Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tast vertical

Maridatge oriental

Durada: 54 min
06/08/2022
Solem pensar que per a un garrinet, el millor vi és un Ribera del Duero; per a uns calçots, un cava o un trepat; per a un foie, un Sauternes... I trobaríem molts exemples/tòpics més. Què passa amb el menjar xinès? I amb el japonès? En el programa d'avui portem dos dels millors restaurants de Barcelona de menjar asiàtic i un exemple de maridatge adient, un escumós rosat. Hi participen Albert Raurich i Tamae Imachi, xef i sommelier respectivament del restaurant Dos Palillos, i Lluís Kao, sommelier del restaurant Shanghai, amb el seu company de tast Roger Poch, representant de Recaredo. Anna Velázquez, enòloga de Vardon Kennet, ens porta el seu exclusiu escumós de Pinot Noir. La caçadora de productes ens portarà un wasabi fet a casa nostra, a Viladrau, per part de l'empresa catalana Yamaaoi.

Àudios