Menjar, molt més gran que el plat!
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Menjar, molt més gran que el plat!

Menjar, molt més gran que el plat!

El Museu Victoria and Albert acull fins al 20 d'octubre una de les exposicions sobre menjar més esperades de l'any: "Food: bigger than the plate" ("Menjar: més gran que el plat"). Passegem per l'exposició amb José Pizarro, un cuiner extremeny que fa vint anys que viu i treballa a Londres, on té quatre restaurants de cuina espanyola. L'exposició està dividida en quatre blocs temàtics i inclou 70 instal·lacions de dissenyadors, artistes, cuiners, ramaders i científics. Totes ens recorden que gairebé tots els grans temes que ens preocupen passen pel com i què mengem. El futur de la nostra alimentació és a les nostres mans! També netegem la mala imatge que tenen els vins dolços amb la sommelier Clara Antúnez; la periodista Mar Calpena tasta un vermut sense alcohol al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el director de la Fundació Alícia Toni Massanés parla dels fideus; el crític gastronòmic Philippe Regol menja a Marea Alta i la propina la deixa la cuinera Maria Nicolau.