Foc, cabra, sal, restaurant, nevera, hamburguesa: la història del menjar en icones
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Foc, cabra, sal, restaurant, nevera, hamburguesa: la història del menjar en icones

Foc, cabra, sal, restaurant, nevera, hamburguesa: la història del menjar en icones

El dissenyador Alberto Arza, de l'estudi de disseny especialitzat en gastronomia Papila, ens resumeix la història del menjar en 6 icones. Hem agafat els seus dibuixos i els hem portat a l'antropòleg Jesús Contreras perquè ens els interpreti. La sommelier Clara Antúnez ens ha portat el poeta Josep Pedrals a l'estudi. Poesia i cultura del vi. L'actriu Laia Marull rememora la seva magdalena de Proust. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla dels bunyols de vent típics de Quaresma i d'altres productes de temporada. La periodista Empar Moliner s'asseu de nou a la taula del "Caníbal" per tastar i valorar una beguda peculiar amb connotacions cinematogràfiques i literàries. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Topik, del xef Adelf Morales. La propina la posa Jordi Asturgó!