Ferran Adrià: "La gran revolució gastronòmica que vindrà és descobrir l'art culinari de la Xina"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Ferran Adrià: "La gran revolució gastronòmica que vindrà és descobrir l'art culinari de la Xina"

Ferran Adrià: "La gran revolució gastronòmica que vindrà és descobrir l'art culinari de la Xina"

Paula Molés convida a dinar el cuiner que va estar al capdavant del restaurant més revolucionari del món durant més de 20 anys: Ferran Adrià. Descobrim si Adrià fa servir els fogons a casa seva, tot i que qui el coneix sap que ell té per norma no dinar mai. El que sí que us avancem és que menja tan ràpid com parla. Mentre es buiden les llaunes de musclos, calamarsons, verats i ventresca de tonyina parlem amb ell sobre la seva trajectòria i les seves impressions sobre el món de la restauració. Li preguntem "Què és cuinar?", el títol del darrer volum de laBullipedia. La periodista i escriptora Marta Romagosa recorda la seva Magdalena de Proust i la propina la deixa la pagesa Dolors Català des d'Arbeca, a les Garrigues.