TOTS ELS ÀUDIOS

 • Jonas Kaufmann, tenor superstar
  Escolta àudio

  Jonas Kaufmann, tenor superstar

  Sense cap mena de dubte, el tenor bavarès Jonas Kaufmann desperta passions i triomfa allà on va. La seva veu de lírico-spinto li permet abordar un repertori ampli i versàtil, en italià, francès i alemany. I amb uns inicis de carrera ben curiosos.

 • Angela Gheorghiu, una diva en terra de vampirs
  Escolta àudio

  Angela Gheorghiu, una diva en terra de vampirs

  Amb més de 25 anys de carrera professional al darrere, la soprano romanesa Angela Gheorghiu és la gran (i potser la darrera) diva de l'òpera italiana, amb un repertori que s'ha fet seu i reconegut pel públic i la crítica d'arreu del món.

 • Entre Itàlia i França: Roberto Alagna
  Escolta àudio

  Entre Itàlia i França: Roberto Alagna

  L'últim gran divo del segle XX. Una veu imponent i un repertori ampli i coherent. La vida i els miracles de Roberto Alagna, el tenor francoitalià més carismàtic.

 • Una mezzo de la vella escola: Joyce DiDonato
  Escolta àudio

  Una mezzo de la vella escola: Joyce DiDonato

  Lleugera, volàtil, simpàtica i versàtil. Avui parlem de Joyce DiDonato. Senzillament, una de les millors.

 • El baríton que venia del fred: Bo Skovhus
  Escolta àudio

  El baríton que venia del fred: Bo Skovhus

  Un repàs de les millors gravacions del versàtil baríton danès Bo Skovhus, d'ampli repertori i compromès amb l'òpera del segle XX.

 • "Cielito lindo": Rolando Villazón
  Escolta àudio

  "Cielito lindo": Rolando Villazón

  El tenor que va voler ser Plácido Domingo. L'ascensió i la caiguda d'un dels millors tenors de la primera dècada del segle XXI.

 • Sondra Radvanovsky
  Escolta àudio

  Sondra Radvanovsky

  Molt estimada al Liceu, on ha inaugurat la temporada 2020-2021 al costat de Piotr Beczala, la soprano nord-americana és de les més aclamades internacionalment per la seva veu àmplia i generosa en projecció i per la versatilitat del seu repertori, amb una atenció especial als papers lírics i spinto.

 • Natalie Stutzman
  Escolta àudio

  Natalie Stutzman

  Rara avis en el panorama líric actual, Stutzman es pot considerar una de les contralts del momento. La veu obscura, abundant en harmònics, es posa al servei -sobretot- de l'òpera barroca, sense oblidar les incursions de la cantant francesa en el terreny de la dirección musical.

 • Carlos Álvarez
  Escolta àudio

  Carlos Álvarez

  Baríton malagueny d'indubtable projecció internacional, Carlos Álvarez ha estat i segueix sent un dels Don Giovanni més interessants de l'actualitat, sense oblidar les seves actuacions al servei de papers verdians com els de Rodrigo ("Don Carlo"), Rigoletto o Iago ("Otello"). En sintetitzem la carrera en aquest programa.

 • Elina Garanca
  Escolta àudio

  Elina Garanca

  Aproximació a la mezzosoprano letona, molt amant de la cultura hispànica i que ha incorporat al seu repertori el personatge de Carmen, entre d'altres. Una veu dúctil i sensual, d'ampli repertori, amb una discografia i videografia abundant i reconeguda internacionalment.

 • Ildebrando d'Arcangelo
  Escolta àudio

  Ildebrando d'Arcangelo

  Repassem la veu i la trajectòria artística del baix italià Ildebrando d'Arcangelo, cèlebre per les seves interpretacions d'òperes de Mozart, Verdi i del belcanto romàntic, a més de títols barrocs de G. F. Händel. Una veu fosca, rotunda i impecable en fraseig i expressivitat. I un dels baixos més mediàtics del moment.

 • Xavier Sabata
  Escolta àudio

  Xavier Sabata

  Català universal per la seva projecció arreu i contratenor conegut i reconegut per les seves interpretacions d'òpera barroca (Cavalli, Vivaldi, Händel), el contratenor català, nascut a Avià (Berguedà), ha inclòs també el lied i l'òpera contemporània en el seu ja ampli currículum.

 • Natalie Dessay
  Escolta àudio

  Natalie Dessay

  La soprano francesa més destacada de les darreres dècades, amb uns inicis com a líricolleugera i la transformació cap a un repertori més líric o fins i tot dramàtic. Parlarem també de la faceta com a "cantactriu" d'una de les millors veus de l'actualitat.

 • Anna Netrebko
  Escolta àudio

  Anna Netrebko

  Per molts, la diva del moment. Per altres, una intèrpret excel·lent. Repassarem els grans èxits de la soprano russa, des dels primers passos al teatre Mariinski fins a les darreres actuacions en teatres tan emblemàtics com el Metropolitan Opera House. Sense oblidar l'evolució i els canvis en el seu repertori.

 • L'òpera i el segle XXI
  Escolta àudio

  L'òpera i el segle XXI

  Acabem la sèrie reflexionant sobre els nous reptes de l'espectacle operístic en els primers 20 anys del segle XXI de la mà d'alguns dels grans noms: Benjamin, Adès, Turnage i Saariaho.

Anar al contingut