Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

Els bodegons: la nostra història gastronòmica a través de l'art

Durada: 55 min
23/02/2020
Què expliquen i què no expliquen els bodegons? Fem un recorregut pels quadres de bodegons o natures mortes que exposa el Museu Nacional d'Art de Catalunya amb Francesc Quílez, coordinador de col·leccions del MNAC, i entrevistem el director d'art i fotògraf Germán Pardo. També ampliem la llista de plats estel·lars de la gastronomia universal amb la paella, amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós. Els ous de gallina són un luxe a l'abast de tothom. Ens ho explica Toni Massanés, director de la Fundació Alícia; la cantant Núria Feliu recorda la seva "magdalena de Proust"; el periodista i director de la revista Cuina, Josep Sucarrats, repeteix com a client al restaurant Caníbal i tasta un producte de qualitat dubtosa al "Nyap o top?"; Philippe Regol, el nostre crític gastronòmic de capçalera, fa un vermut a "Sant Antoni Gloriós" i la propina la deixa la cuinera Maria Nicolau, del restaurant El Ferrer de Tall, de Vilanova de Sau (Osona).

Àudios