Albert Segura, Montse Virgili i Adam Martín, el trident de l'estiu a Catalunya Ràdio
#EstiuCatRàdio

Albert Segura, Montse Virgili i Adam Martín, el trident de l'estiu a Catalunya Ràdio

La nova programació s'estrena el 22 de juliol i s'allargarà 6 setmanes

Carles PascualActualitzat

Serem el teu despertador. Farem la sobretaula amb tu. I el cap de setmana sortirem junts!

Aquest estiu ens ho volem passar bé plegats! Catalunya Ràdio t'acompanyarà allà on vagis, des de primera hora. L'Albert Segura t'ajudarà a llevar-te. A les 7, va bé? Doncs, de dilluns a divendres, serà l'encarregat de dirigir "El matí de Catalunya Ràdio". Fins a la una, en una edició d'estiu que no deixarà de banda l'humor dels de l'"APM?", que sempre ens acompanya. A l'Albert ja el coneixeu perquè presenta el "Solidaris" i perquè ja ha dirigit "El matí", els festius intersetmanals.

Les tardes d'estiu, farem uns quants cafès amb la Montse Virgili. Com el vols, llarg o curt? A nosaltres ens agrada més aviat llarg, i un darrere un altre. Perquè, l'"Estat de Gràcia" ens acompanyarà cada dia, de dilluns a divendres, de les quatre a les set de la tarda. La Montse presenta i dirigeix a Catalunya Ràdio, "Interferències".

I el cap de setmena, si surts a la muntanya o a la platja, la ràdio t'acompanyarà sempre! Amb l'Adam Martín. "El suplement", arrencarà a les 9 i s'allargarà fins a les 12, dissabtes i també diumenges. Ens ajudarà a passar millor la calor amb propostes refrescants, sempre saludables i equilibrades. L'Adam hi té experiència!

 

Els migdies, ens atiparem!

Amb tres propostes gastronòmiques que ens ompliran la graella i també la taula. "La fonda", de Pep Nogué, ens muntarà el menú de dilluns a divendres. I el cap de setmana, passarem per "Un restaurant caníbal a Berlín", de la Paula Molés. Els seus plats els regarem amb el "Tast vertical" de l'Empar Moliner.

Anirem al cinema, farem una volta per Amèrica i serem més adolescents que mai!

El cinema? No! "La cinema". La de l'Àlex Gorina, esclar! Un programa que només parlarà amb dones, i de les dones, que configuren el cinema català. Apunteu-ho! Dissabtes i diumenges, a les deu del vespre. La cartellera del cap de setmana també té dues estrenes destacadíssimes: "Els homes clàssics", amb Albert Galcerán i Pedro Pardo [dissabtes a la mitjanit], i "Cafè Amèrica", amb Joan Ollé i David Guzman, que deixa l'Àsia i canvia de continent aquest estiu [diumenges a la mitjanit]. Ah, i recorda que aquest estiu farem castells! A la platja, i a plaça, amb Carles Cortés.

I, atenció, perquè els nostres "Adolescents iCat" fan el salt a l'antena de Catalunya Ràdio! Serà una de les novetats dels programes temàtics que ens acompanyaran de dilluns a diumenge. Amb "Una jornada particular" de Josep Vila o el "Ciutat Maragda" de David Guzman.

Els informatius i els esports, també amb tu

Redueixen hores, però mantenen horaris. Els informatius amb el "Catalunya migdia" [14.00 h] i el "Catalunya vespre" [19.00 h]. I els esports, que amb el "Tot costa" i "El Club de la Mitjanit", que ens acompanyaran diàriament de dilluns a divendres, i el "Tot gira" el cap de setmana.

Consulta la graella d'estiu!

ARXIVAT A:
Catalunya Ràdio
Anar al contingut