Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

Viatgem per Europa a dalt d'un carretó de formatges

Durada: 54 min
11/05/2019
En aquest recorregut ens acompanyaran Enric Canut, l'expert en formatges més prestigiós del país, autor d'"Els formatges a Catalunya" i productor a la formatgeria Tros de Sort, a Sort (Pallars Sobirà); i Jaume Subirós, xef i propietari del Motel Empordà de Figueres, el restaurant que el 1961 va introduir el carretó de formatges a la sala per primer cop a Catalunya. I també sabrem quina és la Magdalena de Proust de la dramaturga Marta Buchaca; descobrim què són i com es fan els vins blancs amb criança, amb la sommelier i nutricionista Clara Antúnez. La periodista gastronòmica Tana Collados torna a asseure's a la taula del Restaurant Caníbal per tastar una estranyesa al "Nyap o top?" de Gerard Jubany. Els cigrons sí que són un superaliment! En parla el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, que ens explica quins productes podem trobar de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix dos neobistrots de París i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.

Àudios