Bag in box, Marc Roca i el Celler Vallès
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Bag in box, Marc Roca i el Celler Vallès

Bag in box, Marc Roca i el Celler Vallès

Us parlem del vi del dia a dia en un format que no requereix ni llevataps ni decantacions. És el bag in box, un envàs format bàsicament per una caixa i una bossa de poliuretà. Hem convidat el sommelier Xavier Barba, d'Entrevins, i el llicenciat en Filosofia, comerciant, elaborador i negociant de vins Oriol Pérez de Tudela, del projecte El Vi A Punt. També tenim el restaurador Marc Roca, que es va donar a conèixer a Begur i que ara triomfa al carrer Londres de Barcelona amb el seu Blau BCN. Impulsa un nou projecte on servirà un vi de taula en bag in box triat amb el sommelier Antonio Lopo. També ens acompanya Jordi Vallès, del Celler Vallès de Castelldefels; Anna Rovira, l'enòloga del Celler de Capçanes, per presentar el seu pinot noir emparat per la DO Catalunya, i Míriam Chivite, de Baldufa Vins, protagonista del Club de Vins amb Origen.

Anar al contingut