Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

Fruites i verdures ecològiques: són més sanes i nutritives?

Durada: 51 min
02/02/2020
Per saber els pros i contres de l'agricultura ecològica passegem amb el Ferran Berenguer per un camp de carxofes ecològiques del Prat de Llobregat. També visitem un súper eco amb la catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, Carme Vidal, per saber si la fruita i verdura ecològica és realment més sana. I també sabrem què és el Food Design, la disciplina que estudia el disseny alimentari, amb el dissenyador Òscar Guayabero. A més, Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla de les algues, de les seves propietats nutricionals; el periodista expert en pa Ibán Yarza rememora la seva Magdalena de Proust; el crític de cinema Àlex Gorina tasta unes aletes de pollastre de qualitat dubtosa al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el crític gastronòmic Philippe Regol sopa al restaurant Virens, a l'Hotel Almanac de la Gran Via de Barcelona. I la propina la deixa el viticultor Joan Asens, des del Priorat.

Àudios