Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Josep M. Salrach: "En moments de fam, l'home és capaç de menjar qualsevol cosa"

Durada: 57 min
20/09/2020
Totes les pandèmies comporten, malauradament, fam. Què és la fam? Què és la gana? Amb la crisi de la Covid-19, quins sectors de la societat patiran més per aconseguir aliments? Ho preguntem a Josep Maria Salrach, historiador i catedràtic emèrit de la Universitat Pompeu Fabra. El Marc Casanovas estrena secció. Des de Boston, ens parlarà de les grans marques que controlen el mercat de l'alimentació mundial. La primera que seu a taula és un clàssic del menjar ràpid: McDonald's. Com podem educar el paladar dels més petits per menjar bé? Li traslladem la pregunta al director de la Fundació Alícia, Toni Massanés. El so del Salvador Garcia-Arbós és el d'una boca plena de pernil del bo i el soroll que fa en mastegar-lo. El nostre crític de capçalera, Philippe Regol, s'atreveix a tastar una paella marinera de microones al "Nyap o top" de Gerard Jubany i tanquem el restaurant amb una escena de cinema.

Àudios