El vi en llauna, Perelada i Vinyes de l'Albà
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El vi en llauna, Perelada i Vinyes de l'Albà

El vi en llauna, Perelada i Vinyes de l'Albà

El vi enllaunat és ara tendència i emergeixen nous projectes de manera accelerada. Per a parlar-ne hem convidat Sana Khouja, fundadora i CEO de la marca Zeena; Joan Anton Romero i els seus Glass Canned Wines de la nova empresa Aluvinum Wines de Sant Sadurní d'Anoia; Cristina Vaqué de Can-vi, que elaboren el vi amb en Jordi Llorens de la Conca de Barberà, i Toni Gálvez, el director general de Maieutiké Winery, una empresa de La Ràpita de Santa Margarida i els Monjos especialitzada en l'elaboració de begudes aromatitzades i escumosos amb el mètode Charmat. En el consultori us expliquem com conservar una ampolla d'escumós a casa. I continuem el programa amb el responsable d'un gran grup vitivinícola i el d'un de molt petit. Es tracta del director general del nou celler de Perelada, Eugeni Llos, i de Carles Figueras, el vitivinicultor propietari de Vinyes de l'Albà d'Aiguamúrcia, de la DO Catalunya.

Anar al contingut