L'oliva farcida d'anxova: la primera esferificació de la història
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge
Un restaurant caníbal a Berlín

L'oliva farcida d'anxova: la primera esferificació de la història

De què està farcida l'oliva industrial? L'hi preguntem al químic Claudi Mans; també anem fins a l'Escala (Alt Empordà) per parlar amb Francesc i Marc Moner, fill i net, respectivament, del fundador d'Anxoves El Xillu, una empresa familiar amb més de 40 anys d'història on fan olives farcides d'anxova de veritat. I li preguntem al dissenyador Martín Azúa si es tracta del millor disseny industrial de tots els temps. El dissenyador Òscar Guayabero parla del disseny dels rètols dels banys dels restaurants; el periodista Jordi Basté ens explica la seva magdalena de Proust; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens porta productes de temporada; fem un tast d'olis amb Xavier Ruzafa, propietari de la botiga Oro Líquido de Barcelona; Jordi Luque, periodista gastronòmic a El Comidista, tasta unes mandonguilles veganes al "Nyap o top?"; el crític Philippe Regol va a la pizzeria Mucho, del xef Jordi Vilà (Alkimia, Al Kostat), i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS