Calçotades i vi, i els vins que venen
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Calçotades i vi, i els vins que venen

Calçotades i vi, i els vins que venen

Una calçotada vallenca amb tots els ets i uts, i com harmonitzar-la amb diversos vins. Aquest és el plat principal del gustós menú del "Tast vertical". Per parlar-ne hem convidat dos germans: Judit i Jordi Solé. La primera regenta el restaurant Ca l'Àngel de Valls, i en Jordi és sommelier i ven vins amb la distribuïdora Tot Selecta. També comptem amb un productor de calçots que, a més, és el president del Consell Regulador de la DO Catalunya i vicepresident de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya: Xavier Pié. El podcast també s'interessa per les conclusions dels "Vins vinents", una reflexió a futur del sector del vi a Catalunya impulsada per la patronal Associació Vinícola Catalana i per l'Institut Català de la Vinya i el Vi de la Generalitat. I també us parlem d'un singular macabeu del celler ecològic baixpenedesenc Un sol cel, de Pere Lluch, un dels vins del Club de Vins amb Origen.

Anar al contingut