Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tast vertical

El primer Master of Wine català, la cuina de Fran López, Sant Josep Vins de Bot i Cellers Domenys

Durada: 1 h 12 min
18/06/2021
Entrevistem Álvaro Ribalta, qui s'ha convertit en el primer català a formar part del selecte grup dels Master of Wine. El títol és el màxim reconeixement mundial per als més grans experts en vins. Quan va arribar a Londres l'any 2006, amb prou feines parlava anglès i no en tenia ni idea de vins. Treballant de cambrer li va venir la fal·lera. Ara aquest enginyer és tota una referència del món del vi. En el programa d'avui també comptem amb Fran López, el xef que es va donar a conèixer amb l'estrellat restaurant Villa Retiro de Xerta, un establiment de referència a les Terres de l'Ebre que acaba de fitxar el sommelier Bruno Tanino. A la secció de vins de la DO Catalunya us presentem el celler cooperatiu Agrícola Sant Josep de Bot a través de Jaume Martí, que és el seu director general i un dels seus socis. També comptem amb Ciríac Carbó, el director tècnic del grup cooperatiu Cellers Domenys. Al consultori ens pregunten com la podem encertar escollint vins.

Àudios