La cultura gastronòmica acaba forçant la natura: Es poden plantar arrossars a Finlàndia?
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

La cultura gastronòmica acaba forçant la natura: Es poden plantar arrossars a Finlàndia?

La cultura gastronòmica acaba forçant la natura: Es poden plantar arrossars a Finlàndia?

De què depèn que els xinesos no tolerin la llet? Per què els americans sempre prenen begudes fredes? Fem girar el globus terraqüi amb el catedràtic de Geografia Humana Francesc Nadal per descobrir com el territori on vivim determina com mengem, o bé com nosaltres modifiquem el territori per menjar el que volem! També li preguntem per les Indicacions Geogràfiques Protegides i per les Denominacions d'Origen. De la del Priorat en sap, i molt, Álvaro Palacios, enòleg i viticultor, propietari del Celler Álvaro Palacios, amb qui parlarem de la importància de les D.O. Viatgem fins al Japó i fem un recorregut pels horts urbans que cultiven els millors xefs europeus mentre ho aprenem tot del cafè amb el nou volum de la Bullipedia, de Ferran Adrià. Són les tres novetats gastro del nostre llibreter de capçalera, Nacho Borraz. El director de la fundació Alícia, Toni Massanés, parla de musclos. Philippe Regol menja a l'Espai Sucre i la cuinera del Ferrer de Tall, Maria Nicolau, deixa la propina.