Albert Ventura: "Els inspectors Michelin no en tenen ni idea, de cuina"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
Un restaurant caníbal a Berlín

Albert Ventura: "Els inspectors Michelin no en tenen ni idea, de cuina"

Quins són els restaurants que premia la "Guia Michelin" i per què? Què passa si no fas el tipus de cuina que se suposa que has de fer? L'hi preguntem a Albert Ventura, xef del Coure, un restaurant excel·lent que no té cap estrella i que tampoc la vol. Amb la periodista Carme Gasull repassem la història de la "Guia vermella" i entrevistem Andy Hayler, el periodista britànic que ha menjat a tots els tres estrelles del món. Amb el dissenyador Òscar Guayabero resolem el misteri de les teteres de bar que sempre gotegen. Toni Massanés ens parla de la coliflor i d'altres productes que ara estan de temporada. Tastem unes patates amb allioli amb Delicious Martha per decidir si són nyap o són top. I... és bo el criteri de la "Guia Michelin"? El nostre crític de capçalera, Philippe Regol, respon. I la propina avui la deixa la cuinera Maria Nicolau.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS