Manual d'instruccions per entendre els additius "E". Ens han de fer por?
Plàtan o banana. Banana o plàtan... La fruita dels ganduls
Pastissets: competició per saber qui els fa més bons als dos costats del riu de la Sènia
Busques els puntets negres quan compres plàtan?
Fricandó: un clàssic francès que vam tunejar amb bolets i picada
Hummus, l'esmorzar del Pròxim Orient
Què és l'oli de palma? Per què té enemics arreu del món?
Si no tinguéssim la maionesa, hauríem d'inventar-la!
D'on ve el costum dominical de menjar pollastre a l'ast?
La sangria no és només per als turistes!
No trenquem l'encanteri i mengem coca de Sant Joan!
Gaspatxo i salmorejo: semblants, però del tot diferents
Els taps de suro es reivindiquen
De tots els picants del món, el pebre és el més utilitzat
Mengem caragols i ningú s'escandalitza!
Calamars a la romana
El coulant o l'explosió de l'alegria
Els pèsols, de llàgrima o no, fan plorar
De què està fet un frankfurt? Porta carn?
Oloreu una maduixa i sabreu per què ens agraden tant!
Per què als romans els encantava el peix podrit? Què és el gàrum?
Manual d'instruccions per entendre els vegans
El te verd i el matcha
El xuixo al "Tips". Gastronomia i cuina amb Paula Molés i Salvador Garcia Arbós
La cervesa al "Tips". Gastronomia i cuina amb Paula Molés i Salvador Garcia-Arbós
Els calçots, a "Tips". Gastronomia i cuina amb Paula Molés i Salvador Garcia-Arbós
La pizza al "Tips". Gastronomia i cuina amb Paula Molés i Salvador Garcia-Arbós
Les taronges al "Tips". Gastronomia i cuina amb Paula Molés i Salvador Garcia-Arbós