Vegans: manual per entendre'ls
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
Un restaurant caníbal a Berlín

Vegans: manual per entendre'ls

Ara que s'acosta Nadal volem que les famílies no es trenquin. Parlem de veganisme i intentem entendre les raons per les quals una persona es fa vegana. En parlem amb Marta Tafalla, doctora en Filosofia i professora d'Estètica i Ètica de la UAB; l'antropòleg Francesc Xavier Medina, titular de la Càtedra UNESCO d'Alimentació, Cultura i Desenvolupament de la UOC; i Maria Blanquer, nutricionista i dietista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Nacho Borraz, llibreter de La Central del Raval, ens recomana llibres que us voldreu menjar. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens diu quins productes podem comprar de temporada; Philippe Regol visita el restaurant Slow Low de Barcelona; el periodista gastronòmic Ricard Martín tasta un torró d'alga nori per determinar si és un "nyap" o un "top" i la propina la deixa la Maria Nicolau.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS