Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

El te no és aigua bruta. T'expliquem per què!

Durada: 51 min
19/01/2020
El te és per a molts un gran desconegut perquè sempre ha viscut a l'ombra del cafè. Però cada vegada és una beguda que sedueix més. Visitem una de les botigues de te amb més tradició de Barcelona, Sans & Sans. I la mestra de te Victoria Bisogno comparteix amb nosaltres els secrets per preparar correctament aquesta beguda d'origen xinès. Amb el Salvador Garcia-Arbós continuem a la recerca dels 10 plats estel·lars de la gastronomia universal. Aquest cop parlem del bistec tàrtar. Toni Massanés ens parla de les llenties i dels seus beneficis. La periodista Tana Collados se sotmet al perillós tast del "Nyap o top?", amb Gerard Jubany, que li ha portat la nova hamburguesa vegana del Burger King, la Rebel Whopper. Philippe Regol menja al restaurant Vivanda, al barri de Sarrià de Barcelona, i ens ho explica. I la propina la deixa la cuinera del restaurant "El Ferrer de Tall", Maria Nicolau.

Àudios