Avui esmorzem amb...
Carla Rovirosa: "Amb la música antiga he trobat el meu camí"
Aquest matí hem esmorzat amb la violoncel·lista barroca Carla Rovirosa, que des de fa anys resideix a Suïssa, on estudia i treballa de músic.
Ferran Cruixent: "L'èxit i el fracàs són conceptes inoculats. El més important és ser tu mateix"
Aquest matí hem esmorzat amb el compositor Ferran Cruixent.
Celeste Alías: "Tinc una connexió especial amb Amsterdam, a vegades necessito anar-hi"
Aquest matí hem esmorzat amb la cantant i improvisadora Celeste Alías.
Josep Vila Jover: "El secret de VEUS és la conjunció de moltes coses: talent, treball, un bon equip
Aquest matí hem esmorzat amb Josep Vila Jover, director artístic de la Societat Coral Amics de la Unió.
Albert Moraleda: "Som afortunats d'haver nascut en una època en què es pot gravar i guardar el so"
Aquest matí hem esmorzat amb el músic i tècnic de so Albert Moraleda.
Anna Tobella: "Durant la pandèmia, si no hi ha feina, l'hem de crear"
Aquest matí hem esmorzat amb la mezzosoprano Anna Tobella. També ens ha acompanyat el guitarrista Eugeni Muriel. Ben aviat presentaran el seu primer disc com a duet, "Tramuntana".
Joan Terol: "El ritme és com la vida mateixa"
Aquest matí hem esmorzat amb el bateria Joan Terol, músic que actualment resideix a Berlín.
Pere Lluís Biosca: "Fa 20 anys hagués estat encantat que existís el Cor Jove Nacional de Catalunya"
Aquest matí hem esmorzat amb el director coral Pere Lluís Biosca.
Joan Pagès: "La música aporta optimisme al món"
Aquest matí hem esmorzat amb el director d'orquestra i professor de direcció del Conservatori Superior de Música de Weimar.
Lia Sampai: "Ens agrada ser molt acurats amb el que volem expressar amb les nostres cançons"
Aquest matí, a "Tots els matins del món", hem esmorzat amb la cantautora Lia Sampai i amb el guitarrista i compositor Adrià Pagès.
Carles Marigó: "La improvisació és educar una persona perquè es pugui adaptar a qualsevol situació"
Aquest matí hem conversat amb el músic, pianista i professor Carles Marigó.
Mar Serra: "Odio les etiquetes i en el meu cas és impossible posar-ne cap"
Avui hem esmorzat amb la pianista i compositora catalana Mar Serra, especialitzada en música clàssica, contemporània, de noves tendències i experimental.
Oriol Saña: "El missatge que dono als meus alumnes és que cadascú té el seu ADN musical diferent"
Avui hem esmorzat amb el violinista Oriol Saña, que també és professor de l'ESMUC, el Conservatori Superior del Liceu i l'Escola de Música i Centre de les Arts de l'Hospitalet, a més de director artístic de la Fundació Grupo SIFU i director del Barcelona Fiddle Congress.
Júlia Gállego: "Abbado dirigint era un dels grans pintors de la música, tocava l'essència, era únic"
La flautista Júlia Gállego, membre de l'Orquestra de Cambra Mahler, ha estat la nostra convidada a esmorzar i ens ha revelat les vivències úniques i inoblidables que va viure a les files de la seva formació durant els concerts del Festival de Lucerna, dedicats a les simfonies de Gustav Mahler, sota la direcció del mític director d'orquestra Claudio Abbado, que malauradament va morir d'un càncer l'any 2014.
Isabel Soteras: "Sent músic autònom gaudeixo l'espontaneïtat i el canvi; és com començar de zero"
Avui hem conversat amb la violinista, pedagoga i gestora cultural Isabel Soteras, que porta quatre anys vivint i treballant a Friburg de Brisgòvia, a Alemanya, i que ha tocat amb formacions de tant prestigi com l'Orquestra Barroca de Friburg de Brisgòvia, Les Arts Florissants, l'Orquestra Barroca Catalana i l'Orquestra Barroca de la Unió Europea.