Les agències del vi, Miquel Àngel Bach, Glòria Romero i un paté de gall
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Les agències del vi, Miquel Àngel Bach, Glòria Romero i un paté de gall

Les agències del vi, Miquel Àngel Bach, Glòria Romero i un paté de gall

Explorem el món de les agències que treballen a casa nostra amb el vi amb la directora i propietària de PCats, Sole G. Insúa; amb Montse Alonso, la directora de la divisió vínica de l'agència Mahala, i amb Rafa Gimena, de l'agència Comopomona. Al consultori ens preguntem què cal fer davant la confusió entre els consumidors pel que fa a la diversitat d'escumosos. Continuem amb un singular paté de gall del Penedès, que elabora la centenària Mallart Artesans Xarcuters de La Llacuna, que és una iniciativa social de la Fundació Mas Albornà, que treballa per la creació de llocs de feina a col·lectius vulnerables. També han posat en marxa el Pica Tast. Per parlar-ne ens acompanya la Cristina Barbacil, que és la directora de Comunicació de Mallart Artesans Xarcuters. I a l'estudi també ens acompanyen els propietaris de tres botigues de vins de Barcelona: El Taní, El Celleret i El Vinològic. Es diuen Miquel Àngel Bach i Glòria Romero.

Anar al contingut