Un esmorzar amb l'actor, cuiner, empresari de la restauració i melòman Joan Pau Romaní.
Una conversa amb Meritxell Tarragó Cruet, directora de coral i mestra. És autora, al costat de David Puertas, del llibre "100 coses del món coral".
Un esmorzar amb la compositora, productora i cantant Marina Ortega Mira.
Conversem amb la neurocientífica i músic de jazz Carlota Pagès Portabella.
Un esmorzar amb l'artista visual i sonor Carlos Martorell.
Un esmorzar amb la cantant nord-americana Caitlin Redding.
Un esmorzar amb la cantant i compositora Aura Mauri, que ha publicat fa poc el disc "Instants" al costat de Biel Harper.
Conversem amb Neus Sánchez, membre del Trio Kórena, que actuarà al BCN Piano Fest el 25 d'abril.
Un esmorzar amb Xesca Llabrés, que durant més de 35 anys ha estat la cap de regidoria del Gran Teatre del Liceu.
Una conversa amb el director d'escena i violinista Adrià Aubert Blanch.
Esmorzem amb la pianista i compositora Èlia Lucas.
Un esmorzar amb Marcel Puig, intèrpret de trombó i fiscorn, que actualment és trombó solista de l'Orquestra Filharmònica Estatal de Magúncia.
Un esmorzar amb Oriol Aguilà, director del Festival Castell de Peralada i president de FestClásica.
Un esmorzar amb els txalapartaris Nando Taló i Siscu Aguilera.
Un esmorzar amb el violoncel·lista Jordi Creus, membre de l'Orquestra Simfònica de Castella i Lleó.
Maria Antònia Pujol, la primera dona intèrpret de tenora titular d'una cobla de sardanes.
Conversem amb Isabel Balliu, gerenta del Consorci de l'Auditori i l'Orquestra, en el 25è aniverari de L'Auditori de Barcelona.
Un esmorzar amb una de les figures més destacades de la poesia dels últims anys, Enric Casasses.