TOTS ELS ÀUDIOS

  • Vins de Nobel
    Escolta àudio

    Vins de Nobel

    L'any 2017, en el sopar oficial dels Premis Nobel es va servir per primera vegada un vi català: el Formiga de Vellut 2014 (DOQ Priorat). Merche Dalmau, propietària de Clos Galena, celler on es fa el vi, ens explica a "Tast vertical" el que va suposar aquesta fita. Parlem també amb Albert Roca, del Celler Avgvstvs, i Sergi de Meià, cuiner.

    L'any 2017, en el sopar oficial dels Premis Nobel es va servir per primera vegada un vi català: el Formiga de Vellut 2014 (DOQ Priorat). Merche Dalmau, propietària de Clos Galena, celler on es fa el vi, ens explica a "Tast vertical" el que va suposar aquesta fita. Parlem també amb Albert Roca, del Celler Avgvstvs, i Sergi de Meià, cuiner.

  • "Tast vertical": El vi i la paraula
    Escolta àudio

    "Tast vertical": El vi i la paraula

    Avui parlem de comunicar-nos amb el vi a taula, amb Xavier Graset, periodista de TV3 i Catalunya Ràdio; Sílvia Grimaldo, responsable de Comunicació de la DO Cava; Salvador Cot, periodista director del digital El Món, a més d'aficionat al vi, com a director de la revista Vadevi.cat i organitzador dels Premis Vinari; Sílvia Culell, periodista i sommelier, responsable de Continguts de Wine IS Social, i David Seijas, exsommelier d'El Bulli i Nas d'Or 2006.

    Avui parlem de comunicar-nos amb el vi a taula, amb Xavier Graset, periodista de TV3 i Catalunya Ràdio; Sílvia Grimaldo, responsable de Comunicació de la DO Cava; Salvador Cot, periodista director del digital El Món, a més d'aficionat al vi, com a director de la revista Vadevi.cat i organitzador dels Premis Vinari; Sílvia Culell, periodista i sommelier, responsable de Continguts de Wine IS Social, i David Seijas, exsommelier d'El Bulli i Nas d'Or 2006.

  • "Tast vertical": Vins de cooperativa
    Escolta àudio

    "Tast vertical": Vins de cooperativa

    Els vins de cooperativa amb Josep Maria Martí, periodista de TV3 especialitzat en política, director del programa "Parlament"; Anna Casabona, comercial i sommelier de la Cooperativa de Capçanes (finalista del campionat de Catalunya de sommeliers); Jaume Martí Pedrola, director de Màrqueting i Comunicació de l'Agrícola Sant Josep de Bot (DO Terra Alta / DO Catalunya); Joan Castellví, gerent de la cooperativa centenària de Nulles (DO Tarragona), i Josep Maria Tejido, soci i membre de la junta rectora de la Cooperativa de Espolla.

    Els vins de cooperativa amb Josep Maria Martí, periodista de TV3 especialitzat en política, director del programa "Parlament"; Anna Casabona, comercial i sommelier de la Cooperativa de Capçanes (finalista del campionat de Catalunya de sommeliers); Jaume Martí Pedrola, director de Màrqueting i Comunicació de l'Agrícola Sant Josep de Bot (DO Terra Alta / DO Catalunya); Joan Castellví, gerent de la cooperativa centenària de Nulles (DO Tarragona), i Josep Maria Tejido, soci i membre de la junta rectora de la Cooperativa de Espolla.

  • Tast vertical: Vins a l'àntiga, les àmfores
    Escolta àudio

    Tast vertical: Vins a l'àntiga, les àmfores

    Històries del vi a l'edad àntiga. Amb Josep Puiggròs, de Bodegues Puiggròs (que fan vi en ?anphores?, a Òdena); Enric Roca, director tècnic dels Cellers Avgvstvs Forvm de Sant Vicenç de Calders, que aquesta propera verema s?estrenaran vinificant en àmfores; Anna Martí, propietària de les Bodegues Ca N?Estruc, d? Esparraguera; Joan Carles Llarch, ceramista artesanal de Font-rubí; Joan Gómez Pallarès, catedràtic de Filologia Llatina, prescriptor de El País i autor del blog Devinis, i Artur Martínez, xef del restaurant Capritx, de Terrassa, guardonat amb una estrella Michelin.

    Històries del vi a l'edad àntiga. Amb Josep Puiggròs, de Bodegues Puiggròs (que fan vi en ?anphores?, a Òdena); Enric Roca, director tècnic dels Cellers Avgvstvs Forvm de Sant Vicenç de Calders, que aquesta propera verema s?estrenaran vinificant en àmfores; Anna Martí, propietària de les Bodegues Ca N?Estruc, d? Esparraguera; Joan Carles Llarch, ceramista artesanal de Font-rubí; Joan Gómez Pallarès, catedràtic de Filologia Llatina, prescriptor de El País i autor del blog Devinis, i Artur Martínez, xef del restaurant Capritx, de Terrassa, guardonat amb una estrella Michelin.

  • "Tast vertical": Vins a copes. Bars de vins
    Escolta àudio

    "Tast vertical": Vins a copes. Bars de vins

    Bars i vins amb el periodista i escriptor Xavi Bosch; Joan València, propietari de la distribuïdora especialitzada en vins naturals Cuvee 3000 i soci del Bar Brutal; Víctor Company, propietari del bar de vins i restaurant La Volàtil, de Barcelona, especialitzat en el producte i en vins biodinàmics; Toni Bru, xef i propietari d'El celler de l'Aspic, a Falset, paradís dels vins del Priorat i Montsant; Xavi Rutia, propietari del bar de vins i restaurant Monocrom, de Barcelona, especialitzat en vins de baixa producció i d'autor; i Marc Clua, propietari del celler General de Begudes, a Valldoreix, on hi ha una molt bona selecció de vins.

    Bars i vins amb el periodista i escriptor Xavi Bosch; Joan València, propietari de la distribuïdora especialitzada en vins naturals Cuvee 3000 i soci del Bar Brutal; Víctor Company, propietari del bar de vins i restaurant La Volàtil, de Barcelona, especialitzat en el producte i en vins biodinàmics; Toni Bru, xef i propietari d'El celler de l'Aspic, a Falset, paradís dels vins del Priorat i Montsant; Xavi Rutia, propietari del bar de vins i restaurant Monocrom, de Barcelona, especialitzat en vins de baixa producció i d'autor; i Marc Clua, propietari del celler General de Begudes, a Valldoreix, on hi ha una molt bona selecció de vins.

  • "Tast vertical": Dones del vi
    Escolta àudio

    "Tast vertical": Dones del vi

    Empar Moliner i Àlex Torío posen a taula els vins fets per dones o que més agraden a les dones. Amb Sole G. Insua, directora de l'agència Pcats Comunicació i responsable de Comunicació de la DO Catalunya; Irene Alemany, copropietària i enòloga del Celler Alemany i Corrió, del Penedès; Maria Carmen Ferrer Escoda, propietària i enòloga del Celler Bàrbara Forés, a la Terra Alta; Ruth Troyano Puig, periodista i comunicadora, màster en gestió enoturística, experta en xarxes socials i sommelier profesional; Núria Renom, sommelier en cap del Bar Brutal, i Mayka Navarro, periodista experta en successos de "La Vanguardia".

    Empar Moliner i Àlex Torío posen a taula els vins fets per dones o que més agraden a les dones. Amb Sole G. Insua, directora de l'agència Pcats Comunicació i responsable de Comunicació de la DO Catalunya; Irene Alemany, copropietària i enòloga del Celler Alemany i Corrió, del Penedès; Maria Carmen Ferrer Escoda, propietària i enòloga del Celler Bàrbara Forés, a la Terra Alta; Ruth Troyano Puig, periodista i comunicadora, màster en gestió enoturística, experta en xarxes socials i sommelier profesional; Núria Renom, sommelier en cap del Bar Brutal, i Mayka Navarro, periodista experta en successos de "La Vanguardia".

  • "Tast vertical": Nous temples del vi
    Escolta àudio

    "Tast vertical": Nous temples del vi

    Empar Moliner i Àlex Torío engeguen la quarta temporada del "Tast vertical" amb un programa dedicat als nous cellers del vi. Amb els sommeliers César Cánovas, la Dèlia Garcia, el copropietari del celler Vall Llach, Albert Costa, i l'artista, empresari i aficionat al vi Josep Maria Mainat.

    Empar Moliner i Àlex Torío engeguen la quarta temporada del "Tast vertical" amb un programa dedicat als nous cellers del vi. Amb els sommeliers César Cánovas, la Dèlia Garcia, el copropietari del celler Vall Llach, Albert Costa, i l'artista, empresari i aficionat al vi Josep Maria Mainat.

  • Tast vertical
    Escolta àudio

    Tast vertical

  • Tast vertical
    Escolta àudio

    Tast vertical

  • Tast vertical
    Escolta àudio

    Tast vertical

  • Tast vertical
    Escolta àudio

    Tast vertical

  • Tast vertical
    Escolta àudio

    Tast vertical

    Empar Moliner parla del vi ranci.

    Empar Moliner parla del vi ranci.

  • Tast vertical
    Escolta àudio

    Tast vertical

    Empar Moliner parla d'ampolles amb bombolles: el cava, el xampany o el prosecco.

    Empar Moliner parla d'ampolles amb bombolles: el cava, el xampany o el prosecco.

  • Tast vertical
    Escolta àudio

    Tast vertical

  • Tast vertical
    Escolta àudio

    Tast vertical

Anar al contingut