Què ha passat amb el consum de vi a Catalunya durant la pandèmia?
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Què ha passat amb el consum de vi a Catalunya durant la pandèmia?

Què ha passat amb el consum de vi a Catalunya durant la pandèmia?

Un estudi encarregat pel clúster Innovi ha conclòs que hi ha hagut un augment significatiu del consum de vi a casa a Catalunya, amb un increment del 28%, durant la pandèmia. Les dades denoten un creixement del 13% en el consum del vi elaborat a Catalunya, enfront a increments més modestos d'entorn al 5% del vins d'altres zones. D'aquest interessant tema en parlem en el nou "Tast Vertical". Ho fem amb el director-gerent d'Innovi, Eloi Montcada Elias, i amb Ton Lladó, de Vins Noé de Sant Cugat del Vallès. També comptem amb una parella destacada del món del vi català: Josep Maria Pujol-Busquets i la seva filla Mireia, dels cellers Alta Alella i de les Aus. El programa es completa amb les perdius, pernils, oli, vi i escumosos del celler Costers del Sió i amb els vins de la DO Catalunya del celler L'Olivera.

Anar al contingut