El menjar gairebé liquida quatre estrelles del rock
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
Un restaurant caníbal a Berlín

El menjar gairebé liquida quatre estrelles del rock

Rebem quatre grans músics al Restaurant Caníbal: Mama Cass, Neil Young, David Bowie i Elvis Presley. Tots quatre van tenir una relació turmentosa amb la cuina; uns perquè menjaven en excés i altres perquè s'alimentaven només a base de pebrots picants i llet! Ricard Martín, periodista gastronòmic, ha investigat què menjaven aquests quatre personatges. El dissenyador Òscar Guayabero parla de la importància de les cadires on ens asseiem per degustar un àpat. La il·lustradora Paula Bonet ens explica quina és la seva magdalena de Proust. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla de la botifarra. El periodista i ànima d'El Comidista, Mikel López Iturriaga, s'asseu una altra vegada a la taula del Caníbal per tastar i valorar un producte de qualitat alimentària dubtosa. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Tram Tram de Sarrià, del xef Isidre Soler. I la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS