TOTS ELS ÀUDIOS

 • Crisbru trenca tabús
  Escolta àudio

  Crisbru trenca tabús

  Continuem coneixent de prop els finalistes del Sona9: sentim el directe d'iCat de la bandautora pop barcelonina Crisbru, gravat a la sala Salamandra, i descobrim les seves influències. Crisbru busca transmetre un missatge de força i sinceritat. Sílvia Pérez Cruz, Jorge Drexler, Núria Graham i Oques Grasses es troben entre els seus referents. Foto: Carles Rodríguez

  01 Crisbru - "Mira'm a mi" (en directe)
  02 Crisbru - "Vull ser millor" (en directe)
  03 Crisbru - "Desdir-se" (poema Juana Dolores)
  04 The Beatles - "Nowhere Man"
  05 La Troba Kung-Fú - "La cançó del lladre"
  06 Supertramp - "The logical song"
  07 Sílvia Pérez Cruz - "Vestida de nit"
  08 Crisbru - "Ahir" ("Yesterday" - The Beatles)
  09 Destiny's Child - "Say my name"
  10 Crisbru - "Massa per tu" (en directe)

  Continuem coneixent de prop els finalistes del Sona9: sentim el directe d'iCat de la bandautora pop barcelonina Crisbru, gravat a la sala Salamandra, i descobrim les seves influències. Crisbru busca transmetre un missatge de força i sinceritat. Sílvia Pérez Cruz, Jorge Drexler, Núria Graham i Oques Grasses es troben entre els seus referents. Foto: Carles Rodríguez 01 Crisbru - "Mira'm a mi" (en directe) 02 Crisbru - "Vull ser millor" (en directe) 03 Crisbru - "Desdir-se" (poema Juana Dolores) 04 The Beatles - "Nowhere Man" 05 La Troba Kung-Fú - "La cançó del lladre" 06 Supertramp - "The logical song" 07 Sílvia Pérez Cruz - "Vestida de nit" 08 Crisbru - "Ahir" ("Yesterday" - The Beatles) 09 Destiny's Child - "Say my name" 10 Crisbru - "Massa per tu" (en directe)

 • Microhomes, minimalistes i quotidians
  Escolta àudio

  Microhomes, minimalistes i quotidians

  Primer programa especial amb els cinc finalistes: Escoltem el directe d'iCat del trio barceloní Microhomes gravat a la sala Salamandra i descobrim les seves influències. I un gir de guió inesperat al final del programa... Un grup de pop alternatiu que sent un amor absolut per la música. Són microhomes perquè en són pocs, fan cançons que diuen i duren el que necessiten i parlen de conceptes senzills i concrets. Les idees com més clares i concises millor. Un trio indie-pop per expressar de forma minimalista, directa i contundent els dilemes quotidians i apropar-se als que volen ballar i gaudir de manera despreocupada. Foto: Carles Rodríguez

  01 Microhomes - "Massa coses" (en directe)
  02 Microhomes - "Omissions" (poema Mireia Calafell)
  03 Microhomes - "La menor idea" (en directe)
  04 Flyte - "I Still Believe in You"
  05 La Iaia - "L'ós"
  06 Parcels - "Overnight"
  07 Muse -"Knights of Cydonia"
  08 Microhomes - "Perdo el nord" ("Crazy in Love " - Beyoncé)
  09 El Petit de Cal Eril - "Tot el que has estat"
  10 Microhomes - "Segle XXI" (en directe)

  Primer programa especial amb els cinc finalistes: Escoltem el directe d'iCat del trio barceloní Microhomes gravat a la sala Salamandra i descobrim les seves influències. I un gir de guió inesperat al final del programa... Un grup de pop alternatiu que sent un amor absolut per la música. Són microhomes perquè en són pocs, fan cançons que diuen i duren el que necessiten i parlen de conceptes senzills i concrets. Les idees com més clares i concises millor. Un trio indie-pop per expressar de forma minimalista, directa i contundent els dilemes quotidians i apropar-se als que volen ballar i gaudir de manera despreocupada. Foto: Carles Rodríguez 01 Microhomes - "Massa coses" (en directe) 02 Microhomes - "Omissions" (poema Mireia Calafell) 03 Microhomes - "La menor idea" (en directe) 04 Flyte - "I Still Believe in You" 05 La Iaia - "L'ós" 06 Parcels - "Overnight" 07 Muse -"Knights of Cydonia" 08 Microhomes - "Perdo el nord" ("Crazy in Love " - Beyoncé) 09 El Petit de Cal Eril - "Tot el que has estat" 10 Microhomes - "Segle XXI" (en directe)

 • La sitcom de Lles
  Escolta àudio

  La sitcom de Lles

  El guanyador del Premi Èxit del Sona9 2020, Lluís Arruga -Lles-, ens presenta les seves darreres gravacions i ens parla de les seves creacions artístiques al cinema, el teatre i la música. Des de Collbató, el cantautor i actor comparteix les coses que l'inspiren i el seu futur musical.

  01 "Margarita"
  02 "Això no és una sitcom"
  03 "El del tercer" (en directe)
  04 "Una altra vegada 24/7"
  05 "Pensaments"
  06 "Reconciliació" (en directe)
  07 "Elquesentim"
  08 "Què fas, on ets?"
  09 "Gràcies" (en directe)
  10 "El putu temps"

  El guanyador del Premi Èxit del Sona9 2020, Lluís Arruga -Lles-, ens presenta les seves darreres gravacions i ens parla de les seves creacions artístiques al cinema, el teatre i la música. Des de Collbató, el cantautor i actor comparteix les coses que l'inspiren i el seu futur musical. 01 "Margarita" 02 "Això no és una sitcom" 03 "El del tercer" (en directe) 04 "Una altra vegada 24/7" 05 "Pensaments" 06 "Reconciliació" (en directe) 07 "Elquesentim" 08 "Què fas, on ets?" 09 "Gràcies" (en directe) 10 "El putu temps"

 • Els monstres de Les Buch
  Escolta àudio

  Els monstres de Les Buch

  Sona9 està d'estrena. Aquesta setmana és el torn del nou disc de les guanyadores del Premi Joventut del Sona9 2020: "Monstres", de Les Buch. El quartet terrassenc de punk rock ha enregistrat un EP amb la producció de Joana Serrat als Bucbonera Studios de Caldes de Montbui. El resultat és un àlbum contundent, empoderat, feminista i rocker. Foto: Carles Rodríguez.

  01 "Ens estan matant"
  02 "Darrere teu!"
  03 "Descansaré quan moriré"
  04 "No és no"
  05 "Un dia més"

  Sona9 està d'estrena. Aquesta setmana és el torn del nou disc de les guanyadores del Premi Joventut del Sona9 2020: "Monstres", de Les Buch. El quartet terrassenc de punk rock ha enregistrat un EP amb la producció de Joana Serrat als Bucbonera Studios de Caldes de Montbui. El resultat és un àlbum contundent, empoderat, feminista i rocker. Foto: Carles Rodríguez. 01 "Ens estan matant" 02 "Darrere teu!" 03 "Descansaré quan moriré" 04 "No és no" 05 "Un dia més"

 • Les arts musicals de Reïna
  Escolta àudio

  Les arts musicals de Reïna

  Sona9 presenta el disc "Arts marcials" (U98 Music, 2021) dels guanyadors del concurs Premi Sona9 2020, produït per Lluís Cabot (Da Souza). La formació manacorina practica un pop melòdic i íntim en què la dolça veu de Carme Vives es deixa acompanyar per la guitarra de Pere Amer, el baix de Biel Riera i la bateria d'Adrià Mayordomo per interpretar deu temes de base amorosa amb ritmes actuals i seductors. Foto: Carles Rodríguez

  01 "Tu i jo"
  02 "Geniades"
  03 "Tendrum"
  04 "Carinyu"
  05 "Dois"
  06 "Coret"
  07 "Si entressis dins el meu cap"
  08 "Ja m'és igual"
  09 "Dies bons"
  10 "Confit"

  Sona9 presenta el disc "Arts marcials" (U98 Music, 2021) dels guanyadors del concurs Premi Sona9 2020, produït per Lluís Cabot (Da Souza). La formació manacorina practica un pop melòdic i íntim en què la dolça veu de Carme Vives es deixa acompanyar per la guitarra de Pere Amer, el baix de Biel Riera i la bateria d'Adrià Mayordomo per interpretar deu temes de base amorosa amb ritmes actuals i seductors. Foto: Carles Rodríguez 01 "Tu i jo" 02 "Geniades" 03 "Tendrum" 04 "Carinyu" 05 "Dois" 06 "Coret" 07 "Si entressis dins el meu cap" 08 "Ja m'és igual" 09 "Dies bons" 10 "Confit"

 • El miracle de les Cases de la Música
  Escolta àudio

  El miracle de les Cases de la Música

  Comencem nova temporada i recuperem l'horari original del "Sona9" (dilluns a les 22 h) amb un programa farcit d'estrenes. Avui descobrim el nou senzill ("Darrere teu!") del nou disc de Les Buch; "Monstres", Premi Joventut del Sona9 2020; parlem amb Pol Bordas (Premi Cases de la Música 2020) sobre la seva experiència al projecte Incubadora Musical, i descobrim l'Artista Casa de la Música 2021: Sofia Gabanna. A més, juntament amb el coordinador de l'Àrea de Suport a la Creació de Cases de la Música, Edu Bacardí, descobrim els grups més destacats del darrer recopilatori "Revolucionem la música". Foto: Carles Rodríguez.

  01 Les Buch - "No és no"
  02 Les Buch - "Darrere teu!"
  03 Pol Bordas ft Scotty DK + Sr. Chen - "Plorant"
  04 Pol Bordas ft Scotty DK - "Dissabte"
  05 Sofía Gabanna - "I'm Sexy"
  06 Sofía Gabanna - "Ass Session H/2"
  07 Mayoneday – "Burned Lies"
  08 Guineu – "Ja no t'espero"
  09 VNX - "Festa Major"
  10 Tona Gafarot -"Plomalls de llumeneta"
  11 Tarquim - "Me despido de ti"

  Comencem nova temporada i recuperem l'horari original del "Sona9" (dilluns a les 22 h) amb un programa farcit d'estrenes. Avui descobrim el nou senzill ("Darrere teu!") del nou disc de Les Buch; "Monstres", Premi Joventut del Sona9 2020; parlem amb Pol Bordas (Premi Cases de la Música 2020) sobre la seva experiència al projecte Incubadora Musical, i descobrim l'Artista Casa de la Música 2021: Sofia Gabanna. A més, juntament amb el coordinador de l'Àrea de Suport a la Creació de Cases de la Música, Edu Bacardí, descobrim els grups més destacats del darrer recopilatori "Revolucionem la música". Foto: Carles Rodríguez. 01 Les Buch - "No és no" 02 Les Buch - "Darrere teu!" 03 Pol Bordas ft Scotty DK + Sr. Chen - "Plorant" 04 Pol Bordas ft Scotty DK - "Dissabte" 05 Sofía Gabanna - "I'm Sexy" 06 Sofía Gabanna - "Ass Session H/2" 07 Mayoneday – "Burned Lies" 08 Guineu – "Ja no t'espero" 09 VNX - "Festa Major" 10 Tona Gafarot -"Plomalls de llumeneta" 11 Tarquim - "Me despido de ti"

 • Com sonarà la tardor catalana?
  Escolta àudio

  Com sonarà la tardor catalana?

  Estrenem el nou SG de Reïna ("Carinyu"), els guanyadors del Sona9 2020, que publicaran al seu primer disc el 10 de setembre: "Arts marcials", i també el nou senzill de Les Buch ("Darrere teu!"), del seu pròxim disc "Monstres", que sortirà el 17 de setembre. Acaba la temporada d'estiu i s'inaugura la nova temporada d'iCat i avancem com sonarà aquesta tardor a l'escena musical catalana.

  01 Reïna - "Tendrum"
  02 Reïna - "Carinyu"
  03 Les Buch - "Darrere teu!"
  04 Lles - "Una altra vegada"
  05 El Petit de Cal Eril - "Cap a tu"
  06 Pantaleó -"Diëresi"
  07 David Rosell – "Flor blanca"
  08 La Sentina – "Palusantus"
  09 Joan Reig -"Un pessic de mel"
  10 Agnès Algueró - "Temps"
  11 Nil Moliner - "Som ocells"
  12 Arc de Triomf - "La matinada"
  13 SUS - "Res a fer"
  14 Jansky - "Cardar I cantar"
  15 Maisurt - "Senalles foradades"

  Estrenem el nou SG de Reïna ("Carinyu"), els guanyadors del Sona9 2020, que publicaran al seu primer disc el 10 de setembre: "Arts marcials", i també el nou senzill de Les Buch ("Darrere teu!"), del seu pròxim disc "Monstres", que sortirà el 17 de setembre. Acaba la temporada d'estiu i s'inaugura la nova temporada d'iCat i avancem com sonarà aquesta tardor a l'escena musical catalana. 01 Reïna - "Tendrum" 02 Reïna - "Carinyu" 03 Les Buch - "Darrere teu!" 04 Lles - "Una altra vegada" 05 El Petit de Cal Eril - "Cap a tu" 06 Pantaleó -"Diëresi" 07 David Rosell – "Flor blanca" 08 La Sentina – "Palusantus" 09 Joan Reig -"Un pessic de mel" 10 Agnès Algueró - "Temps" 11 Nil Moliner - "Som ocells" 12 Arc de Triomf - "La matinada" 13 SUS - "Res a fer" 14 Jansky - "Cardar I cantar" 15 Maisurt - "Senalles foradades"

 • Els cinc seleccionats de l'edició 2021
  Escolta àudio

  Els cinc seleccionats de l'edició 2021

  Després de sis setmanes amb els 18 finalistes del Sona9 2021, avui fem públics els quatre artistes que, juntament amb els guanyadors de la votació popular, La Fera, passaran a la recta final del concurs. Els finalistes gravaran un tema a Bucbonera Studios amb la producció de Joana Serrat i Tomàs Robisco, i oferiran un concert gravat per TV3 i iCat a la sala Salamandra de l'Hospitalet. Fotos: Carles Rodríguez.

  Els finalistes: La Fera, Crisbru, Dan Peralbo, Microhomes i Lal'Ba.

  Després de sis setmanes amb els 18 finalistes del Sona9 2021, avui fem públics els quatre artistes que, juntament amb els guanyadors de la votació popular, La Fera, passaran a la recta final del concurs. Els finalistes gravaran un tema a Bucbonera Studios amb la producció de Joana Serrat i Tomàs Robisco, i oferiran un concert gravat per TV3 i iCat a la sala Salamandra de l'Hospitalet. Fotos: Carles Rodríguez. Els finalistes: La Fera, Crisbru, Dan Peralbo, Microhomes i Lal'Ba.

 • Última parada: Balears
  Escolta àudio

  Última parada: Balears

  Darrer programa amb els 18 seleccionats del Sona9 2021, amb tres propostes de les Illes Balears. La veu càlida i embolcallant de Mar Grimalt, de Felanitx; el duet natural de pop amb ceba de Pa Moreno (Palma) i la combinació d'aigua i sal d'arrel mediterrània de Bisuri i Els Mossos (Son Carrió i Manacor).

  01 Mar Grimalt - "Dedins"
  02 Mar Grimalt - "Vessar"
  03 Mar Grimalt - "Reset"
  04 Pa Moreno - "Sa casa se crema"
  05 Pa Moreno - "Peix fumador"
  06 Pa Moreno - "Sa calor"
  07 Bisuri i Els Mossos - "Contra addicció"
  08 Bisuri i Els Mossos - "Aigua i sal"
  09 Bisuri i Els Mossos - "Avui et vull"

  Darrer programa amb els 18 seleccionats del Sona9 2021, amb tres propostes de les Illes Balears. La veu càlida i embolcallant de Mar Grimalt, de Felanitx; el duet natural de pop amb ceba de Pa Moreno (Palma) i la combinació d'aigua i sal d'arrel mediterrània de Bisuri i Els Mossos (Son Carrió i Manacor). 01 Mar Grimalt - "Dedins" 02 Mar Grimalt - "Vessar" 03 Mar Grimalt - "Reset" 04 Pa Moreno - "Sa casa se crema" 05 Pa Moreno - "Peix fumador" 06 Pa Moreno - "Sa calor" 07 Bisuri i Els Mossos - "Contra addicció" 08 Bisuri i Els Mossos - "Aigua i sal" 09 Bisuri i Els Mossos - "Avui et vull"

 • De passeig pel País Valencià
  Escolta àudio

  De passeig pel País Valencià

  Tres propostes del panorama emergent del País Valencià, amb l'electrònica subversiva i festiva dels valencians DingDong System, l'artista passional i crític alcoià Marco Pompero i la música negra mediterrània dels saguntins Jamaleònics.

  01 DingDong System - "We in the place"
  02 DingDong System - "Xurro"
  03 DingDong System - "A tota virolla"
  04 Marco Pompero - "Carn"
  05 Marco Pompero - "Foc"
  06 Marco Pompero - "Llum"
  07 Jamaleònics - "No pare"
  08 Jamaleònics - "Cap de plàstic"
  09 Jamaleònics - "Terra tendra"

  Tres propostes del panorama emergent del País Valencià, amb l'electrònica subversiva i festiva dels valencians DingDong System, l'artista passional i crític alcoià Marco Pompero i la música negra mediterrània dels saguntins Jamaleònics. 01 DingDong System - "We in the place" 02 DingDong System - "Xurro" 03 DingDong System - "A tota virolla" 04 Marco Pompero - "Carn" 05 Marco Pompero - "Foc" 06 Marco Pompero - "Llum" 07 Jamaleònics - "No pare" 08 Jamaleònics - "Cap de plàstic" 09 Jamaleònics - "Terra tendra"

 • Pessigolles
  Escolta àudio

  Pessigolles

  L'estiu ens permet descobrir els 18 seleccionats del Sona9 2021: avui la tríada la formen les pessigolles vitamíniques de Dan Peralbo d'Osona, la fusió de reggae, rock i ska de La Fera de l'Hospitalet de Llobregat, i els veïns rockers i sorollosos de Roko Banana, del Pla de l'Estany.

  01 Dan Peralbo - "No tens por a la mort"
  02 Dan Peralbo - "Oda a l'Ada"
  03 Dan Peralbo - "Queda pendent"
  04 Roko Banana - "El veïnat"
  05 Roko Banana - "Som com som"
  06 Roko Banana - "La meva festa"
  07 La Fera - "Sintonitza"
  08 La Fera - "La Fera"
  09 La Fera - "Et volem a casa"

  L'estiu ens permet descobrir els 18 seleccionats del Sona9 2021: avui la tríada la formen les pessigolles vitamíniques de Dan Peralbo d'Osona, la fusió de reggae, rock i ska de La Fera de l'Hospitalet de Llobregat, i els veïns rockers i sorollosos de Roko Banana, del Pla de l'Estany. 01 Dan Peralbo - "No tens por a la mort" 02 Dan Peralbo - "Oda a l'Ada" 03 Dan Peralbo - "Queda pendent" 04 Roko Banana - "El veïnat" 05 Roko Banana - "Som com som" 06 Roko Banana - "La meva festa" 07 La Fera - "Sintonitza" 08 La Fera - "La Fera" 09 La Fera - "Et volem a casa"

 • Pomes de colors
  Escolta àudio

  Pomes de colors

  Un viatge sonor per l'humor sense filtres dels maresmencs Palmera, les pomes de colors i les lletres ambientals del quartet barceloní Pommier, i finalment els minimalistes, contundents i quotidians Microhomes de Barcelona.

  01 Microhomes - "La menor idea"
  02 Microhomes - "Massa coses"
  03 Microhomes - "Segle XXI"
  04 Pommier - "Roig"
  05 Pommier - "Flames"
  06 Pommier - "La llum d'aquesta nit"
  07 Palmera - "Les eines"
  08 Palmera - "Paddle surf"
  09 Palmera - "El monstre"

  Un viatge sonor per l'humor sense filtres dels maresmencs Palmera, les pomes de colors i les lletres ambientals del quartet barceloní Pommier, i finalment els minimalistes, contundents i quotidians Microhomes de Barcelona. 01 Microhomes - "La menor idea" 02 Microhomes - "Massa coses" 03 Microhomes - "Segle XXI" 04 Pommier - "Roig" 05 Pommier - "Flames" 06 Pommier - "La llum d'aquesta nit" 07 Palmera - "Les eines" 08 Palmera - "Paddle surf" 09 Palmera - "El monstre"

 • Tabús i relats
  Escolta àudio

  Tabús i relats

  Un programa amb cançons per trencar tabús de la barcelonina Crisbru, un relat terrenal i quotidià del barceloní Mama Dousha i un grup d'Olesa de Montserrat amb espardenyes de betes i un porró sota el braç anomenat Lal'Ba.

  01 Crisbru - "Vull ser millor"
  02 Crisbru - "Massa per tu"
  03 Crisbru - "Quan ja no hi ets"
  04 Mama Dousha - "Que curiós, com hem canviat"
  05 Mama Dousha - "Canela"
  06 Mama Dousha - "Esperança"
  07 Lal'Ba + Cantabile - "El comiat"
  08 Lal'Ba - "Vaig x tu"
  09 Lal'Ba + Balkan Paradise Orchestra - "Lliure"  Un programa amb cançons per trencar tabús de la barcelonina Crisbru, un relat terrenal i quotidià del barceloní Mama Dousha i un grup d'Olesa de Montserrat amb espardenyes de betes i un porró sota el braç anomenat Lal'Ba. 01 Crisbru - "Vull ser millor" 02 Crisbru - "Massa per tu" 03 Crisbru - "Quan ja no hi ets" 04 Mama Dousha - "Que curiós, com hem canviat" 05 Mama Dousha - "Canela" 06 Mama Dousha - "Esperança" 07 Lal'Ba + Cantabile - "El comiat" 08 Lal'Ba - "Vaig x tu" 09 Lal'Ba + Balkan Paradise Orchestra - "Lliure"

 • Carla Font + Non Jambi + Angeladorrrm
  Escolta àudio

  Carla Font + Non Jambi + Angeladorrrm

  Parlem amb la cantautora d'ànima lliure, la lleidatana Carla Font; una artista visceral, la granollerina Non Jambi, i una veu d'inspiració onírica del grup barceloní Angeladorrrm.

  01 Carla Font - "No sé estimar-te però t'estimo tant"
  02 Carla Font - "Estimar-te així"
  03 Carla Font - "Vindreu"
  04 Non Jambi - "Voldria"
  05 Non Jambi - "Ferides"
  06 Non Jambi - "(A)mor(T)"
  07 Angeladorrrm - "Avui plors"
  08 Angeladorrrm - "Fem tard"
  09 Angeladorrrm - "No vull, no puc, no sé"

  Parlem amb la cantautora d'ànima lliure, la lleidatana Carla Font; una artista visceral, la granollerina Non Jambi, i una veu d'inspiració onírica del grup barceloní Angeladorrrm. 01 Carla Font - "No sé estimar-te però t'estimo tant" 02 Carla Font - "Estimar-te així" 03 Carla Font - "Vindreu" 04 Non Jambi - "Voldria" 05 Non Jambi - "Ferides" 06 Non Jambi - "(A)mor(T)" 07 Angeladorrrm - "Avui plors" 08 Angeladorrrm - "Fem tard" 09 Angeladorrrm - "No vull, no puc, no sé"

 • Suzanna, la veu reggae de l'Hospi
  Escolta àudio

  Suzanna, la veu reggae de l'Hospi

  La cantant i compositora de L'Hospitalet Suzanna presenta el seu primer àlbum, "Inna digital style", a base de píndoles soul-dub amb caràcter jamaicà, gravat amb el segell La Panchita Records. Parlem amb ella dels secrets del seu debut com a artista de la setmana i, del mateix segell de reggae & dub, descobrim la veu de Blau Cubarsi. Estrenem el tema més estiuenc d'Hereus del Beat, "La caleta", i el darrer single del balear Amulet, "Un desert de colors". A més, parlem amb Esther, Narcís Perich, Bòria i del disc 'perdut' en castellà de Xarim Aresté.

  01 Xarim Aresté - "Para nada"
  02 Xarim Aresté - "La tumba de la abuela"
  03 Esther - "El teu llibre preferit"
  04 Esther - "Vies paral·leles"
  05 Amulet - "Un desert de colors"
  06 SUS - "Res a fer"
  07 Suzanna - "Soulfyah"
  08 Suzanna + Chalart58 - "Somnis"
  09 Suzanna - "Special Sparkle"
  10 Suzanna - "Fannie"
  11 Blau Cubarsi - "Patim patam"
  12 La Troupe - "Moments"
  13 Sangre en Polvo - "Malefici"
  14 Sandra Hunter - "Quan cremi l'última bruixa"
  15 Narcís Perich - "Lluitar"
  16 Bòria - "No Man's Land"
  17 Hereus del Beat - "La caleta"

  La cantant i compositora de L'Hospitalet Suzanna presenta el seu primer àlbum, "Inna digital style", a base de píndoles soul-dub amb caràcter jamaicà, gravat amb el segell La Panchita Records. Parlem amb ella dels secrets del seu debut com a artista de la setmana i, del mateix segell de reggae & dub, descobrim la veu de Blau Cubarsi. Estrenem el tema més estiuenc d'Hereus del Beat, "La caleta", i el darrer single del balear Amulet, "Un desert de colors". A més, parlem amb Esther, Narcís Perich, Bòria i del disc 'perdut' en castellà de Xarim Aresté. 01 Xarim Aresté - "Para nada" 02 Xarim Aresté - "La tumba de la abuela" 03 Esther - "El teu llibre preferit" 04 Esther - "Vies paral·leles" 05 Amulet - "Un desert de colors" 06 SUS - "Res a fer" 07 Suzanna - "Soulfyah" 08 Suzanna + Chalart58 - "Somnis" 09 Suzanna - "Special Sparkle" 10 Suzanna - "Fannie" 11 Blau Cubarsi - "Patim patam" 12 La Troupe - "Moments" 13 Sangre en Polvo - "Malefici" 14 Sandra Hunter - "Quan cremi l'última bruixa" 15 Narcís Perich - "Lluitar" 16 Bòria - "No Man's Land" 17 Hereus del Beat - "La caleta"

Anar al contingut