Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tast vertical

Vi natural, vi convencional, vi suís, Xic del Mel i una enòloga per amor

Durada: 1 h 11 min
30/04/2021
Posem damunt la taula dos mons que semblen situar-se als antípodes l'un de l'altre, els vins anomenats naturals o de mínima intervenció i els vins anomenats convencionals. Alguns elaboradors de vins naturals diuen que segueixen la tradició d'uns vins elaborats com ho feien els seus avis. Ara bé, hi ha qui alerta dels suposats perills per a la salut que es poden amagar rere la ingesta dels vins de mínima intervenció. Ho debatem amb un elaborador de vins naturals, Manel Aviñó, del celler Clos Lentiscus, i amb la Dèlia Garcia, directora de Monvínic Store de Barcelona. A l'altra banda del ring tenim el president de l'Associació Catalana d'Enòlegs i degà de la Facultat d'Enologia de la URV de Tarragona, Joan Miquel Canals. Al consultori parlem dels vins de Suïssa, us presentem una enòloga que va deixar el món de la farmàcia per amor, la Marta Casas, i el seu marit Josep Cusiné de Parés Baltà, i us presentem el projecte de vins naturals de Xic del Mel.

Àudios