Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

Bròquil, plàtan, coriandre, cogombre... Per què ens agraden unes coses i n'odiem d'altres?

Durada: 53 min
09/02/2019
Com es forma el gust? En parlem amb Diego Redolar, neurocientífic, professor de la Universitat Oberta de Catalunya i investigador del Grup Cognitive NeuroLab, que treballa amb la neurogastronomia per ajudar a millorar la percepció del sabor perduda a conseqüència de malalties com l'ictus i l'Alzheimer. I també amb Sara Pareja, dietista-nutricionista de la Fundació Alícia. La sommelier i nutricionista Clara Antúnez ens explica com es fa un te de qualitat. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla de les sardines de llauna i d'altres productes de temporada. Roger Estrada, periodista gastronòmic al diari "Ara", determina si un formatge vegà és un nyap o un producte top. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al Restaurant Diverxo del xef Dabiz Muñoz, i la propina la posa Jordi Asturgó.

Àudios