Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tast vertical

Anem de vermut, i un cava d'Oscar

Durada: 1 h 3 min
14/05/2021
Hi ha una beguda amb base de vi que fa anys que està de plena moda: el vermut. Històricament s'havia consumit entre la sortida de la missa de 12 i l'hora de dinar, especialment en diumenge. Ara es beu amb qualsevol excusa. Ens en parlen l'impulsor de la recuperació de la marca Antich de Barcelona, Pau Matias-Guiu; el director del celler De Muller, Eduard Martorell; el coordinador de Casa Vermouth Padró, Marc Saperas, i el seu brand ambassador, Jordi Vizcarro, i la directora del concurs Premis Vinari dels Vermuts Catalans, Ester Bachs. A la secció dedicada a les parelles del món del vi ens acompanyen el president i la primera executiva de les caves Juvé & Camps. Són en Joan i la Meritxell Juvé. El seu cava Reserva de la Família se serveix a la pel·lícula danesa "Otra ronda", que han proclamat com a millor llargmetratge estranger. També hem convidat la Marta Sánchez, del restaurat El Marge de Badalona.

Àudios