TOTS ELS ÀUDIOS

 • La Francisquita torna al Liceu
  Escolta àudio

  La Francisquita torna al Liceu

  "Doña Francisquita" torna al Liceu amb un nou muntatge de Lluís Pasqual. I a Veus inaudibles l'Alba Quinquillà ens parla del tenor Adolphe Nourrit.

 • Per Tots Sants.... el Tenorio!
  Escolta àudio

  Per Tots Sants.... el Tenorio!

  El mite de Don Joan en l'òpera amb fragments d'obres de Righini, Tritto, Gazzaniga, Mozart, Pacini i Carnicer.

 • De la Cenerentola a Jessye Norman
  Escolta àudio

  De la Cenerentola a Jessye Norman

  La ventafocs rossiniana torna a l'escenari de La Faràndula de Sabadell i us en parlem. Torna Xavier Cester, el cronista errant, per parlar-nos dels darrers espectacles que ha vist en teatres europeus.

 • Entrevista a Franc Aleu i Opera Mundi
  Escolta àudio

  Entrevista a Franc Aleu i Opera Mundi

  Conversem amb el director escènic de la "Turandot" del Liceu, el videoartista Franc Aleu. Torna Pere Andreu Jariod, que ens parlarà de l'òpera a Internet i a les xarxes socials. Novetats: el recital d'Ildar Abdrazakov (DG).

 • Veus inaudibles
  Escolta àudio

  Veus inaudibles

  Encetem nova secció, amb Alba Quinquillà: veus històriques que ningú no ha sentit. I comencem amb Nancy Storace, la primera Susanna de Le nozze di Figaro i la soprano predilecta de Mozart. Parlem de l'exposició Òpera al Caixafòrum. Novetats: el Papageno de Rolando Villazón i òperes en DVD.

 • Les altres Turandot
  Escolta àudio

  Les altres Turandot

  El Liceu alça el teló 20 anys després de la seva reconstrucció amb el mateix títol: "Turandot". Us proposem l'audició de fragments d'altres òperes sobre el mateix tema de compositors com Busoni o el final alternatiu de Berio, a més de la música incidental de Weber.

 • Ens preparem per a la tardor operística
  Escolta àudio

  Ens preparem per a la tardor operística

  Arrenquem la nostra 18a temporada! Després de diversos esdeveniments operístics de l'estiu, ens disposem a encarar una tardor que ens prepara moltes sorpreses. Repassem els èxits de Lisa Davidsen i els fracassos de Valery Gergiev i Anna Netrebko a Bayreuth, parlem de l'afer Domingo i de les efemèrides del dia, i acabem amb un exemple més d'ària amb instrument obligat.

 • Presentem el Festival de Peralada!!!
  Escolta àudio

  Presentem el Festival de Peralada!!!

  Ens visita Oriol Aguilà per parlar de la 33ena edició del Festival de Peralada. I acabem la temporada parlant de Luisa Miller i conversant amb Xavier Cester, el cronista errant. Bon estiu a tothom!

 • Parlem amb la soprano Mireia Tarragó
  Escolta àudio

  Parlem amb la soprano Mireia Tarragó

  La soprano Mireia Tarragó clourà el cicle dels Sopars Lírics al restaurant Les 7 Portes el 28 de juny, i per aquest motiu conversem amb aquesta jove cantant. Recordarem les efemèrides del dia i us presentarem diverses novetats operístiques en DVD.

 • Per molts anys, Jaume Aragall!
  Escolta àudio

  Per molts anys, Jaume Aragall!

  Un dels nostres millors artistes, el tenor Jaume Aragall, acaba de celebrar el 80è aniversari. Li dediquem un dossier d'homenatge mentre obrim el calaix de novetats en disc i DVD.

 • "Tosca" torna al Liceu per viure i morir d'art i per l'art
  Escolta àudio

  "Tosca" torna al Liceu per viure i morir d'art i per l'art

  Dediquem un dossier a l'òpera "Tosca", de Puccini, que des d'avui torna a l'escenari del Gran Teatre del Liceu. La Mònica Pagès ens regala el darrer reportatge de "L'òpera per dins", centrat en la regidoria del Liceu de la mà de Xesca Llabrés.

 • Àries amb obligats
  Escolta àudio

  Àries amb obligats

  Repassem algunes de les àries operístiques més destacades que inclouen passatges obligats per a diversos instruments de l'orquestra: de Vivaldi a Verdi passant per Händel, Paisiello, Mozart, Rossini, Donizetti i Meyerbeer.

 • Efemèrides, calaix de novetats. Òpera rara i viatges
  Escolta àudio

  Efemèrides, calaix de novetats. Òpera rara i viatges

  En el programa d'avui recordem l'estrena de "Le rossignol" de Stravinsky, abans d'obrir el calaix de novetats operístiques en CD i DVD. Us parlarem d'una òpera "rara" com "Il vespro siciliano" de Lindpaintner i en Xavier Cester ens farà la crònica de la "Medée de Charpentier" al Gran Teatre de Ginebra amb Anna Caterina Antonacci.

 • Els pescadors de perles (Dossier)
  Escolta àudio

  Els pescadors de perles (Dossier)

  Estrenada al Liceu el dia 13, us parlem de l'òpera "Els pescadors de perles". També recordarem la veu de Diana Damrau, que el 22 de maig torna a l'escenari del Palau de la Música Catalana. I la Mònica Pagès ens presenta un nou capítol de la sèrie "L'òpera per dins" per parlar de la gestió dels abonaments al Liceu.

 • Repassem la trajectòria de Juan Diego Flórez
  Escolta àudio

  Repassem la trajectòria de Juan Diego Flórez

  Amb motiu del recital que Juan Diego Flórez ofereix al Palau de la Música el dia 7 de maig, us presentem una selecció del millor repertori operístic interpretat pel cèlebre tenor peruà. I ho complementem amb dues novetats en DVD (Billy Budd) i el CD (Cavalli, interpretat per Philippe Jaroussky)