Menjar, molt més gran que el plat!
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge
Un restaurant caníbal a Berlín

Menjar, molt més gran que el plat!

El Museu Victoria and Albert acull fins al 20 d'octubre una de les exposicions sobre menjar més esperades de l'any: "Food: bigger than the plate" ("Menjar: més gran que el plat"). Passegem per l'exposició amb José Pizarro, un cuiner extremeny que fa vint anys que viu i treballa a Londres, on té quatre restaurants de cuina espanyola. L'exposició està dividida en quatre blocs temàtics i inclou 70 instal·lacions de dissenyadors, artistes, cuiners, ramaders i científics. Totes ens recorden que gairebé tots els grans temes que ens preocupen passen pel com i què mengem. El futur de la nostra alimentació és a les nostres mans! També netegem la mala imatge que tenen els vins dolços amb la sommelier Clara Antúnez; la periodista Mar Calpena tasta un vermut sense alcohol al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el director de la Fundació Alícia Toni Massanés parla dels fideus; el crític gastronòmic Philippe Regol menja a Marea Alta i la propina la deixa la cuinera Maria Nicolau.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS