Llibres a la brasa

  • El més nou de Yotam Ottolenghi i altres lectures "british"
    Escolta àudio

    El més nou de Yotam Ottolenghi i altres lectures "british"

    El llibreter de la Central del Raval, Nacho Borraz, és el responsable que els prestatges del restaurant es vagin omplint de llibres i de ganes de comprar-ne més! Ampliem el llistat amb tres títols nous: "Simple" de Yottam Ottolenghi (Ed. Salamandra); "Cenando con Darwin. Tras las huellas de la evolución en nuestros alimentos" (Ed. Crítica), de Jonathan Silvertown, i "En busca del fuego. La cocina más elemental" de Lennox Hastie (Ed.Librooks). El podeu seguir a Twitter i a Instagram amb l'usuari @librosalabrasa

  • Un viatge gastronòmic pel Japó, pels horts urbans dels xefs de renom i pel gust pel cafè
    Escolta àudio

    Un viatge gastronòmic pel Japó, pels horts urbans dels xefs de renom i pel gust pel cafè

    Nacho Borraz, llibreter de La Central del Raval, selecciona tres títols que us faran venir salivera: "Sushi Ramen, Sake. Un viaje apasionante del acervo culinario de Japón" de Matt Goulding (Salamandra); "El Jardín del Chef" (Phaidon) i un nou volum de la Bullipedia dedicada al món del cafè "Coffee Sapiens" (Phaidon). Podeu seguir aquestes i tota la resta de recomanacions gastroliteràries a través del seu compte de Twitter: @librosalabrasa.

  • Recol·lectar els aliments, comprar-los i cuinar-los: un cicle en quatre llibres
    Escolta àudio

    Recol·lectar els aliments, comprar-los i cuinar-los: un cicle en quatre llibres

    Nacho Borraz, llibreter de La Central del Raval, selecciona quatre títols que parlen, des de diferents punts de vista i perspectiva, del procés per on passen els aliments des que són recol·lectats fins que arriben a les nostres cuines: "Colmados de Barcelona", d'Inés Butrón (SD Ediciones); "Seis estaciones. La nueva cocina con vegetales", de Joshua McFadden i Martha Holmberg (Neoperson); "En llamas", de Richard Wrangham (Capitán Swing), i una reedició d'"El libro de cocina de Alice B. Toklas" (Ariel). A banda d'aquestes, podeu seguir totes les seves recomanacions gastroliteràries a través del seu compte de Twitter: @librosalabrasa.

  • Les confessions d'un cuiner, la relació entre humans i animals i una enciclopèdia dels gustos
    Escolta àudio

    Les confessions d'un cuiner, la relació entre humans i animals i una enciclopèdia dels gustos

    Nacho Borraz, llibreter de La Central del Raval, ens parla de tres títols de continguts ben diferents entre ells: "Per què odiava en Ferran Adrià?", d'Oliver Benet (Edicions Sidillà); "La enciclopedia de los sabores", de Niki Segnit (Editorial Debate) i "Domesticados. Las diez especies que han cambiado la historia", d'Alice Roberts (Seix Barral). A banda d'aquestes, podeu seguir totes les seves recomanacions gastroliteràries a través del seu compte de Twitter: @librosalabrasa

  • El menjar com a nexe d'unió de les diferents cultures
    Escolta àudio

    El menjar com a nexe d'unió de les diferents cultures

    Nacho Borraz, llibreter de La Central del Raval, selecciona tres títols que tenen com a fil conductor la gent viatjada i l'intercanvi cultural, tant pel que fa a l'emigració de persones com a la introducció de nous productes: "Aroma àrab", de Salah Jamal (Cossetània); "El arte de comer", de Frances Kennedy Fisher (Debate), i "You and I eat the same", de Chris Ying i René Redzepi (Artisan Publishers). A banda d'aquestes, podeu seguir totes les seves recomanacions gastroliteràries a través del seu compte de Twitter: @librosalabrasa.

  • Llibres a la brasa: hamburgueses, sopes, amanides i ressaca
    Escolta àudio

    Llibres a la brasa: hamburgueses, sopes, amanides i ressaca

    Nacho Borraz, llibreter de La Central del Raval, selecciona 4 títols gastronòmics indispensables. La varietat està servida: "Hamburguesa nuestra" (Ediciones Akal); "Història de la cuina catalana i occitana. Les salses · Els aperitius · Les ensalades · Les sopes", de Vicent Marquès (Ed. Sidillà); "Hungover: The Morning After and One Man's Quest for the Cure" (Editorial Penguin Books); "The Hungover Coobkook", de Milton Crawford (Editorial Jonathan Cape). A banda d'aquestes, podeu seguir totes les seves recomanacions gastroliteràries a través del seu compte de Twitter @librosalabrasa.

  • Els llibres que et voldràs menjar
    Escolta àudio

    Els llibres que et voldràs menjar

    El volum de llibres dedicats a la gastronomia és inabastable, per això Nacho Borraz, llibreter de La Central del Raval, selecciona 8 títols indispensables per regalar (o autoregalar-nos). Podeu seguir totes les seves recomanacions a través del seu compte de Twitter @librosalabrasa