Cava, carn ecològica del Pirineu, els "Cellers d'Or" i la vitivinicultora Blanca Ozcáriz
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Cava, carn ecològica del Pirineu, els "Cellers d'Or" i la vitivinicultora Blanca Ozcáriz

Cava, carn ecològica del Pirineu, els "Cellers d'Or" i la vitivinicultora Blanca Ozcáriz

La nova normativa de la DO Cava, que permet singularitzar els caves catalans de la resta i que eleva els condicionants qualitatius amb una nova segmentació, presideix aquest podcast del "Tast vertical". Ens acompanya el president del Consell Regulador del Cava, Javier Pagès. El programa es completa amb la carn ecològica de vedella del Pirineu, la de Casa Cerdanya; amb la directora de la revista Vadevi, Margalida Ripoll, que ens presenta el llibre "Cellers d'Or', i amb l'elaboradora penedesenca Blanca Ozcáriz, propietària del celler El Jardí dels Sentits, un dels protagonistes del Club de Vins amb Origen d'Ametller Origen.

Anar al contingut