Alex Atala: sobrevalorem els diners i infravalorem el menjar perquè ens pensem que és un regal
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Alex Atala: sobrevalorem els diners i infravalorem el menjar perquè ens pensem que és un regal

Alex Atala: sobrevalorem els diners i infravalorem el menjar perquè ens pensem que és un regal

Alex Atala, el xef més important del Brasil i un dels més influents del món, s'asseu a la taula del Restaurant Caníbal. El seu restaurant D.O.M., a Sao Paulo, està reconegut amb dues estrelles Michelin i és el número 5 a la llista 50 Best Restaurants de Llatinoamèrica. La revolució d'Alex Atala passa per posar en valor la cuina brasilera, ensenyar-la al món i recuperar ingredients autòctons de l'Amazones. Del Brasil anem fins a Mèxic amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós, que ens descobreix els trets distintius de la gastronomia autòctona; Clàudia Sans, quarta generació a Cafés el Magnífico, tasta una raresa al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla de la xocolata i d'altres productes de temporada; el crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Cal Trumfo de la Torre d'Oristà, i la propina la deixa Jordi Asturgó de l'"APM?"

Anar al contingut