Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Mey Hofmann, pionera en l'ensenyament de l'hostaleria quan ningú volia ser cuiner

Durada: 1 h 2 min
09/05/2021
Parlar de l'Escola Hofmann és sinònim de prestigi, bon gust i professionalitat. Un projecte que va començar l'any 1983 fruit de les inquietuds d'una dona apassionada per l'ensenyament de la cuina, Mey Hofmann. Al restaurant caníbal fem un homenatge a Mey Hofmann, 5 anys després de la seva mort, amb la seva filla, la Sílvia Hofmann, professors de l'escola i alguns alumnes il·lustres com el cuiner David Andrés, actual xef del Via Veneto de Barcelona. Aprofitant que aquest diumenge els restaurants tornen a servir sopars, Toni Massanés reflexiona sobre els beneficis de menjar acompanyats i els inconvenients de fer-ho sols. Amb el nostre home als Estats Units, Marc Casanovas, continuem el recorregut per les grans multinacionals de l'alimentació. Aquest diumenge li toca el torn a Dunkin' Donuts. També posarem un nou aliment perillós sobre la taula al tast del "Nyap o top?" Descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós, i acabarem amb un escena de la pel·lícula "El padrí".

Àudios