TOTS ELS ÀUDIOS

  • Els animals a la vinya
    Escolta àudio

    Els animals a la vinya

    Parlarem amb elaboradors que han tornat a fer ús d'animals a la vinya: falcons, abelles, mules... Teresa Martínez, Toni de la Rosa i Marta Rovira.

  • Priorat vs. Montsant
    Escolta àudio

    Priorat vs. Montsant

    Plantegem aquest programa com un cara a cara entre dues DO germanes que comparteixen territori però tenen clares diferències. Josep Grau, Valentí Llagostera, Manel Subirà i Salustià Álvarez.

  • Vins lleugers dels Vinyerons
    Escolta àudio

    Vins lleugers dels Vinyerons

    Parlem amb pagesos que fan vi, especialment de baixa graduació, alguns per sota dels 10º. Eduard Pié, Toni Carbó, Patri Murillo i Xavi Barba.

  • La situació de l'escumós a Catalunya
    Escolta àudio

    La situació de l'escumós a Catalunya

    Volem fer un programa que posi ordre a la complicada situació des de la fragmentació de la DO Cava. En parlem amb Damià Deàs, Agustí Torelló, Xavier Nadal i Ramon Giró.

  • La varietat merlot a Catalunya
    Escolta àudio

    La varietat merlot a Catalunya

    Parlarem amb elaboradors que treballen aquesta varietat tan mítica i capriciosa a casa nostra. Rosa Aguado, Ramon Roqueta i Ramon Masip.

  • El vi novell
    Escolta àudio

    El vi novell

    Volem parlar del ressorgiment del vi de l'any, mirant d'ajudar que hi hagi una tradició equivalent al Beaujolais Noveau. Sole G. Insúa, Pilar Just, Jaume Martí i Bernat Andreu.

  • Sommeliers que fan vi
    Escolta àudio

    Sommeliers que fan vi

    En aquest programa, parlem amb gent que prové del món del tast i s'ha passat a l'elaboració. Tertúlia amb Sergi Figueras, Jordi Grau i Xavier Nolla.

  • Estudiants de sommelieria
    Escolta àudio

    Estudiants de sommelieria

    Parlem amb tres estudiants de sommelier per saber com veuen els estudis i quines perspectives laborals encaren. Tertúlia amb Núria Garcia, Roger Reverter i Glòria Puigdemont.

  • Vins solidaris
    Escolta àudio

    Vins solidaris

    Parlem d'uns quants projectes on el vi es posa al servei d'una causa solidària. Tertúlia amb Mariona Rendé, Irene Alemany, Roger Bas i Eduard Sanfeliu.

  • Projectes singulars a la DO Catalunya
    Escolta àudio

    Projectes singulars a la DO Catalunya

    Coneixerem uns quants projectes peculiars dins de la DO patrocinadora del programa. Tertúlia amb Edith Soler, Imma Soler i Mercè Sangüesa.

  • Vins de mínima intervenció
    Escolta àudio

    Vins de mínima intervenció

    Volem parlar amb vinaters que fan vins on deixen que la natura tiri endavant amb una mínima actuació de l'elaborador. Tertúlia amb Joan València, Xavier Rutia, Nacho Montes i Albert Pérez.

  • El sector del vi després del confinament per Covid
    Escolta àudio

    El sector del vi després del confinament per Covid

    Volem copsar com ha anat el confinament al sector, tenint en compte que gran part de la producció va a restauració, que ha desaparegut durant 4 mesos. Tertúlia amb Albert Jané, Meritxell Falgueres, Albert Martí i Ariadna Julián.

  • Parelles de vi
    Escolta àudio

    Parelles de vi

    Al món del vi, com en altres sectors, hi ha uns quants cellers que els porten parelles. En aquest programa parlem amb tres d'aquestes parelles perquè d'una manera alegra expliquin les seves "batalles" i "baralles".

  • "Influencers" al món del vi
    Escolta àudio

    "Influencers" al món del vi

    Avui en dia es parla molt dels "influencers", persones que poden arribar a marcar tendències en el consum de roba, música, restaurants... La seva activitat va molt relacionada amb l'ús de les xarxes socials. En el món del vi també n'hi ha i el "Tast vertical" reuneix quatre dels més importants de casa nostra. Són Meritxell Falgueras, periodista i sommelier de la família del Celler de Gelida, amb més de 6.100 seguidors a Instagram i més de 12.000 a Twitter; Luisa Ramos, redactora "freelance" a diferents publicacions i autora de l'Instagram @bacoyboca; Ion Bogdan Zovoianu, sommelier i autor de l'Instagram @Phototannins, amb més de 16.000 seguidors; i Zoltan Nagy, sommelier amb els bessons Torres i autor del llibre "Reinas de copas".

  • Les fires populars de vins
    Escolta àudio

    Les fires populars de vins

    Una de les maneres més directes de fer arribar el vi a la gent és a través de les fires populars, un lloc on consumidors i elaboradors entren directament en contacte. El "Tast vertical" reuneix responsables de diferents fires per explorar les oportunitats que generen. Són Salvador Puig, director de l'INCAVI i un dels responsables de la Mostra de Vins de Catalunya que es fa dins les Festes de la Mercè de Barcelona; Carles Brull, alcalde de Falset, on se celebra una de les fires més importants de Catalunya; Ricard Rull, president de la Cooperativa Falset-Marçà, organitzador de la Fira de Falset; Joan Ramon Escoda, del celler Escoda-Sanahuja, organitzador de la Fira H2O especialitzada en vins naturals; Anton Maria Miró, president de l'Associació Festa del Trepat de Barberà de la Conca, i Josep Bertran i Jordi Lluch, organitzadors de la Fira DVins d'Agramunt.

Anar al contingut