A la Xina, saben el que és l'arròs tres delícies?
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

A la Xina, saben el que és l'arròs tres delícies?

A la Xina, saben el que és l'arròs tres delícies?

Descobrim la carta del primer restaurant xinès d'Espanya i de Catalunya, el Gran Dragón, inaugurat l'any 1958 per Peter Yang, el sacerdot que va fugir del govern comunista de Mao i va arribar a Barcelona el 1949. Coneixerem la història que s'amaga darrere els fogons d'aquest local a partir del testimoni de Tessa Llechà, íntima amiga de Peter Yang, i Meilan Kao, propietària del restaurant Kao Dim Sum i filla de José Kao, xef de l'històric restaurant Shangai. Viatgem a Bèlgica amb Salvador Garcia-Arbós; Philippe Regol visita el restaurant Cruix; Toni Massanés parla de la carxofa i d'altres productes de temporada; el periodista Òscar Broc se sotmet al "Nyap o top?" i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.