Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

Banquet caníbal a Les Grands Buffets

Durada: 54 min
20/07/2019
Els del restaurant caníbal celebrem el final de temporada sense estar-nos de res! Hem agafat l'AVE-SNCF i hem viatjat fins a Narbona, a França, per parar taula a Les Grands Buffets, el bufet lliure més prestigiós d'Europa. Entrem dins les cuines, parlem amb el seu xef de cuina, amb cambrers, amb el mestre formatger que gestiona el bufet de formatges més gran del món i amb el xef pastisser. Toni Massanés ens parla dels productes que se serveixen i ens fa el recorregut imprescindible de les coses que, sens dubte, s'han de tastar. I hem convençut Philippe Regol perquè sotmeti al "Nyap o top" alguns plats de Les Grands Buffets. S'han quedat a Barcelona els nostres estimats Salvador Garcia-Arbós, Clara Antúnez, Óscar Guayabero i Nacho Borraz, que ens han deixat les seves recomanacions per a l'estiu sobre viatges, begudes, barbacoes i llibres. També descobrirem la magdalena de Proust de Joan Roca. I propina doble per aquest últim programa: Jordi Asturgó i Maria Nicolau s'estiren!

Àudios