TOTS ELS ÀUDIOS

 • Els monstres de Les Buch
  Escolta àudio

  Els monstres de Les Buch

  Sona9 està d'estrena. Aquesta setmana és el torn del nou disc de les guanyadores del Premi Joventut del Sona9 2020: "Monstres", de Les Buch. El quartet terrassenc de punk rock ha enregistrat un EP amb la producció de Joana Serrat als Bucbonera Studios de Caldes de Montbui. El resultat és un àlbum contundent, empoderat, feminista i rocker. Foto: Carles Rodríguez.

  01 "Ens estan matant"
  02 "Darrere teu!"
  03 "Descansaré quan moriré"
  04 "No és no"
  05 "Un dia més"

  Sona9 està d'estrena. Aquesta setmana és el torn del nou disc de les guanyadores del Premi Joventut del Sona9 2020: "Monstres", de Les Buch. El quartet terrassenc de punk rock ha enregistrat un EP amb la producció de Joana Serrat als Bucbonera Studios de Caldes de Montbui. El resultat és un àlbum contundent, empoderat, feminista i rocker. Foto: Carles Rodríguez. 01 "Ens estan matant" 02 "Darrere teu!" 03 "Descansaré quan moriré" 04 "No és no" 05 "Un dia més"

 • Les arts musicals de Reïna
  Escolta àudio

  Les arts musicals de Reïna

  Sona9 presenta el disc "Arts marcials" (U98 Music, 2021) dels guanyadors del concurs Premi Sona9 2020, produït per Lluís Cabot (Da Souza). La formació manacorina practica un pop melòdic i íntim en què la dolça veu de Carme Vives es deixa acompanyar per la guitarra de Pere Amer, el baix de Biel Riera i la bateria d'Adrià Mayordomo per interpretar deu temes de base amorosa amb ritmes actuals i seductors. Foto: Carles Rodríguez

  01 "Tu i jo"
  02 "Geniades"
  03 "Tendrum"
  04 "Carinyu"
  05 "Dois"
  06 "Coret"
  07 "Si entressis dins el meu cap"
  08 "Ja m'és igual"
  09 "Dies bons"
  10 "Confit"

  Sona9 presenta el disc "Arts marcials" (U98 Music, 2021) dels guanyadors del concurs Premi Sona9 2020, produït per Lluís Cabot (Da Souza). La formació manacorina practica un pop melòdic i íntim en què la dolça veu de Carme Vives es deixa acompanyar per la guitarra de Pere Amer, el baix de Biel Riera i la bateria d'Adrià Mayordomo per interpretar deu temes de base amorosa amb ritmes actuals i seductors. Foto: Carles Rodríguez 01 "Tu i jo" 02 "Geniades" 03 "Tendrum" 04 "Carinyu" 05 "Dois" 06 "Coret" 07 "Si entressis dins el meu cap" 08 "Ja m'és igual" 09 "Dies bons" 10 "Confit"

 • El miracle de les Cases de la Música
  Escolta àudio

  El miracle de les Cases de la Música

  Comencem nova temporada i recuperem l'horari original del "Sona9" (dilluns a les 22 h) amb un programa farcit d'estrenes. Avui descobrim el nou senzill ("Darrere teu!") del nou disc de Les Buch; "Monstres", Premi Joventut del Sona9 2020; parlem amb Pol Bordas (Premi Cases de la Música 2020) sobre la seva experiència al projecte Incubadora Musical, i descobrim l'Artista Casa de la Música 2021: Sofia Gabanna. A més, juntament amb el coordinador de l'Àrea de Suport a la Creació de Cases de la Música, Edu Bacardí, descobrim els grups més destacats del darrer recopilatori "Revolucionem la música". Foto: Carles Rodríguez.

  01 Les Buch - "No és no"
  02 Les Buch - "Darrere teu!"
  03 Pol Bordas ft Scotty DK + Sr. Chen - "Plorant"
  04 Pol Bordas ft Scotty DK - "Dissabte"
  05 Sofía Gabanna - "I'm Sexy"
  06 Sofía Gabanna - "Ass Session H/2"
  07 Mayoneday – "Burned Lies"
  08 Guineu – "Ja no t'espero"
  09 VNX - "Festa Major"
  10 Tona Gafarot -"Plomalls de llumeneta"
  11 Tarquim - "Me despido de ti"

  Comencem nova temporada i recuperem l'horari original del "Sona9" (dilluns a les 22 h) amb un programa farcit d'estrenes. Avui descobrim el nou senzill ("Darrere teu!") del nou disc de Les Buch; "Monstres", Premi Joventut del Sona9 2020; parlem amb Pol Bordas (Premi Cases de la Música 2020) sobre la seva experiència al projecte Incubadora Musical, i descobrim l'Artista Casa de la Música 2021: Sofia Gabanna. A més, juntament amb el coordinador de l'Àrea de Suport a la Creació de Cases de la Música, Edu Bacardí, descobrim els grups més destacats del darrer recopilatori "Revolucionem la música". Foto: Carles Rodríguez. 01 Les Buch - "No és no" 02 Les Buch - "Darrere teu!" 03 Pol Bordas ft Scotty DK + Sr. Chen - "Plorant" 04 Pol Bordas ft Scotty DK - "Dissabte" 05 Sofía Gabanna - "I'm Sexy" 06 Sofía Gabanna - "Ass Session H/2" 07 Mayoneday – "Burned Lies" 08 Guineu – "Ja no t'espero" 09 VNX - "Festa Major" 10 Tona Gafarot -"Plomalls de llumeneta" 11 Tarquim - "Me despido de ti"

 • Com sonarà la tardor catalana?
  Escolta àudio

  Com sonarà la tardor catalana?

  Estrenem el nou SG de Reïna ("Carinyu"), els guanyadors del Sona9 2020, que publicaran al seu primer disc el 10 de setembre: "Arts marcials", i també el nou senzill de Les Buch ("Darrere teu!"), del seu pròxim disc "Monstres", que sortirà el 17 de setembre. Acaba la temporada d'estiu i s'inaugura la nova temporada d'iCat i avancem com sonarà aquesta tardor a l'escena musical catalana.

  01 Reïna - "Tendrum"
  02 Reïna - "Carinyu"
  03 Les Buch - "Darrere teu!"
  04 Lles - "Una altra vegada"
  05 El Petit de Cal Eril - "Cap a tu"
  06 Pantaleó -"Diëresi"
  07 David Rosell – "Flor blanca"
  08 La Sentina – "Palusantus"
  09 Joan Reig -"Un pessic de mel"
  10 Agnès Algueró - "Temps"
  11 Nil Moliner - "Som ocells"
  12 Arc de Triomf - "La matinada"
  13 SUS - "Res a fer"
  14 Jansky - "Cardar I cantar"
  15 Maisurt - "Senalles foradades"

  Estrenem el nou SG de Reïna ("Carinyu"), els guanyadors del Sona9 2020, que publicaran al seu primer disc el 10 de setembre: "Arts marcials", i també el nou senzill de Les Buch ("Darrere teu!"), del seu pròxim disc "Monstres", que sortirà el 17 de setembre. Acaba la temporada d'estiu i s'inaugura la nova temporada d'iCat i avancem com sonarà aquesta tardor a l'escena musical catalana. 01 Reïna - "Tendrum" 02 Reïna - "Carinyu" 03 Les Buch - "Darrere teu!" 04 Lles - "Una altra vegada" 05 El Petit de Cal Eril - "Cap a tu" 06 Pantaleó -"Diëresi" 07 David Rosell – "Flor blanca" 08 La Sentina – "Palusantus" 09 Joan Reig -"Un pessic de mel" 10 Agnès Algueró - "Temps" 11 Nil Moliner - "Som ocells" 12 Arc de Triomf - "La matinada" 13 SUS - "Res a fer" 14 Jansky - "Cardar I cantar" 15 Maisurt - "Senalles foradades"

 • Els cinc seleccionats de l'edició 2021
  Escolta àudio

  Els cinc seleccionats de l'edició 2021

  Després de sis setmanes amb els 18 finalistes del Sona9 2021, avui fem públics els quatre artistes que, juntament amb els guanyadors de la votació popular, La Fera, passaran a la recta final del concurs. Els finalistes gravaran un tema a Bucbonera Studios amb la producció de Joana Serrat i Tomàs Robisco, i oferiran un concert gravat per TV3 i iCat a la sala Salamandra de l'Hospitalet. Fotos: Carles Rodríguez.

  Els finalistes: La Fera, Crisbru, Dan Peralbo, Microhomes i Lal'Ba.

  Després de sis setmanes amb els 18 finalistes del Sona9 2021, avui fem públics els quatre artistes que, juntament amb els guanyadors de la votació popular, La Fera, passaran a la recta final del concurs. Els finalistes gravaran un tema a Bucbonera Studios amb la producció de Joana Serrat i Tomàs Robisco, i oferiran un concert gravat per TV3 i iCat a la sala Salamandra de l'Hospitalet. Fotos: Carles Rodríguez. Els finalistes: La Fera, Crisbru, Dan Peralbo, Microhomes i Lal'Ba.

 • Última parada: Balears
  Escolta àudio

  Última parada: Balears

  Darrer programa amb els 18 seleccionats del Sona9 2021, amb tres propostes de les Illes Balears. La veu càlida i embolcallant de Mar Grimalt, de Felanitx; el duet natural de pop amb ceba de Pa Moreno (Palma) i la combinació d'aigua i sal d'arrel mediterrània de Bisuri i Els Mossos (Son Carrió i Manacor).

  01 Mar Grimalt - "Dedins"
  02 Mar Grimalt - "Vessar"
  03 Mar Grimalt - "Reset"
  04 Pa Moreno - "Sa casa se crema"
  05 Pa Moreno - "Peix fumador"
  06 Pa Moreno - "Sa calor"
  07 Bisuri i Els Mossos - "Contra addicció"
  08 Bisuri i Els Mossos - "Aigua i sal"
  09 Bisuri i Els Mossos - "Avui et vull"

  Darrer programa amb els 18 seleccionats del Sona9 2021, amb tres propostes de les Illes Balears. La veu càlida i embolcallant de Mar Grimalt, de Felanitx; el duet natural de pop amb ceba de Pa Moreno (Palma) i la combinació d'aigua i sal d'arrel mediterrània de Bisuri i Els Mossos (Son Carrió i Manacor). 01 Mar Grimalt - "Dedins" 02 Mar Grimalt - "Vessar" 03 Mar Grimalt - "Reset" 04 Pa Moreno - "Sa casa se crema" 05 Pa Moreno - "Peix fumador" 06 Pa Moreno - "Sa calor" 07 Bisuri i Els Mossos - "Contra addicció" 08 Bisuri i Els Mossos - "Aigua i sal" 09 Bisuri i Els Mossos - "Avui et vull"

 • De passeig pel País Valencià
  Escolta àudio

  De passeig pel País Valencià

  Tres propostes del panorama emergent del País Valencià, amb l'electrònica subversiva i festiva dels valencians DingDong System, l'artista passional i crític alcoià Marco Pompero i la música negra mediterrània dels saguntins Jamaleònics.

  01 DingDong System - "We in the place"
  02 DingDong System - "Xurro"
  03 DingDong System - "A tota virolla"
  04 Marco Pompero - "Carn"
  05 Marco Pompero - "Foc"
  06 Marco Pompero - "Llum"
  07 Jamaleònics - "No pare"
  08 Jamaleònics - "Cap de plàstic"
  09 Jamaleònics - "Terra tendra"

  Tres propostes del panorama emergent del País Valencià, amb l'electrònica subversiva i festiva dels valencians DingDong System, l'artista passional i crític alcoià Marco Pompero i la música negra mediterrània dels saguntins Jamaleònics. 01 DingDong System - "We in the place" 02 DingDong System - "Xurro" 03 DingDong System - "A tota virolla" 04 Marco Pompero - "Carn" 05 Marco Pompero - "Foc" 06 Marco Pompero - "Llum" 07 Jamaleònics - "No pare" 08 Jamaleònics - "Cap de plàstic" 09 Jamaleònics - "Terra tendra"

 • Pessigolles
  Escolta àudio

  Pessigolles

  L'estiu ens permet descobrir els 18 seleccionats del Sona9 2021: avui la tríada la formen les pessigolles vitamíniques de Dan Peralbo d'Osona, la fusió de reggae, rock i ska de La Fera de l'Hospitalet de Llobregat, i els veïns rockers i sorollosos de Roko Banana, del Pla de l'Estany.

  01 Dan Peralbo - "No tens por a la mort"
  02 Dan Peralbo - "Oda a l'Ada"
  03 Dan Peralbo - "Queda pendent"
  04 Roko Banana - "El veïnat"
  05 Roko Banana - "Som com som"
  06 Roko Banana - "La meva festa"
  07 La Fera - "Sintonitza"
  08 La Fera - "La Fera"
  09 La Fera - "Et volem a casa"

  L'estiu ens permet descobrir els 18 seleccionats del Sona9 2021: avui la tríada la formen les pessigolles vitamíniques de Dan Peralbo d'Osona, la fusió de reggae, rock i ska de La Fera de l'Hospitalet de Llobregat, i els veïns rockers i sorollosos de Roko Banana, del Pla de l'Estany. 01 Dan Peralbo - "No tens por a la mort" 02 Dan Peralbo - "Oda a l'Ada" 03 Dan Peralbo - "Queda pendent" 04 Roko Banana - "El veïnat" 05 Roko Banana - "Som com som" 06 Roko Banana - "La meva festa" 07 La Fera - "Sintonitza" 08 La Fera - "La Fera" 09 La Fera - "Et volem a casa"

 • Pomes de colors
  Escolta àudio

  Pomes de colors

  Un viatge sonor per l'humor sense filtres dels maresmencs Palmera, les pomes de colors i les lletres ambientals del quartet barceloní Pommier, i finalment els minimalistes, contundents i quotidians Microhomes de Barcelona.

  01 Microhomes - "La menor idea"
  02 Microhomes - "Massa coses"
  03 Microhomes - "Segle XXI"
  04 Pommier - "Roig"
  05 Pommier - "Flames"
  06 Pommier - "La llum d'aquesta nit"
  07 Palmera - "Les eines"
  08 Palmera - "Paddle surf"
  09 Palmera - "El monstre"

  Un viatge sonor per l'humor sense filtres dels maresmencs Palmera, les pomes de colors i les lletres ambientals del quartet barceloní Pommier, i finalment els minimalistes, contundents i quotidians Microhomes de Barcelona. 01 Microhomes - "La menor idea" 02 Microhomes - "Massa coses" 03 Microhomes - "Segle XXI" 04 Pommier - "Roig" 05 Pommier - "Flames" 06 Pommier - "La llum d'aquesta nit" 07 Palmera - "Les eines" 08 Palmera - "Paddle surf" 09 Palmera - "El monstre"

 • Tabús i relats
  Escolta àudio

  Tabús i relats

  Un programa amb cançons per trencar tabús de la barcelonina Crisbru, un relat terrenal i quotidià del barceloní Mama Dousha i un grup d'Olesa de Montserrat amb espardenyes de betes i un porró sota el braç anomenat Lal'Ba.

  01 Crisbru - "Vull ser millor"
  02 Crisbru - "Massa per tu"
  03 Crisbru - "Quan ja no hi ets"
  04 Mama Dousha - "Que curiós, com hem canviat"
  05 Mama Dousha - "Canela"
  06 Mama Dousha - "Esperança"
  07 Lal'Ba + Cantabile - "El comiat"
  08 Lal'Ba - "Vaig x tu"
  09 Lal'Ba + Balkan Paradise Orchestra - "Lliure"  Un programa amb cançons per trencar tabús de la barcelonina Crisbru, un relat terrenal i quotidià del barceloní Mama Dousha i un grup d'Olesa de Montserrat amb espardenyes de betes i un porró sota el braç anomenat Lal'Ba. 01 Crisbru - "Vull ser millor" 02 Crisbru - "Massa per tu" 03 Crisbru - "Quan ja no hi ets" 04 Mama Dousha - "Que curiós, com hem canviat" 05 Mama Dousha - "Canela" 06 Mama Dousha - "Esperança" 07 Lal'Ba + Cantabile - "El comiat" 08 Lal'Ba - "Vaig x tu" 09 Lal'Ba + Balkan Paradise Orchestra - "Lliure"

 • Carla Font + Non Jambi + Angeladorrrm
  Escolta àudio

  Carla Font + Non Jambi + Angeladorrrm

  Parlem amb la cantautora d'ànima lliure, la lleidatana Carla Font; una artista visceral, la granollerina Non Jambi, i una veu d'inspiració onírica del grup barceloní Angeladorrrm.

  01 Carla Font - "No sé estimar-te però t'estimo tant"
  02 Carla Font - "Estimar-te així"
  03 Carla Font - "Vindreu"
  04 Non Jambi - "Voldria"
  05 Non Jambi - "Ferides"
  06 Non Jambi - "(A)mor(T)"
  07 Angeladorrrm - "Avui plors"
  08 Angeladorrrm - "Fem tard"
  09 Angeladorrrm - "No vull, no puc, no sé"

  Parlem amb la cantautora d'ànima lliure, la lleidatana Carla Font; una artista visceral, la granollerina Non Jambi, i una veu d'inspiració onírica del grup barceloní Angeladorrrm. 01 Carla Font - "No sé estimar-te però t'estimo tant" 02 Carla Font - "Estimar-te així" 03 Carla Font - "Vindreu" 04 Non Jambi - "Voldria" 05 Non Jambi - "Ferides" 06 Non Jambi - "(A)mor(T)" 07 Angeladorrrm - "Avui plors" 08 Angeladorrrm - "Fem tard" 09 Angeladorrrm - "No vull, no puc, no sé"

 • Suzanna, la veu reggae de l'Hospi
  Escolta àudio

  Suzanna, la veu reggae de l'Hospi

  La cantant i compositora de L'Hospitalet Suzanna presenta el seu primer àlbum, "Inna digital style", a base de píndoles soul-dub amb caràcter jamaicà, gravat amb el segell La Panchita Records. Parlem amb ella dels secrets del seu debut com a artista de la setmana i, del mateix segell de reggae & dub, descobrim la veu de Blau Cubarsi. Estrenem el tema més estiuenc d'Hereus del Beat, "La caleta", i el darrer single del balear Amulet, "Un desert de colors". A més, parlem amb Esther, Narcís Perich, Bòria i del disc 'perdut' en castellà de Xarim Aresté.

  01 Xarim Aresté - "Para nada"
  02 Xarim Aresté - "La tumba de la abuela"
  03 Esther - "El teu llibre preferit"
  04 Esther - "Vies paral·leles"
  05 Amulet - "Un desert de colors"
  06 SUS - "Res a fer"
  07 Suzanna - "Soulfyah"
  08 Suzanna + Chalart58 - "Somnis"
  09 Suzanna - "Special Sparkle"
  10 Suzanna - "Fannie"
  11 Blau Cubarsi - "Patim patam"
  12 La Troupe - "Moments"
  13 Sangre en Polvo - "Malefici"
  14 Sandra Hunter - "Quan cremi l'última bruixa"
  15 Narcís Perich - "Lluitar"
  16 Bòria - "No Man's Land"
  17 Hereus del Beat - "La caleta"

  La cantant i compositora de L'Hospitalet Suzanna presenta el seu primer àlbum, "Inna digital style", a base de píndoles soul-dub amb caràcter jamaicà, gravat amb el segell La Panchita Records. Parlem amb ella dels secrets del seu debut com a artista de la setmana i, del mateix segell de reggae & dub, descobrim la veu de Blau Cubarsi. Estrenem el tema més estiuenc d'Hereus del Beat, "La caleta", i el darrer single del balear Amulet, "Un desert de colors". A més, parlem amb Esther, Narcís Perich, Bòria i del disc 'perdut' en castellà de Xarim Aresté. 01 Xarim Aresté - "Para nada" 02 Xarim Aresté - "La tumba de la abuela" 03 Esther - "El teu llibre preferit" 04 Esther - "Vies paral·leles" 05 Amulet - "Un desert de colors" 06 SUS - "Res a fer" 07 Suzanna - "Soulfyah" 08 Suzanna + Chalart58 - "Somnis" 09 Suzanna - "Special Sparkle" 10 Suzanna - "Fannie" 11 Blau Cubarsi - "Patim patam" 12 La Troupe - "Moments" 13 Sangre en Polvo - "Malefici" 14 Sandra Hunter - "Quan cremi l'última bruixa" 15 Narcís Perich - "Lluitar" 16 Bòria - "No Man's Land" 17 Hereus del Beat - "La caleta"

 • El "Pussy roig" de La Queency
  Escolta àudio

  El "Pussy roig" de La Queency

  La música urbana està en voga: és l'estil musical que més creix des de fa cinc anys, i cada any se'n dobla la producció respecte a l'anterior. Apareixen noves estrelles en el panorama, com la jove terrassenca La Queency, descarada, reivindicativa i un nou referent que s'implanta a l'escena amb "Pussy roig". A més, també sonaran els nous temes de Tropical Galaxia amb Malucs, Spxxn P i les Balkan amb Magali Sare, Roba Estesa, Arturo Gaya o Les Montses¿ Novetats de l'escena catalana.

  01 Arturo Gaya - "Bonaire 12"
  02 Arturo Gaya - "Embarcats en això d'escriure versos"
  03 Joan Rovira - "Dolce vita"
  04 Maria Hein - "Els teus ulls davant la mar"
  05 La Queency - "Posat rumantik"
  06 La Queency - "Aka Rip"
  07 La Queency ft. Oliver Over - "Vacileo"
  08 La Queency - "Costa Brava"
  09 La Queency ft. Cooba - "On están les gates"
  10 Tropical Galaxia + Maluks - "El nostre oasi"
  11 Spxxxn P + Scotty DK + Bou - "Crema catalana"
  12 Somboits - "Amb el temps entre les mans"
  13 Les Montses - "Els meus amics"
  14 Les Montses - "El sastre"
  15 Julieta - "Ju juru ju"
  16 Balkan Paradise Orchestra + Magalí Sare + Arnau Altimir - "Pingu (Game Remix)"
  17 Roba Estesa - "Lxs nenxs"

  La música urbana està en voga: és l'estil musical que més creix des de fa cinc anys, i cada any se'n dobla la producció respecte a l'anterior. Apareixen noves estrelles en el panorama, com la jove terrassenca La Queency, descarada, reivindicativa i un nou referent que s'implanta a l'escena amb "Pussy roig". A més, també sonaran els nous temes de Tropical Galaxia amb Malucs, Spxxn P i les Balkan amb Magali Sare, Roba Estesa, Arturo Gaya o Les Montses¿ Novetats de l'escena catalana. 01 Arturo Gaya - "Bonaire 12" 02 Arturo Gaya - "Embarcats en això d'escriure versos" 03 Joan Rovira - "Dolce vita" 04 Maria Hein - "Els teus ulls davant la mar" 05 La Queency - "Posat rumantik" 06 La Queency - "Aka Rip" 07 La Queency ft. Oliver Over - "Vacileo" 08 La Queency - "Costa Brava" 09 La Queency ft. Cooba - "On están les gates" 10 Tropical Galaxia + Maluks - "El nostre oasi" 11 Spxxxn P + Scotty DK + Bou - "Crema catalana" 12 Somboits - "Amb el temps entre les mans" 13 Les Montses - "Els meus amics" 14 Les Montses - "El sastre" 15 Julieta - "Ju juru ju" 16 Balkan Paradise Orchestra + Magalí Sare + Arnau Altimir - "Pingu (Game Remix)" 17 Roba Estesa - "Lxs nenxs"

 • La Ludwig Band d'Espolla
  Escolta àudio

  La Ludwig Band d'Espolla

  Descobrim la banda que canta sempre en heptasíl·labs i que abans d'interpretar cada cançó anuncia al públic en quin to la tocaran. Són fills de Bob Dylan i de Pau Riba, i es vanten de ser la segona millor banda de la població empordanesa d'Espolla, després de Joan Cardoner¿ Després de passejar pel "Cuartelillo", parlem amb ells del seu nou treball, "La mateixa sort". També revelem les novetats del "Pop de butxaca": la col·laboració entre Paunezz i Ariox, el nou disc de Gemm Sol, i les guitarres endimoniades de Sergi Estella.

  01 Gemm Sol - "Vine a ballar amb mi"
  02 Gemm Sol - "Ciutat del sol"
  03 Paunezz + Ariox - "Tot el cos"
  04 El Noi de Tona - "Coloms"
  05 La Ludwig Band - "Judicis en menor"
  06 La Ludwig Band - "El fill del rei"
  07 La Ludwig Band - "La llum de l'Alba"
  08 La Ludwig Band - "Tren a València"
  09 La Ludwig Band - "30 monedes
  10 Marc Melià - "Oxitocines"
  11 Sergi Estella - "Blood Like Wine"
  12 Maisurt - "Senalles foradades"
  13 Les Montses - "Els meus amics"
  14 Arc de Triomf - "La matinada"
  15 Rally Ray - "Chanel"
  16 P.A.W.N. Gang - "Vestit D'Amiri"

  Descobrim la banda que canta sempre en heptasíl·labs i que abans d'interpretar cada cançó anuncia al públic en quin to la tocaran. Són fills de Bob Dylan i de Pau Riba, i es vanten de ser la segona millor banda de la població empordanesa d'Espolla, després de Joan Cardoner¿ Després de passejar pel "Cuartelillo", parlem amb ells del seu nou treball, "La mateixa sort". També revelem les novetats del "Pop de butxaca": la col·laboració entre Paunezz i Ariox, el nou disc de Gemm Sol, i les guitarres endimoniades de Sergi Estella. 01 Gemm Sol - "Vine a ballar amb mi" 02 Gemm Sol - "Ciutat del sol" 03 Paunezz + Ariox - "Tot el cos" 04 El Noi de Tona - "Coloms" 05 La Ludwig Band - "Judicis en menor" 06 La Ludwig Band - "El fill del rei" 07 La Ludwig Band - "La llum de l'Alba" 08 La Ludwig Band - "Tren a València" 09 La Ludwig Band - "30 monedes 10 Marc Melià - "Oxitocines" 11 Sergi Estella - "Blood Like Wine" 12 Maisurt - "Senalles foradades" 13 Les Montses - "Els meus amics" 14 Arc de Triomf - "La matinada" 15 Rally Ray - "Chanel" 16 P.A.W.N. Gang - "Vestit D'Amiri"

 • El disc pòstum de Txarango
  Escolta àudio

  El disc pòstum de Txarango

  Després de celebrar el seu desè aniversari i anunciar el seu darrer disc i gira, Txarango ha gravat un disc pòstum per als seguidors que van comprar les entrades i es van quedar sense veure'ls en directe. "El gran ball" és un gran èxits d'homenatge al grup ripollès en el qual han participat una quarantena de col·laboradors d'arreu dels Països Catalans, diverses generacions i estils. A més de repassar aquest àlbum, parlarem dels seus nous discos amb La Ludwig Band, Germans Tanner i Maria Cinta.

  01 Maria Cinta - "A Maó"
  02 Maria Cinta - "Sirena urbana"
  03 Àlex Blat - "La veritat"
  04 Lo Pau de Ponts - "Del poble a la capital"
  05 Germans Tanner - "Elèctriques visions"
  06 Verlaat - "Cal dimoni"
  07 B1n0 + Judit Neddermann - "N0"
  08 Txarango + Joan Garriga i El Mariatxi Galàctic - "La foguera"
  09 Txarango + Srtay Homas - "Som foc"
  10 Txarango + Zoo - "Una llum a l'aigua"
  11 Txarango + Lluís Llach - "Cançons de llibertat"
  12 Txarango + Gemma Humet + Aspencat + Cesk Freixas, Meritxell Gené + Bittah + Montse Castellà… - "Agafant l'horitzó"
  13 La Ludwig Band - "S'ha mort l'home més vell d'Espolla"
  14 Lád Cúig - "La cançó del presoner"
  15 Beatneeks + Kovitch - "Orígens"
  16 Young Rovelló + The Tyets - "Entrant a barraques"

  Després de celebrar el seu desè aniversari i anunciar el seu darrer disc i gira, Txarango ha gravat un disc pòstum per als seguidors que van comprar les entrades i es van quedar sense veure'ls en directe. "El gran ball" és un gran èxits d'homenatge al grup ripollès en el qual han participat una quarantena de col·laboradors d'arreu dels Països Catalans, diverses generacions i estils. A més de repassar aquest àlbum, parlarem dels seus nous discos amb La Ludwig Band, Germans Tanner i Maria Cinta. 01 Maria Cinta - "A Maó" 02 Maria Cinta - "Sirena urbana" 03 Àlex Blat - "La veritat" 04 Lo Pau de Ponts - "Del poble a la capital" 05 Germans Tanner - "Elèctriques visions" 06 Verlaat - "Cal dimoni" 07 B1n0 + Judit Neddermann - "N0" 08 Txarango + Joan Garriga i El Mariatxi Galàctic - "La foguera" 09 Txarango + Srtay Homas - "Som foc" 10 Txarango + Zoo - "Una llum a l'aigua" 11 Txarango + Lluís Llach - "Cançons de llibertat" 12 Txarango + Gemma Humet + Aspencat + Cesk Freixas, Meritxell Gené + Bittah + Montse Castellà… - "Agafant l'horitzó" 13 La Ludwig Band - "S'ha mort l'home més vell d'Espolla" 14 Lád Cúig - "La cançó del presoner" 15 Beatneeks + Kovitch - "Orígens" 16 Young Rovelló + The Tyets - "Entrant a barraques"

Anar al contingut