TOTS ELS ÀUDIOS
Tàpias Variades
Tàpias Variades especial Cap d'any
Tàpias Variades especial Cap d'any
Sardines
Parlem de sardines amb el cuiner del restaurant Bresca, Xavier Ferreter.
Parlem de sardines amb el cuiner del restaurant Bresca, Xavier Ferreter.
Els blogs de cuina
Amb Joan Gómez Pallarès, autor del blog devinis.
Amb Joan Gómez Pallarès, autor del blog devinis.
Patates fregides
Carme Ruscalleda ens explica els secrets de les patates fregides.
Carme Ruscalleda ens explica els secrets de les patates fregides.
Plats agredolços
El cuiner Santi Santamaria ens explica diferents maneres de cuinar plats agredolços.
El cuiner Santi Santamaria ens explica diferents maneres de cuinar plats agredolços.
Bolets de cultiu
Tàpias variades
Tàpias variades
Les cireres a la cuina
Tàpias variades
Tàpias variades
Plats freds de carn i peix
Tàpias variades
Tàpias variades
Apadrina un cep de malvasia
El calaix de la cuina
El calaix de la cuina
Els flams
La Carme Ruscalleda ens parla dels flams.
La Carme Ruscalleda ens parla dels flams.
Les aigües envasades
El calaix de la cuina
El calaix de la cuina
Els picants a la cuina
Parlem dels picants amb Pep Palau
Parlem dels picants amb Pep Palau