Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

Bee Wilson, edulcorants naturals i els estralls del temporal Gloria

Durada: 37 min
09/02/2020
Descobrim la producció llibretera de la historiadora britànica Bee Wilson, especialitzada en gastronomia i alimentació, que explica com es construeixen els gustos i tracta problemes contemporanis controvertits sobre la nostra manera de relacionar-nos amb el menjar. En parlem amb el nostre llibreter de capçalera de La Central del Raval, Nacho Borraz (@librosalabrasa). El dàtil és una llaminadura natural i una de les noves tendències en edulcorants. Ho explica Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, amb qui també analitzarem com ha afectat les collites el pas del temporal Gloria. El cantant Litus rememora la seva magdalena de Proust; el crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix Soluna, un restaurant japonès diferent on no serveixen sushi, i la propina la deixa Maria Costa des de Cal Rosal, al Berguedà.

Àudios