Un esmorzar amb Oriol Aguilà, director del Festival Castell de Peralada i president de FestClásica.
Un esmorzar amb els txalapartaris Nando Taló i Siscu Aguilera.
Un esmorzar amb el violoncel·lista Jordi Creus, membre de l'Orquestra Simfònica de Castella i Lleó.
Maria Antònia Pujol, la primera dona intèrpret de tenora titular d'una cobla de sardanes.
Conversem amb Isabel Balliu, gerenta del Consorci de l'Auditori i l'Orquestra, en el 25è aniverari de L'Auditori de Barcelona.
Un esmorzar amb una de les figures més destacades de la poesia dels últims anys, Enric Casasses.
Una conversa amb el compositor, acordionista i professor d'acordió Marc del Pino.
Un esmorzar amb el pianista, artista sonor i compositor Joan Bagés i Rubí
Una conversa amb el violinista, pianista i compositor Pau Cladera
Una conversa amb el multiinstrumentista i compositor Martín Leiton
Un esmorzar amb la pianista Cristina Morales Amorós, de qui Stonberg Editorial acaba de publicar el seu tercer poemari, "Mar de fons".
Parlem amb l'investigador en física i compositor Xavier Cassanyes.
Un esmorzar amb la soprano Júlia Farrés-Llongueras
Andrea Motis, Vera Martínez Mehner i Coloma Bertran: llums i ombres de la maternitat i la música.
Un esmorzar amb el pianista Ignasi Cambra
Música de Muzio Clementi, Joseph Wölfl, John Field, Carl Czerny i Johann Nepomuk Hummel per a piano i orquestra que s'interpreta poc habitualment.
Una conversa amb el contrabaixista argentí Horacio Fumero, que fa més de quaranta anys que viu a Barcelona.
Un esmorzar amb la soprano Marta Almajano, especialitzada en música antiga.