Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

Beveu en porró, si en sabeu, i mengeu carbassa, que ara toca!

Durada: 49 min
29/09/2019
Amb la sommelier i nutricionista Clara Antúnez, amb qui parlem de les coses del beure, ens centrem en el continent i no en el contingut; parem atenció a un objecte amb clares connotacions fàl·liques que ha estat representat en moltes obres de Picasso i de molts altres artistes: el porró. També anirem fins a la Fira Gastronòmica dels Porrons d'Abrera, que aquest cap de setmana celebra la segona edició. Durant la primera meitat del segle XX i fins a gairebé els anys 70 aquesta població del Baix Llobregat era coneguda com la ciutat dels porrons. L'escriptora i periodista Ada Castells ens explica quina és la seva magdalena de Proust. Amb l'arribada de la tardor, és temps de carbasses. Aquesta hortalissa i altres productes de temporada ocupen el mercat de les meravelles de Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. Philippe Regol menja al restaurant Capet del barri Gòtic de Barcelona i ens ho explica. La propina la deixa Maria Costa, pagesa de cereals de Cal Rosal, des del Berguedà.

Àudios