagés, com afronta "El Desconcert"? Ens expliquen que han decidit muntar un trio! Candidats?

LES PARELLES IMPOSSIBLES!

Pop de factures diverses, mestissatge festiu, cançó d'autor, folk, soul i hip hop es barrejaran a la Sala Apolo en una festa per celebrar que l'escena musical catalana és oberta, fresca i sense prejudicis. Aquest és el cartell de la segona edició d'El Desconcert

Manel vs. P.A.W.N Gang

La Pegatina vs. Ramon Mirabet

Joan Dausà vs. Falciots Ninja

David Carabén vs. Maria Arnal i Marcel Bagés

Joan Miquel Oliver vs. Renaldo & Clara

Delafé vs. Eduard Gener

Les Sueques vs. Museless

El Petit de Cal Eril vs. Pavvla

Arnau Tordera [Obeses] vs. Guillem Roma

Animal vs. Raynald Colom

Yacine Belahcene vs. Bikimel

I amb l'aportació dels membres de la banda que tocaran tot el repertori a la Sala Apolo. I que són: Gerard Cantero, al baix; Toni Molina, a la bateria i Jordi Casadesús, a la guitarra i els teclats! La direcció artística, de Pau Guillamet "Guillamino".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut