El Barça dona prioritat a la reforma del Camp Nou, abans que la del Palau
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El Barça dona prioritat a la reforma del Camp Nou, abans que la del Palau

El Barça dona prioritat a la reforma del Camp Nou, abans que la del Palau

El club estudia la possibilitat de demanar una moratòria a l'Eurolliga per seguir competint a la instal·lació del Palau.

Aquesta reforma, que s'ha d'aprovar en un referèndum que encara no té data, és la prioritat, i això dificulta que es pugui tirar endavant, de moment, el nou Palau Blaugrana. La prioritat del Camp Nou es vertebra en dos grans arguments:

El primer, la necessitat de reforçar una estructura i una instal·lació obsoletes. Aquesta necessitat s'ha vist alimentada, a més, amb les conseqüències del coronavirus. Si fos necessari aplicar mesures sanitàries per impedir els contagis al Camp Nou, el Barça considera que l'estadi té poca capacitat de maniobra.

I segon. I més important. Els ingressos per acolliment. Bàsicament, els ingressos que es deriven de les llotges VIP. Ara, el Barça ingressa uns 12-15 milions d'euros per temporada per aquest concepte. I les estimacions del club assenyalen que, un cop reformat l'estadi, es passarà a ingressar-ne 150 per aquesta partida.

És una operació complexa, que s'enfila als gairebé 900 milions d'euros i té un sistema de finançament a través de Goldmann Sachs amb unes condicions que, des del club, asseguren, són molt bones. Amb un interès que no supera l'1,3%.

Anar al contingut