TOTS ELS ÀUDIOS

 • Juan Diego Flórez
  Escolta àudio

  Juan Diego Flórez

  La veu d'or de Llatinoamèrica. Un tenor fet a la mida de Rossini i per a les pàgines més complexes del bel canto romàntic.

 • Anita Rachelishvili
  Escolta àudio

  Anita Rachelishvili

  Explorem una de les veus més generoses de l'actualitat, de la mà de la mezzosoprano georgiana Anita Rachelishvili, una de les millors Carmen del segle XXI.

 • Simon Keenlyside, el senyor de l'òpera
  Escolta àudio

  Simon Keenlyside, el senyor de l'òpera

  Dediquem aquest monogràfic al baríton líric Simon Keenlyside, que ha convertit en or tot el que ha cantat, des de Monteverdi fins a Adès, passant per Mozart, Rossini, Verdi, Thomas i Txaikovski. Keenlyside és el més hamletià dels barítons de l'actualitat. I descobrirem per què.

 • Núria Rial, la manresana universal
  Escolta àudio

  Núria Rial, la manresana universal

  Reclamada pels més importants directors i conjunts instrumentals de música antiga, barroca i clàssica, Núria Rial és una de les nostres millors ambaixadores en matèria de música vocal. A punt per gaudir la temporada que ve de la seva Pamina al Liceu, repassem el bo i millor de la seva carrera.

 • Javier Camarena, el tenor dels 18 dos de pit
  Escolta àudio

  Javier Camarena, el tenor dels 18 dos de pit

  Descobrim el tenor mexicà, cèlebre per bisar l'ària de Tonio de "La fille du régiment", amb 9 temibles dos de pit que en la veu de Camarena acaben sent divuit. Passegem amb Camarena pels viaranys d'un repertori de grans dificultats.

 • Cecilia Bartoli, la maggiorata de l'òpera
  Escolta àudio

  Cecilia Bartoli, la maggiorata de l'òpera

  Una mezzo inconformista, inquieta i curiosa, que no tan sols ha estat perfecta ambaixadora de les causes mozartiana i rossiniana, sinó que ha explorat les regions més insòlites d'una tessitura única.

 • Ludovic Tézier
  Escolta àudio

  Ludovic Tézier

  Elegància i herència d'un estil. Ludovic Tézier és un dels millors barítons francesos de l'actualitat. Ho demostren la seva projecció internacional i l'opinió unànime de públic i de crítica, davant d'una veu preciosa i d'un fraseig noble en el cant.

 • Ainhoa Arteta
  Escolta àudio

  Ainhoa Arteta

  Descobrim la veu de la soprano basca més internacional i d'una de les cantants més glamuroses de la seva generació. Una treballadora incansable al servei de les pàgines més romàntiques de la història de l'òpera.

 • José Cura
  Escolta àudio

  José Cura

  Continuem, de la mà del tenor argentí, amb la bona salut del cant líric a Llatinoamèrica. Polifacètic i polèmic, Cura és i ha estat un referent del repertori verista i tardoromàntic italià.

 • Diana Damrau
  Escolta àudio

  Diana Damrau

  Descobrim la veu i la personalitat d'aquesta cantant alemanya, una de les sopranos més estratosfèriques de l'actualitat, que fa fàcil allò més difícil: el cant en coloratura amb una pirotècnia vocal com poques.

 • Josep Bros, el nostre tenor més internacional
  Escolta àudio

  Josep Bros, el nostre tenor més internacional

  De bracet d'Edita Gruberová, però amb èxits per mèrits propis, el barceloní Josep Bros ha estat un destacat intèrpret de les òperes del belcanto romàntic, amb una dedicació especial a Donizetti i Bellini, sense oblidar algunes de les parts més líriques per a tenor verdià.

 • Rene Pape, un baix molt alemany
  Escolta àudio

  Rene Pape, un baix molt alemany

  Nascut a Dresden, Rene Pape és un baix excel·lent, especialitzat en òpera alemanya, sobretot en les obres de Richard Wagner, tot i haver fet també incursions en el terreny de l'òpera italiana i fins i tot russa.

 • Jonas Kaufmann, tenor superstar
  Escolta àudio

  Jonas Kaufmann, tenor superstar

  Sense cap mena de dubte, el tenor bavarès Jonas Kaufmann desperta passions i triomfa allà on va. La seva veu de lírico-spinto li permet abordar un repertori ampli i versàtil, en italià, francès i alemany. I amb uns inicis de carrera ben curiosos.

 • Angela Gheorghiu, una diva en terra de vampirs
  Escolta àudio

  Angela Gheorghiu, una diva en terra de vampirs

  Amb més de 25 anys de carrera professional al darrere, la soprano romanesa Angela Gheorghiu és la gran (i potser la darrera) diva de l'òpera italiana, amb un repertori que s'ha fet seu i reconegut pel públic i la crítica d'arreu del món.

 • Entre Itàlia i França: Roberto Alagna
  Escolta àudio

  Entre Itàlia i França: Roberto Alagna

  L'últim gran divo del segle XX. Una veu imponent i un repertori ampli i coherent. La vida i els miracles de Roberto Alagna, el tenor francoitalià més carismàtic.

Anar al contingut