Snack Barça

 • Til·la per tothom a l'Snack Barça
  Escolta àudio

  Til·la per tothom a l'Snack Barça

  Segur que a molts bars i restaurants a hores d'ara el tema de conversa continua sent el clàssic que han jugat el Madrid i el Barça aquesta tarda. Al TOT GIRA hem entrat al nostre bar particular on hi hem trobat, com sempre, en Bernat Soler. És l'Snack Barça.

 • Luis Suárez, el nom del dia a l'Snack Barça de Bernat Soler
  Escolta àudio

  Luis Suárez, el nom del dia a l'Snack Barça de Bernat Soler

  Una setmana més, entrem a l'Snack Barça de la mà del periodista de TV3 Bernat Soler. Luis Suárez, ja a punt per jugar el Clàssic de dissabte que ve al Bernabeu, és el nom propi més comentat en aquest espai barcelonista. El davanter uruguaià, en un gran moment de forma, estarà ja a la disposició de Luis Enrique per jugar contra el Madrid d'Ancelotti.

 • El duel Messi-Neymar, en boca de tothom a l'Snack Barça
  Escolta àudio

  El duel Messi-Neymar, en boca de tothom a l'Snack Barça

  Bernat Soler ens convida una setmana més a l'"Snack Barça" per copsar l'ambient que respira el barcelonisme, aquest dissabte amb un ull posat a la Xina. Allà s'han enfrontat Messi i Neymar, al "Superclàssic" Argentina-Brasil. El duel se l'ha endut el Brasil de Neymar (2 a 0, amb dos gols de Tardelli) en un partit amistós en què Messi ha fallat un penal.

 • Claudio Bravo i Ter Stegen, presents a les tertúlies de l'"Snack Barça"
  Escolta àudio

  Claudio Bravo i Ter Stegen, presents a les tertúlies de l'"Snack Barça"

  Bernat Soler ens obre les portes de l'"Snack Barça", l'espai on comprovem l'estat anímic dels aficionats blaugrana abans o després de cada partit. L'equip de Luis Enrique es manté líder de Primera amb la victòria a Vallecas (0-2, amb gols de Messi i Neymar) i Claudio Bravo ha superat el rècord d'imbatibilitat que tenia Artola. El porter xilè i Ter Stegen són els noms més comentats entre els clients del bar del Tot Gira.

 • El nou '"Snack Barça" del Tot Gira, amb Bernat Soler
  Escolta àudio

  El nou '"Snack Barça" del Tot Gira, amb Bernat Soler

  El Bernat Soler ens convida a l'"Snack Barça", l'espai on es copsa l'ambient del Barça abans de cada partit de l'equip de Luis Enrique. Avui estrenem aquesta secció amb el partit al Ciutat de València, Llevant-Barça.

Anar al contingut