TOTS ELS ÀUDIOS

 • Via Jazz Novetats
  Escolta àudio

  Via Jazz Novetats

  El trio The Bad Plus,Reid Anderson, Ethan Iverson i David King, enceta el programa d'aquesta nit amb el seu àlbum més recent, Made Possible (Universal Music 2012). John Zorn és l'autor de la música de l'àlbum The Concealed (Tzadik, 2012). La música que el compositor i saxofonista novaiorquès ha escrit per aquest àlbum beu de la tradició de la música de l'Est d'Europa, i la interpreten sis músics, John Medeski, piano, Kenny Wollesen, vibràfon, Trevor Dunn, baix, Joey Barron, bateria, Mark Feldman, violí i Erik Friedlander, violoncel. Equality (Fresh Sound Records 2008), la formació del bateria Nasheet Waits, tancarà el programa.

 • Via Jazz Novetats
  Escolta àudio

  Via Jazz Novetats

  A la primera part del programa d'aquesta nit sentirem temes del nou disc del contrabaixista de Chicago Tyler Mitchell, Live at Smalls (2013). És una gravació en directe feta al Smalls Jazz Club en formació de quintet amb Josh Evans, trompeta, Abraham Burton, saxo tenor, Spike Wilner, piano i Eric McPherson, bateria. La segona part del programa la dedicarem als discos que es presentaran a la tercera setmana del Festival de Jazz de Terrassa, Sol-it (Swit Records 2011), un solo del pianista Ignasi Terraza, Live at the Living Room, Bangkok (Swit Records 2012), de l'Ignasi Terraza Trio, Out for a While (Swit Records 2013), del trio del pianista Bernat Font i Avanti (Hot Club Records 2013), del trio de jazz manush del guitarrista Biel Ballester.

 • Via Jazz Novetats
  Escolta àudio

  Via Jazz Novetats

  A la primera part del programa d'aquesta setmana oferirem temes del disc Threedom, protagonitzat pels músics Jean-Michel Plic, piano, François Moutin, baix i Ari Hoenig, bateria, publicat el 2011 per Motéma Records. A la segona part tornarem a l'edició d'aquest 2013 del Festival de Jazz de Terrassa per proposar-vos mostres d'alguns dels grups que hi actuaran la setmana que ve presentant els seus nous projectes discogràfics, com el del vocalista californià Gregor Porter, el col·lectiu Nelson Project i la pianista Joane Brackeen.

 • Novetats discogràfiques
  Escolta àudio

  Novetats discogràfiques

  Via Jazz Amb un duet comença el programa d'aquesta nit, el que formen Charles Lloyd, saxos i flauta i Jason Moran, piano. Presentem temes de l'àlbum que han gravat per a ECM, publicat el febrer d'aquest 2013, Hagar's Song. El pianista Jason Moran és un dels músics del nou quartet de Charles Lloyd, formació que també sentirem, amb temes de l'àlbum Mirror que Charles Lloyd, Jason Moran, Reuben Rogers i Eric Harland van gravar el 2010 també per a ECM. La segona part del programa la dedicarem a repassar les novetats discogràfiques que es presenten aquesta setmana al 32è Festival de Jazz de Terrassa. Sentirem temes d' Empremtes, del Burrull & Farràs Quintet, Menta Diari Sonor, de la David Mengual Free Spirits Big Band, Continental Blues, del Matthew Simon Quartet, i Pentasonic, de la banda de Nova York Opus 5.

 • Roger "Kemp" Biwandu Quintet
  Escolta àudio

  Roger "Kemp" Biwandu Quintet

  Via Jazz: En concert

 • Novetats discogràfiques
  Escolta àudio

  Novetats discogràfiques

  Via Jazz Coincidint amb la visita que el trio del pianista Jason Moran fa aqust cap de setmana a Barcelona, el Via Jazz proposa de sentir temes del disc més recent del seu trio, Ten (Blue Note 2010). També presentarem el projecte més recent del pianista Cyrus Chestnut, el quartet amb Stacy Dillard, Dezron Doublas i Willie Jones, (WJ3 Records 2012), i tancarem sentint la música de la Big Bom Band, la banda de Sallent que ha publicat fa un parell de mesos l'àlbum "Fabes contades" (Hit Sound Records 2012)

 • Novetats discogràfiques
  Escolta àudio

  Novetats discogràfiques

  Via Jazz Els tres primers temes del programa d'aquesta setmana són de l'àlbum When the heart Emerges glistening, que signa el trompetista Ambrose Akinmusire en quintet amb Justin Brown, bateria, Gerald Clayton, piano, Hurish Raghavan, baix, Salter Smith, saxo tenor. També sentirem la nova proposta de Steve Kuhn, Wisteria , el disc que ha gravat per al segell ECM formant trio amb Steve Swallow, baix i Joey Baron, bateria. I acabarem amb una proposta original, un duet de saxo i bateria. Artimaña Records ha publicat els temes que el saxofonista Gorka Benítez ha escrit per tocar amb el bateria David Xirgu. El disc es diu A Marte otra vez.

 • Novetats discogràfiques
  Escolta àudio

  Novetats discogràfiques

  Via Jazz: Els temes que sentirem aquesta setmana per començar el Via Jazz són de l'àlbum que el quartet liderat pel bateria Billy Hart ha gravat per al segell ECM, All Our Reasons. La formació la integren Ethan Everson, piano, Mark Turner, saxo tenor, Ben Street, contrabaix i Billy Hart, bateria. També us proposarem temes de Frank Kimbrough Trio: Live at Kitano, la gravació feta en directe al club Kitano de Nova York el juliol del 2011 de l'actuació del Frank Kimbrough Trio publicada per Palmetto Records. Acabarem amb la lectura d'alguns estàndards del repertori jazzístic que el guitarrista català Albert Vila ha fet al costat del baixista Reinier Elizarde i del Bateria Jorge Rossy, una novetat discogràfica de Quadrant Records titulada "Standards".

 • Novetats discogràfiques
  Escolta àudio

  Novetats discogràfiques

  Via Jazz: Al programa d'aquesta setmana sentirem temes de l'àlbum The Well (ECM2012) del Tord Gustavsen Quartet , format per Tord Gustavsen, piano, Tore Brunborg, saxo tenor, Mats Eilertsen, contrabaix i Jarle Vespestad, bateria. També proposem mostres de l'àlbum Carrera (Sunnyside 2012), el projecte més recent de Guillermo Klein i Los Guachos gravat a Brooklyn el maig del 2011. Per acabar recuperem tres temes de la Iulianus Suite (ContraBaix/Karonte 2010), l'àlbum que va signar Jordi Rossy com a pianista, compositor i arranjador, al costat del seu Quintet. Els altres músics de la banda són Chris Cheek, saxo tenor, Felix Rossy, trompeta, RJ Miller, bateria i Albert Sanz, orgue

 • Brandford Marsalis Quartet
  Escolta àudio

  Brandford Marsalis Quartet

  Via Jazz: en concert

 • Novetats discogràfiques
  Escolta àudio

  Novetats discogràfiques

  Via Jazz: Els temes que sentirem aquesta setmana són dels àlbums "Indicum" (ECM 2012), del trio del pianista suec Bobo Stenson, i "The Elvin Jones Project" (Sunnyside Records 2012), l'homenatge al bateria Elvin Jones que ha ideat el baixista Michael Feinberg, per al qual ha comptat amb els músics Billy Hart, bateria, George Garzone, saxo, Tim Hagans, trompeta, Leo Genovese, piano i teclats, Alex Wintz, guitarra. Per completar l'homenatge a Elvin Jones, el sentirem en dues gravacions, una del 1982 amb David Liebman, saxo, Tarumasa Hino, trompeta, George Mraz, baix, Kenny Kirkland, piano, i l'altra amb el John Coltrane Quartet el 1961.

 • Novetats discogràfiques
  Escolta àudio

  Novetats discogràfiques

  Via Jazz: Al programa d'avui hi sonen temes de l'àlbum The Book of Chet (Sunnyside Records 2012), l'homenatge de la vocalista brasilera Luciana Souza al repertori de Chet Baker. També sentirem temes de l'àlbum Circular Dreaming (ENJA 2012). homenatge del quartet Quest al bebop. Els músics de Quest són Dave Liebman, saxos, Richie Beirach, piano, Ron McClure, baix, Billy Hart, bateria. Per tancar el programa proposem mostres de l'àlbum Rise (Jazz Village-Harmonia Mundi 2012), ún disc que el trompetista Raynald Colom ha gravat amb un nodrit grup de músics: Jure Pukl, saxo, Aruan Ortiz, piano, Rashaan Carter, baix, Rudy Royston, bateria, Core Rhythm, veu, Roger Blavia, percussió, Electric Colour Orquestra.

 • Novetats discogràfiques
  Escolta àudio

  Novetats discogràfiques

  Via Jazz: Aquesta setmana podrem sentir temes l'àlbum Equilibrium (ECM, 2012), del Benedikt Jahnel Trio. També sentirem temes de l'àlbum Pat Metheny Unity Band (Nonesuch Records 2012), amb Pat Metheny, guitarres, Chris Potter, saxo, Ben Williams, baix, Antonio Sánchez, bateria, i per tancar l'audició ens acompanyaran els membres del Gonzalo del Val Trio amb el seu enregistrament més recent, l'àlbum Three generations (Jazzenviu Records 2011).

 • Novetats discogràfiques
  Escolta àudio

  Novetats discogràfiques

  Via Jazz: Al programa d'aquesta setmana hi sonen temes del nou disc del pianista Ahmad Jamal, "Blue Moon", de l'àlbum "Year of the snake" i del Fly Trio, que formen Mark Turner, saxo, Larry Grenadier, baix, Jeff Ballard, bateria, publicat per ECM el 2012. Presentem també el disc més recent del pianista badaloní Ismael Dueñas, "Pianisme il·lustrat" (Whatabout Music 2012)

 • Via Jazz de Nadal
  Escolta àudio

  Via Jazz de Nadal

  Via Jazz: Una selecció de música de Nadal en clau de Jazz. Selecció i presentació de Pilar Subirà.

Anar al contingut