Vins naturals: com menys manipulis un vi, millor!
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
Un restaurant caníbal a Berlín

Vins naturals: com menys manipulis un vi, millor!

Si has sentit a parlar de vins naturals, però no tens ni la més remota idea de què són, et presentem dues persones que parlen com els àngels... i potser després d'escoltar-los, en vols tastar algun. Joan Gómez Pallarés és filòleg clàssic, un savi del vi i autor de "Vinos naturales en España", i Rubén Parera és vitivinicultor del Celler Finca Parera. El Salvador Garcia-Arbós sempre ens fa venir ganes de viatjar i de menjar: avui anem a Bolonya per menjar tortel·linis, parmesà... i Toni Massanés parla de codonys i d'altres productes de temporada. Al "Nyap o Top", Gerard Jubany li fa tastar a la blogaire Lourdes López un gelat de remolatxa i mandarina. I la propina avui li toca a la gran Maria Nicolau.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS