TOTS ELS ÀUDIOS

 • De viatge amb les Sey Sisters
  Escolta àudio

  De viatge amb les Sey Sisters

  Un viatge per Osona passant per l'Àfrica negra és el resultat de la immersió sonora al nou àlbum del trio de pop world osonenc The Sey Sisters, "We got your back". Parlem amb elles i descobrim les noves cançons, que reafirmen el seu missatge antiracista i feminista. Ginestà ens expliquen els avenços del seu nou treball tardoral, i ens endinsem en la nova escena del pop lo-fi català amb Ven'nus, Laura Valls i Silvia Blum. Tanquem edició amb el blues i el soul més actuals amb The Rusties, Los Mambo Jambo i The Gramophone Allstars Big Band.

  01 Ginestà - "L'Eva i la Jana"
  02 Ven'nus - "Cabells mullats"
  03 Laura Valls + Roger Torné - "Animal"
  04 Júlia Blum - "Respira"
  05 Caseta + Alícia Rey - "Mentre t'escolto"
  06 Samuel López - "Quimi Portet"
  07 The Sey Sisters - "Black Africa woman"
  08 The Sey Sisters - "The journey"
  09 The Sey Sisters - "Auntie's reunion"
  10 The Sey Sisters - "Dear Nala"
  11 The Rusties Blues Band - "Cross road blues"
  12 The Grammophone Allstars Big Band "Old rocking chair"
  13 Los Mambo Jambo - "Dizzy"
  14 Sons of Med - "Life goes on"
  15 Pommier - "Flames" + "La llum d'aquesta nit"
  16 Lal'Ba - "Vaig x tu" + "Lliure (ft. Balkan Paradise Orchestra"
  17 Microhomes - "La menor idea" + "Massa coses"

  Un viatge per Osona passant per l'Àfrica negra és el resultat de la immersió sonora al nou àlbum del trio de pop world osonenc The Sey Sisters, "We got your back". Parlem amb elles i descobrim les noves cançons, que reafirmen el seu missatge antiracista i feminista. Ginestà ens expliquen els avenços del seu nou treball tardoral, i ens endinsem en la nova escena del pop lo-fi català amb Ven'nus, Laura Valls i Silvia Blum. Tanquem edició amb el blues i el soul més actuals amb The Rusties, Los Mambo Jambo i The Gramophone Allstars Big Band. 01 Ginestà - "L'Eva i la Jana" 02 Ven'nus - "Cabells mullats" 03 Laura Valls + Roger Torné - "Animal" 04 Júlia Blum - "Respira" 05 Caseta + Alícia Rey - "Mentre t'escolto" 06 Samuel López - "Quimi Portet" 07 The Sey Sisters - "Black Africa woman" 08 The Sey Sisters - "The journey" 09 The Sey Sisters - "Auntie's reunion" 10 The Sey Sisters - "Dear Nala" 11 The Rusties Blues Band - "Cross road blues" 12 The Grammophone Allstars Big Band "Old rocking chair" 13 Los Mambo Jambo - "Dizzy" 14 Sons of Med - "Life goes on" 15 Pommier - "Flames" + "La llum d'aquesta nit" 16 Lal'Ba - "Vaig x tu" + "Lliure (ft. Balkan Paradise Orchestra" 17 Microhomes - "La menor idea" + "Massa coses"

 • El putu any de la Guineu
  Escolta àudio

  El putu any de la Guineu

  La cantant terrassenca Aida G s'ha fet famosa per una cançó dedicada a l'any de la pandèmia, "Putu any", i des de llavors els seu indie-pop "cuqui" i "trash" s'ha fet valer amb el primer disc de Guineu. Parlem amb ella dels bucles vitals que ha facturat amb els "Forats negres" del seu debut. I també tenim l'estrena setmanal de The Tyets i Els Amics de les Arts, el més nou i metafísic El Petit de Cal Eril, l'avanç melòdic de Pantaleó, l'elegància d'Ariox i el vocalista i baterista de Verge Santa. I, no us perdeu la cançó trapera que La Queency i Cooba dediquen a Pablo Hasél o el disc'n'còmic de Xavier Mata.

  01 The Tyets + Els Amics de les Arts - "Amics, tiets i coneguts"
  02 El Petit de Cal Eril - "Cauen les estrelles"
  03 Pantaleó - "Diëresi"
  04 Gebre - "Dos quarts de sis"
  05 Ariox - "Ja fa un temps"
  06 La Nena Samsó - "Canvi de compàs"
  07 Verge Santa - "U"
  08 Guineu - "Putu any"
  09 Guineu - "No va ser"
  10 Guineu - "Ningú al volant"
  11 Guineu - "Un record"
  12 Kerrature + Sr. Chen - "Sessió golfa"
  13 La Queency + Cooba - "Free Pablito"
  14 Xavier Mata ft. Markus FM - "Teheran"
  15 Jazzwoman + Eryfukksia - "Renovant la vida"
  16 Vinnie Kairos + Malparlat + Monka + Kal·la - "Fred"
  17 La Fera - "La Fera" + "Et volem a casa"
  18 Brick the Yet - "Artistes" + "CV-230"
  19 Legendari - "La dansa eterna" + "Peregrí"

  La cantant terrassenca Aida G s'ha fet famosa per una cançó dedicada a l'any de la pandèmia, "Putu any", i des de llavors els seu indie-pop "cuqui" i "trash" s'ha fet valer amb el primer disc de Guineu. Parlem amb ella dels bucles vitals que ha facturat amb els "Forats negres" del seu debut. I també tenim l'estrena setmanal de The Tyets i Els Amics de les Arts, el més nou i metafísic El Petit de Cal Eril, l'avanç melòdic de Pantaleó, l'elegància d'Ariox i el vocalista i baterista de Verge Santa. I, no us perdeu la cançó trapera que La Queency i Cooba dediquen a Pablo Hasél o el disc'n'còmic de Xavier Mata. 01 The Tyets + Els Amics de les Arts - "Amics, tiets i coneguts" 02 El Petit de Cal Eril - "Cauen les estrelles" 03 Pantaleó - "Diëresi" 04 Gebre - "Dos quarts de sis" 05 Ariox - "Ja fa un temps" 06 La Nena Samsó - "Canvi de compàs" 07 Verge Santa - "U" 08 Guineu - "Putu any" 09 Guineu - "No va ser" 10 Guineu - "Ningú al volant" 11 Guineu - "Un record" 12 Kerrature + Sr. Chen - "Sessió golfa" 13 La Queency + Cooba - "Free Pablito" 14 Xavier Mata ft. Markus FM - "Teheran" 15 Jazzwoman + Eryfukksia - "Renovant la vida" 16 Vinnie Kairos + Malparlat + Monka + Kal·la - "Fred" 17 La Fera - "La Fera" + "Et volem a casa" 18 Brick the Yet - "Artistes" + "CV-230" 19 Legendari - "La dansa eterna" + "Peregrí"

 • La cares de Donallop
  Escolta àudio

  La cares de Donallop

  El duet mallorquí Donallop, integrat per Joana Pol i Pere Bestard, ha tornat a l'illa i ha muntat el seu propi segell -Plas Plas- per editar un EP de cançons d'amor fràgil: "Cara a cara". Una semana en què Oques Grasses ha destapat la primera de les cançons del seu esperat nou disc, Copa Lotus canta als pronoms i reapareix l'indie-pop de Super Gegant. I també presentem els discos i les cançons de Power Burkas, Kids From Mars, Anegats i Xicu. Foto: Arnau Vadell.

  01 Oques Grasses - "ByeBye"
  02 Copa Lotus - "Els pronoms febles"
  03 Super Gegant - "L'hora sense ombra"
  04 Super Gegant - "Algú altre"
  05 Xicu - "Lluna fuig"
  06 Donallop - "Una llum"
  07 Donallop - "Paris to Helena"
  08 Donallop - "Tresors i tones"
  09 Donallop - "Floridura"
  10 Joan Colomo - "Cançó animada"
  11 Power Burkas - "Autorentat"
  12 Kids From Mars - "Altgirl"
  13 Anegats - "Aprenent"
  14 Germà Negre - "Fàstic d'amor"
  15 Xavi Luka - "Sense pressa i sense llum" + "Ocell de pas"
  16 Terra Ferma - "Naufragi" + "Toc de festa"
  17 Roko Banana - "Som com som" + "Fang"

  El duet mallorquí Donallop, integrat per Joana Pol i Pere Bestard, ha tornat a l'illa i ha muntat el seu propi segell -Plas Plas- per editar un EP de cançons d'amor fràgil: "Cara a cara". Una semana en què Oques Grasses ha destapat la primera de les cançons del seu esperat nou disc, Copa Lotus canta als pronoms i reapareix l'indie-pop de Super Gegant. I també presentem els discos i les cançons de Power Burkas, Kids From Mars, Anegats i Xicu. Foto: Arnau Vadell. 01 Oques Grasses - "ByeBye" 02 Copa Lotus - "Els pronoms febles" 03 Super Gegant - "L'hora sense ombra" 04 Super Gegant - "Algú altre" 05 Xicu - "Lluna fuig" 06 Donallop - "Una llum" 07 Donallop - "Paris to Helena" 08 Donallop - "Tresors i tones" 09 Donallop - "Floridura" 10 Joan Colomo - "Cançó animada" 11 Power Burkas - "Autorentat" 12 Kids From Mars - "Altgirl" 13 Anegats - "Aprenent" 14 Germà Negre - "Fàstic d'amor" 15 Xavi Luka - "Sense pressa i sense llum" + "Ocell de pas" 16 Terra Ferma - "Naufragi" + "Toc de festa" 17 Roko Banana - "Som com som" + "Fang"

 • Crim i altres herbes del punk
  Escolta àudio

  Crim i altres herbes del punk

  La banda catalana de punk-rock per excel·lència celebra 10 anys amb un sorprenent disc de versions interpretat en anglès, amb col·laboradors nacionals i internacionals. Parlem amb els responsables de "10 anys per veure una bona merda" que, a cop de guitarra accelerada i amb el batec de la bateria trepidant, han marcat el ritme d'una generació punkarra. A més, ens endinsem en els sons contundents de Vaire, Böira, Novembre Elèctric, Gran Bèstia i les riott girrrls del "Sona9", Les Buch. I parlem amb els protagonistes del nous treballs de Pelat i Pelut i Reggae per Xics.


  01 Pelat i Pelut - "Ennuvolat"
  02 Pelat i Pelut - "Cortines"
  03 Primera Cita - "Deixa't anar"
  04 Reggae per Xics - "El viatge"
  05 La Nena Samsó - "Si tan sols volgués això"
  06 Crim - "Welcome My Enemy"
  07 Crim + Barcelona Violets - "Paper Boats"
  08 Crim + Ola (Toy Dolls) - "A Song and a Promise"
  09 Crim + Deadyard - "Dead Horses"
  10 Vaire - "Espurnes de l'ocàs"
  11 Böira - "Brot"
  12 Novembre Elèctric - "Boira"
  13 Gran Bèstia - "El sistema és mort"
  14 Les Buch - "No és no"
  15 Smussa - "El lladre de' vent" + "La xica dels cabells estranys"
  16 Iglú - "Desperto" + "Cotxe blau"
  17 Els Triple Malta - "Sense recança" + "Vine amb mi"

  La banda catalana de punk-rock per excel·lència celebra 10 anys amb un sorprenent disc de versions interpretat en anglès, amb col·laboradors nacionals i internacionals. Parlem amb els responsables de "10 anys per veure una bona merda" que, a cop de guitarra accelerada i amb el batec de la bateria trepidant, han marcat el ritme d'una generació punkarra. A més, ens endinsem en els sons contundents de Vaire, Böira, Novembre Elèctric, Gran Bèstia i les riott girrrls del "Sona9", Les Buch. I parlem amb els protagonistes del nous treballs de Pelat i Pelut i Reggae per Xics. 01 Pelat i Pelut - "Ennuvolat" 02 Pelat i Pelut - "Cortines" 03 Primera Cita - "Deixa't anar" 04 Reggae per Xics - "El viatge" 05 La Nena Samsó - "Si tan sols volgués això" 06 Crim - "Welcome My Enemy" 07 Crim + Barcelona Violets - "Paper Boats" 08 Crim + Ola (Toy Dolls) - "A Song and a Promise" 09 Crim + Deadyard - "Dead Horses" 10 Vaire - "Espurnes de l'ocàs" 11 Böira - "Brot" 12 Novembre Elèctric - "Boira" 13 Gran Bèstia - "El sistema és mort" 14 Les Buch - "No és no" 15 Smussa - "El lladre de' vent" + "La xica dels cabells estranys" 16 Iglú - "Desperto" + "Cotxe blau" 17 Els Triple Malta - "Sense recança" + "Vine amb mi"

 • El viatge èpic de Santi Balmes
  Escolta àudio

  El viatge èpic de Santi Balmes

  Com és un viatge als llimbs? El grup més popular de l'escena catalana, Love of Lesbian, presenta un nou treball carregat d'inspiracions i exclamacions. El seu "Viaje Épico Hacia la Nada (VEHN)" és un inspirada obra de poètica urbana escrita per Santi Balmes sobre les heroïcitats del dia a dia i la fragilitat del ser. A més, la cantant ebrenca Montse Castellà presenta "Salicòrnia", el cantant dels germans Matamala, Ricky Gil, estrena el seu primer disc en solitari, "Infinites rutes invisibles", i Salva Racero explica el seu nou projecte amb Laura Vall amb "Torno a respirar".

  01 Montse Castellà - "Desfer tronades"
  02 Montse Castellà - "Podria sortir bé"
  03 Guineu - "Ningú al volant"
  04 Iglú - "On el vent em va portar"
  05 Verge Santa + Mazoni - "Polvos de talk"
  06 Ariox - "Ja fa un temps"
  07 Love of Lesbian - "El sur"
  08 Love of Lesbian - "Eterna revolución"
  09 Love of Lesbian - "El mundo"
  10 Love of Lesbian - "Catalunya bondage"
  11 Companyia Elèctrica Dharma - "Tots junts vencerem"
  12 Rita Payés - "Doce de coco"
  13 Salva Racero & Laura Vall - "Torno a respirar"
  14 Ricky Gil - "Skate Park de matinada"
  15 Marco Pompero - "Llum" + "Foc"
  16 Vèrtex Buit - "Deixa'm" + "Joc de cartes"
  17 Ofir Chichilla - "Rosa de primavera" + "Paradigmes infinits"

  Com és un viatge als llimbs? El grup més popular de l'escena catalana, Love of Lesbian, presenta un nou treball carregat d'inspiracions i exclamacions. El seu "Viaje Épico Hacia la Nada (VEHN)" és un inspirada obra de poètica urbana escrita per Santi Balmes sobre les heroïcitats del dia a dia i la fragilitat del ser. A més, la cantant ebrenca Montse Castellà presenta "Salicòrnia", el cantant dels germans Matamala, Ricky Gil, estrena el seu primer disc en solitari, "Infinites rutes invisibles", i Salva Racero explica el seu nou projecte amb Laura Vall amb "Torno a respirar". 01 Montse Castellà - "Desfer tronades" 02 Montse Castellà - "Podria sortir bé" 03 Guineu - "Ningú al volant" 04 Iglú - "On el vent em va portar" 05 Verge Santa + Mazoni - "Polvos de talk" 06 Ariox - "Ja fa un temps" 07 Love of Lesbian - "El sur" 08 Love of Lesbian - "Eterna revolución" 09 Love of Lesbian - "El mundo" 10 Love of Lesbian - "Catalunya bondage" 11 Companyia Elèctrica Dharma - "Tots junts vencerem" 12 Rita Payés - "Doce de coco" 13 Salva Racero & Laura Vall - "Torno a respirar" 14 Ricky Gil - "Skate Park de matinada" 15 Marco Pompero - "Llum" + "Foc" 16 Vèrtex Buit - "Deixa'm" + "Joc de cartes" 17 Ofir Chichilla - "Rosa de primavera" + "Paradigmes infinits"

 • El temps guanyat de 31 FAM
  Escolta àudio

  El temps guanyat de 31 FAM

  La formació trapera vallesana presenta el seu tercer treball, "Jetlag", amb el qual se situa com un dels referents de les músiques urbanes en català. Farem una recerca dels nous talents del trap català i també tindrem novetats del nou treball dels guanyadors del Sona9, Copa Lotus, a més de les estrenes de Junco y Mimbre, Amulet i Power Burkas.

  01 Love of Lesbian - "El mundo"
  02 Copa Lotus - "Núñez y Navarro"
  03 Ricky Gil - "Dues obres mestres"
  04 Power Burkas - "Vull cotitzar"
  05 Vàlius - "Espinàs"
  06 31 FAM - "Make It Rain"
  07 31 FAM - "El nostre últim ball"
  08 31 FAM + Lildami - "Una player"
  09 31 FAM - "Nens de barri"
  10 Crema Kids - "Enderrock"
  11 Junco y Mimbre - "Equilibri"
  12 Carola Ortiz - "El testament d'Amèlia"
  13 Montse Castellà + Lluís Llach - "Vull"
  14 Amulet + Xanguito - "Es camins que no haguérem agafat mai junts"
  15 The Taffaners - "El desig" + "De sol a sol"
  16 Carla Font - "Vindreu" + "Estimar-te així"
  17 Luz Mutante - "Quanta bondat" + "Trekis I fans"

  La formació trapera vallesana presenta el seu tercer treball, "Jetlag", amb el qual se situa com un dels referents de les músiques urbanes en català. Farem una recerca dels nous talents del trap català i també tindrem novetats del nou treball dels guanyadors del Sona9, Copa Lotus, a més de les estrenes de Junco y Mimbre, Amulet i Power Burkas. 01 Love of Lesbian - "El mundo" 02 Copa Lotus - "Núñez y Navarro" 03 Ricky Gil - "Dues obres mestres" 04 Power Burkas - "Vull cotitzar" 05 Vàlius - "Espinàs" 06 31 FAM - "Make It Rain" 07 31 FAM - "El nostre últim ball" 08 31 FAM + Lildami - "Una player" 09 31 FAM - "Nens de barri" 10 Crema Kids - "Enderrock" 11 Junco y Mimbre - "Equilibri" 12 Carola Ortiz - "El testament d'Amèlia" 13 Montse Castellà + Lluís Llach - "Vull" 14 Amulet + Xanguito - "Es camins que no haguérem agafat mai junts" 15 The Taffaners - "El desig" + "De sol a sol" 16 Carla Font - "Vindreu" + "Estimar-te així" 17 Luz Mutante - "Quanta bondat" + "Trekis I fans"

 • Beth: cançons per al medi ambient
  Escolta àudio

  Beth: cançons per al medi ambient

  La cantant surienca Beth presenta un nou treball després de vuit anys de silenci discogràfic. El disc "Origen" és la recuperació de cançons en català, castellà i anglès que tenia al calaix i altres de noves que recuperen la confiança en la Beth Rodergas autora. Per completar el programa hem triat mitja dotzena de cançons sobre la natura, el medi ambient i el canvi climàtic amb la jove Julieta, el duet Marcel i Júlia, el viatge a Kiribati de Guillem Roma, el científic que fa de músic amb L'Útim Indi i els mallorquins Da Souza.

  01 Manel - "Tipus Suite"
  02 OR + Joan Dausà + Ombra - "Respirar"
  03 Sara Roy + Miki Núñez - "Tot és més fàcil"
  04 Eduard Gener - "Quan te'n vagis"
  05 Beth - "Love the Music"
  06 Beth - "Que tremolin els arbres"
  07 Beth - "Quan"
  08 Beth - "Respira"
  09 Julieta - "Nayades"
  10 Marcel i Júlia - "Amor climàtic"
  11 Guillem Roma - "No fer tant"
  12 Da Souza - "Branca de romaní"
  13 Dan Peralbo - "Oda a l'Alba"
  14 Despit - "Perdedors"
  15 Joan Delapse - "Petits joglars"
  16 Geluc - "Tan purs"

  La cantant surienca Beth presenta un nou treball després de vuit anys de silenci discogràfic. El disc "Origen" és la recuperació de cançons en català, castellà i anglès que tenia al calaix i altres de noves que recuperen la confiança en la Beth Rodergas autora. Per completar el programa hem triat mitja dotzena de cançons sobre la natura, el medi ambient i el canvi climàtic amb la jove Julieta, el duet Marcel i Júlia, el viatge a Kiribati de Guillem Roma, el científic que fa de músic amb L'Útim Indi i els mallorquins Da Souza. 01 Manel - "Tipus Suite" 02 OR + Joan Dausà + Ombra - "Respirar" 03 Sara Roy + Miki Núñez - "Tot és més fàcil" 04 Eduard Gener - "Quan te'n vagis" 05 Beth - "Love the Music" 06 Beth - "Que tremolin els arbres" 07 Beth - "Quan" 08 Beth - "Respira" 09 Julieta - "Nayades" 10 Marcel i Júlia - "Amor climàtic" 11 Guillem Roma - "No fer tant" 12 Da Souza - "Branca de romaní" 13 Dan Peralbo - "Oda a l'Alba" 14 Despit - "Perdedors" 15 Joan Delapse - "Petits joglars" 16 Geluc - "Tan purs"

 • La nova escena valenciana
  Escolta àudio

  La nova escena valenciana

  Eclosió sense precedents a l'escena valenciana. En els darrers cinc anys s'ha pràcticament doblat la producció musical en català al País Valencià i el darrer any han proliferat les propostes diverses i de qualitat. Només aquesta setmana han aparegut els discos de Zoo, "Llepolies", i Vienna, "Tot allò que una vesprada morí amb les bicicletes", i parlem amb els seus protagonistes. I també parem l'orella als nous treballs de Joe Pask i Tendur, a més d'Òrbites, Tremp, Kharnassein, Maluks o Carles Caselles. I Sonen9: Smussa, Capvespre i Ramonets.

  01 Zoo - "Avant"
  02 Zoo - "Llepolies"
  03 Maluks + Pupil·les - "Olor d'ones"
  04 Kharnassein + Étoimoi - "Coses que cansen"
  05 Vienna - "Alacant o el pop d'aquí"
  06 Vienna, Jo Jet i Maria Ribot - "Aquell món distint"
  07 Vienna - "No és tant això"
  08 Tendur - "Senyora princesa"
  09 Òrbites - "Vull esprintar"
  10 Tremp - "Berlín"
  11 Joe Pask - "Pelai 56"
  12 Carles Caselles - "La bellesa del risc"
  13 Smussa - "A dalt"
  14 Capvespre - "Mirall"
  15 Ranonets - "El cotxe nou"

  Eclosió sense precedents a l'escena valenciana. En els darrers cinc anys s'ha pràcticament doblat la producció musical en català al País Valencià i el darrer any han proliferat les propostes diverses i de qualitat. Només aquesta setmana han aparegut els discos de Zoo, "Llepolies", i Vienna, "Tot allò que una vesprada morí amb les bicicletes", i parlem amb els seus protagonistes. I també parem l'orella als nous treballs de Joe Pask i Tendur, a més d'Òrbites, Tremp, Kharnassein, Maluks o Carles Caselles. I Sonen9: Smussa, Capvespre i Ramonets. 01 Zoo - "Avant" 02 Zoo - "Llepolies" 03 Maluks + Pupil·les - "Olor d'ones" 04 Kharnassein + Étoimoi - "Coses que cansen" 05 Vienna - "Alacant o el pop d'aquí" 06 Vienna, Jo Jet i Maria Ribot - "Aquell món distint" 07 Vienna - "No és tant això" 08 Tendur - "Senyora princesa" 09 Òrbites - "Vull esprintar" 10 Tremp - "Berlín" 11 Joe Pask - "Pelai 56" 12 Carles Caselles - "La bellesa del risc" 13 Smussa - "A dalt" 14 Capvespre - "Mirall" 15 Ranonets - "El cotxe nou"

 • Marcel i Júlia, l'estela de Txarango
  Escolta àudio

  Marcel i Júlia, l'estela de Txarango

  Després de voltar pel Brasil en bicicleta, el duet de Marcel Lázara i Júlia Arrey recull l'esperit i la banda de Txarango per al seu segon disc; parlem amb ells per descobrir les interioritats d'"En òrbita". Celebrem els 10 anys de "Surfistes en càmera lenta" de Joan Miquel Oliver, els 10 de Pol Cruells, els 15 amb Ebri Knight i els 50 de la Locomotora Negra. A més, parlem amb Cesk Freixas de "Memòria" i escoltem els nous candidats del "Sona9". Foto: Frame "Clipping"/Canal 33

  01 Joan Miquel Oliver - "Surfistes en càmara lenta"
  02 Pol Cruells - "Passeu, passeu¿ Medley"
  03 Ebri Knight - "Al vostre costat"
  04 La Locomotora Negra + Big Mama - "Saint Louis blues"
  05 Marcel i Júlia - "Millor amb tu"
  06 Marcel i Júlia - "Un bon dia"
  07 Marcel i Júlia - "Amor climàtic"
  08 Manel - "L'amant malalta"
  09 Cesk Freixas ft.Zoo i Joana Gomila - "Voler l'impossible"
  10 Vienna + Malifeta - "Un altre aire"
  11 Cine Nuria - "Cendres"
  12 Pol Bordas + Quimo - "Terceravegada"
  13 Petit Taller de Cançons - "Mirall de pau"
  14 La Ruba - "Vola alt"

  Després de voltar pel Brasil en bicicleta, el duet de Marcel Lázara i Júlia Arrey recull l'esperit i la banda de Txarango per al seu segon disc; parlem amb ells per descobrir les interioritats d'"En òrbita". Celebrem els 10 anys de "Surfistes en càmera lenta" de Joan Miquel Oliver, els 10 de Pol Cruells, els 15 amb Ebri Knight i els 50 de la Locomotora Negra. A més, parlem amb Cesk Freixas de "Memòria" i escoltem els nous candidats del "Sona9". Foto: Frame "Clipping"/Canal 33 01 Joan Miquel Oliver - "Surfistes en càmara lenta" 02 Pol Cruells - "Passeu, passeu¿ Medley" 03 Ebri Knight - "Al vostre costat" 04 La Locomotora Negra + Big Mama - "Saint Louis blues" 05 Marcel i Júlia - "Millor amb tu" 06 Marcel i Júlia - "Un bon dia" 07 Marcel i Júlia - "Amor climàtic" 08 Manel - "L'amant malalta" 09 Cesk Freixas ft.Zoo i Joana Gomila - "Voler l'impossible" 10 Vienna + Malifeta - "Un altre aire" 11 Cine Nuria - "Cendres" 12 Pol Bordas + Quimo - "Terceravegada" 13 Petit Taller de Cançons - "Mirall de pau" 14 La Ruba - "Vola alt"

 • Les veus femenines del segle XXI
  Escolta àudio

  Les veus femenines del segle XXI

  Les dones catalanes del rap, del trap, del pop, del jazz, del rock o del blues. Un programa sobre l'escena femenina del segle XXI amb la potència del nou disc de Sandra Monfort (disc de la setmana), a més de les cançons feministes de Berta Sala, Magalí Sare i Carolina Alabau o Marina Comelles, les traperes La Clika Pica i Rap de Girona; la cançó de Lia Sampai, Anna d'Ivori i Ariox, la fusió de Marinah¿ i els primers grups del "Sona9 21": Suc i Sopes i Geluc.

  01 Berta Sala, Magalí Sare i Carolina Alabau - "Sola"
  02 DDAA Balears - "Cuit de març és cada dia"
  03 Invisible LP + Marina Comelles - "Totes vives"
  04 DDAA - Rap de Girona - "Murs de la vergonya"
  05 La Clika Pica + Montserrap - "Reflejo"
  06 Sandra Monfort - "Ni cos ni brida"
  07 Sandra Monfort - "Solar"
  08 Sandra Monfort - "La llebre"
  09 Lia Sampai - "La caixeta"
  10 Ariox - "Fotre el camp"
  11 Anna d'Ivori - "Plou"
  12 Rita Payés + Elisabeth Roma - "El marabino"
  13 Marinah - "Noche de plata"
  14 Suc i Sopes -"Es darrer concert a casa"
  15 Geluc - "De debò"

  Les dones catalanes del rap, del trap, del pop, del jazz, del rock o del blues. Un programa sobre l'escena femenina del segle XXI amb la potència del nou disc de Sandra Monfort (disc de la setmana), a més de les cançons feministes de Berta Sala, Magalí Sare i Carolina Alabau o Marina Comelles, les traperes La Clika Pica i Rap de Girona; la cançó de Lia Sampai, Anna d'Ivori i Ariox, la fusió de Marinah¿ i els primers grups del "Sona9 21": Suc i Sopes i Geluc. 01 Berta Sala, Magalí Sare i Carolina Alabau - "Sola" 02 DDAA Balears - "Cuit de març és cada dia" 03 Invisible LP + Marina Comelles - "Totes vives" 04 DDAA - Rap de Girona - "Murs de la vergonya" 05 La Clika Pica + Montserrap - "Reflejo" 06 Sandra Monfort - "Ni cos ni brida" 07 Sandra Monfort - "Solar" 08 Sandra Monfort - "La llebre" 09 Lia Sampai - "La caixeta" 10 Ariox - "Fotre el camp" 11 Anna d'Ivori - "Plou" 12 Rita Payés + Elisabeth Roma - "El marabino" 13 Marinah - "Noche de plata" 14 Suc i Sopes -"Es darrer concert a casa" 15 Geluc - "De debò"

 • Les llunes de Caïm Riba
  Escolta àudio

  Les llunes de Caïm Riba

  El fill gran de Pau Riba diu que viu a "Les llunes de Plutó", un disc magnífic, positiu i carregat d'energia, escrit i compost durant la quarantena en un pis de l'Eixample de Barcelona. I aquesta setmana, Pantaleó, guanyador del "Sona9", ens desvela els secrets del seu avançament amb Anaïs Vila i, fem una immersió al nou univers mutant de Maria Arnal i Marcel Bagés.

  Us recordem que és oberta la nova convocatòria del Sona9 2021. Vols que la teva música soni a la ràdio, es vegi a la televisió i se'n parli a les revistes i als mitjans de comunicació? Vols gravar la teva maqueta en un estudi professional i amb un productor? Vols rodar un clip amb la teva millor cançó i fer una gira pels principals mercats i festivals? Fins al 15 de maig pots presentar les teves cançons al sona9.cat


  01 Caïm Riba - "A la ciutat"
  02 Caïm Riba - "Em sembla bé"
  03 Caïm Riba - "De mica en mica"
  04 Cesk Freixas - "Voler l'impossible"
  05 Cesk Freixas - "Divisa"
  06 Pantaleó + Anaïs Vila - "Romanticidi"
  07 Marco Pompero - "Carn"
  08 Vàlius - "Mur"
  09 Saïm - "Contratemps"
  10 Crim + The Toy Dollz - "A song as a promise"
  11 Fetus - "Les rondes de vi"
  12 B1n0 + El Petit de Cal Eril - "Dance dance decandence"
  13 Maria Arnal i Marcel Bagés - "Meteorit ferit"
  14 Maria Arnal i Marcel Bagés - "Fiera de mi"
  15 Tarta Relena ft. John Talabot – "Infants qui nascitur (Tornar és lluny)"

  El fill gran de Pau Riba diu que viu a "Les llunes de Plutó", un disc magnífic, positiu i carregat d'energia, escrit i compost durant la quarantena en un pis de l'Eixample de Barcelona. I aquesta setmana, Pantaleó, guanyador del "Sona9", ens desvela els secrets del seu avançament amb Anaïs Vila i, fem una immersió al nou univers mutant de Maria Arnal i Marcel Bagés. Us recordem que és oberta la nova convocatòria del Sona9 2021. Vols que la teva música soni a la ràdio, es vegi a la televisió i se'n parli a les revistes i als mitjans de comunicació? Vols gravar la teva maqueta en un estudi professional i amb un productor? Vols rodar un clip amb la teva millor cançó i fer una gira pels principals mercats i festivals? Fins al 15 de maig pots presentar les teves cançons al sona9.cat 01 Caïm Riba - "A la ciutat" 02 Caïm Riba - "Em sembla bé" 03 Caïm Riba - "De mica en mica" 04 Cesk Freixas - "Voler l'impossible" 05 Cesk Freixas - "Divisa" 06 Pantaleó + Anaïs Vila - "Romanticidi" 07 Marco Pompero - "Carn" 08 Vàlius - "Mur" 09 Saïm - "Contratemps" 10 Crim + The Toy Dollz - "A song as a promise" 11 Fetus - "Les rondes de vi" 12 B1n0 + El Petit de Cal Eril - "Dance dance decandence" 13 Maria Arnal i Marcel Bagés - "Meteorit ferit" 14 Maria Arnal i Marcel Bagés - "Fiera de mi" 15 Tarta Relena ft. John Talabot – "Infants qui nascitur (Tornar és lluny)"

 • La felicitat de Miquel Abras
  Escolta àudio

  La felicitat de Miquel Abras

  Parlem amb un dels primers guanyadors del "Sona9", Miquel Abras, que ens presenta el seu onzè disc: "La felicitat també plora". La pianista Clara Peya explora la "Perifèria" de les relacions humanes, amb un àlbum profund en què exhorta àngels i dimonis, amb l'acompanyament del vocalista Henrio. A més, descobrim la banda illenca Alanaire, produïda per Joan Miquel Oliver, i ens deixem seduir pels primers senzills de Sara Roy i Sandra Monfort.

  01 Supermon - "Se us veu tan contents ballant swing"
  02 Miquel Abras -"La felicitat també plora"
  03 Miquel Abras + Clara Gispert - "Crits sota l'aigua"
  04 Ramon Cugat - "El so de les flors"
  05 Llars - "Desconeguts"
  06 Sara Roy - "Poetes"
  07 Sandra Monfort - "Solar"
  08 Clara Peya - "Ni el mar"
  09 Clara Peya - "Caus"
  10 Clara Peya - "Ha mort l'amor"
  11 Poor Tràmit + Lil Russia - "What You Gonna Do"
  12 Elane - "Hiprofenai"
  13 El Pa de Cada Dia - "Em pregunto"
  14 Dos Sipiots + Orgànic - "Per la mar viva"
  15 Alanaire - "Carta"

  Parlem amb un dels primers guanyadors del "Sona9", Miquel Abras, que ens presenta el seu onzè disc: "La felicitat també plora". La pianista Clara Peya explora la "Perifèria" de les relacions humanes, amb un àlbum profund en què exhorta àngels i dimonis, amb l'acompanyament del vocalista Henrio. A més, descobrim la banda illenca Alanaire, produïda per Joan Miquel Oliver, i ens deixem seduir pels primers senzills de Sara Roy i Sandra Monfort. 01 Supermon - "Se us veu tan contents ballant swing" 02 Miquel Abras -"La felicitat també plora" 03 Miquel Abras + Clara Gispert - "Crits sota l'aigua" 04 Ramon Cugat - "El so de les flors" 05 Llars - "Desconeguts" 06 Sara Roy - "Poetes" 07 Sandra Monfort - "Solar" 08 Clara Peya - "Ni el mar" 09 Clara Peya - "Caus" 10 Clara Peya - "Ha mort l'amor" 11 Poor Tràmit + Lil Russia - "What You Gonna Do" 12 Elane - "Hiprofenai" 13 El Pa de Cada Dia - "Em pregunto" 14 Dos Sipiots + Orgànic - "Per la mar viva" 15 Alanaire - "Carta"

 • L'esperit metafísic de Ferran Palau
  Escolta àudio

  L'esperit metafísic de Ferran Palau

  Fem un tomb pel nou "Parc" de cançons d'amor escrites en temps de pandèmia pel bandautor de Collbató Ferran Palau, que aquesta semana ha presentat un disc ple d'emocions metafísiques. També escoltem les cançons recomanades dels nous discos de Judit Neddermann, Aniol Riba, Senyor Oca i Xescu Pera 'Tixin'. Finalment, tastem els nous treballs de Landry el Rumbero, Caïm Riba o Extraño Weys ft. Rosmi.

  01 Judit Neddermann - "Jo et canto a tu"
  02 Judit Neddermann - "Canto"
  03 Aniol Riba - "Et volem a casa"
  04 Xescu Pera ft. Cahner - "Icy"
  05 Extraño Weys ft. Rosmi - "Gota malaya"
  06 Tenda ft. Carles Caselles - "Tard"
  07 Caïm Riba - "A la ciutat"
  08 OR - "Vint-i-quatre"
  09 Landry el Rumbero - "Famílies"
  10 Ferran Palau - "Reflexe"
  11 Ferran Palau - "Amor"
  12 Ferran Palau - "Perfecte"
  13 Suzanna + Chalart58 - "Somnis"
  14 La Família Torelli - "Dignitat"
  15 Senyor Oca - "Dens"

  Fem un tomb pel nou "Parc" de cançons d'amor escrites en temps de pandèmia pel bandautor de Collbató Ferran Palau, que aquesta semana ha presentat un disc ple d'emocions metafísiques. També escoltem les cançons recomanades dels nous discos de Judit Neddermann, Aniol Riba, Senyor Oca i Xescu Pera 'Tixin'. Finalment, tastem els nous treballs de Landry el Rumbero, Caïm Riba o Extraño Weys ft. Rosmi. 01 Judit Neddermann - "Jo et canto a tu" 02 Judit Neddermann - "Canto" 03 Aniol Riba - "Et volem a casa" 04 Xescu Pera ft. Cahner - "Icy" 05 Extraño Weys ft. Rosmi - "Gota malaya" 06 Tenda ft. Carles Caselles - "Tard" 07 Caïm Riba - "A la ciutat" 08 OR - "Vint-i-quatre" 09 Landry el Rumbero - "Famílies" 10 Ferran Palau - "Reflexe" 11 Ferran Palau - "Amor" 12 Ferran Palau - "Perfecte" 13 Suzanna + Chalart58 - "Somnis" 14 La Família Torelli - "Dignitat" 15 Senyor Oca - "Dens"

 • L'antidiva Aiala
  Escolta àudio

  L'antidiva Aiala

  El primer disc de la barcelonina Jara Aiala es planteja com una odissea a la Terra, inspirada en Bowie i Kubrik i amb el punt de partida d'un dia capicua: 12.02.2021. Aiala ens presentarà les cançons del seu debut "2021: An Earth Odditty", un disc de soul, rap, electrónica i pop. També ens parlaran dels seus discos el cantant de Zoo, Pancho, i el duet La Nena Samsó. A més, escoltarem els avançaments dels nous àlbums de Tarta Relena, El Pony Pisador i La Tortuga que Nunca Tuve, i les descobertes de Katta Lana i Blomdays.

  01 El Pony Pisador - "La noble vila de Su"
  02 Tarta Relena - "Tou Votanikou"
  03 Maria Arnal i Marcel Bagés - "Fiera de mí"
  04 Cesk Freixas - "Quan no abrigui aquest món"
  05 Ebri Knight - "Tornar"
  06 Zoo - "Llepolies"
  07 Katta Lana - "20"
  08 Bloomdays + El Noi de Tona –-"No diguis no"
  09 Aiala - "Fighting and Learning"
  10 Aiala - "White wine (Raro)"
  11 Aiala - "Honey"
  12 La Tortuga que Nunca Tuve – "Trenca'l"
  13 Pelat i Pelut - "Una tona de màgia"
  14 L'Home Brut - "Magre"
  15 La Nena Samsó - "Ventalls"

  El primer disc de la barcelonina Jara Aiala es planteja com una odissea a la Terra, inspirada en Bowie i Kubrik i amb el punt de partida d'un dia capicua: 12.02.2021. Aiala ens presentarà les cançons del seu debut "2021: An Earth Odditty", un disc de soul, rap, electrónica i pop. També ens parlaran dels seus discos el cantant de Zoo, Pancho, i el duet La Nena Samsó. A més, escoltarem els avançaments dels nous àlbums de Tarta Relena, El Pony Pisador i La Tortuga que Nunca Tuve, i les descobertes de Katta Lana i Blomdays. 01 El Pony Pisador - "La noble vila de Su" 02 Tarta Relena - "Tou Votanikou" 03 Maria Arnal i Marcel Bagés - "Fiera de mí" 04 Cesk Freixas - "Quan no abrigui aquest món" 05 Ebri Knight - "Tornar" 06 Zoo - "Llepolies" 07 Katta Lana - "20" 08 Bloomdays + El Noi de Tona –-"No diguis no" 09 Aiala - "Fighting and Learning" 10 Aiala - "White wine (Raro)" 11 Aiala - "Honey" 12 La Tortuga que Nunca Tuve – "Trenca'l" 13 Pelat i Pelut - "Una tona de màgia" 14 L'Home Brut - "Magre" 15 La Nena Samsó - "Ventalls"

 • L'òrbita espacial de Joina
  Escolta àudio

  L'òrbita espacial de Joina

  La guanyadora del Premi Joventut del Sona9 2019, l'empordanesa Joina, orbitarà al voltant del seu nou àlbum, "Òrbita 9.18", produït per Arnau Figueres i Quimi Saigi. Joina Canyet ens parlarà d'un viatge pel seu interior i exterior a través de noves sonoritats r'b'b i soul. A més, sentirem els avançaments dels nous àlbums de Marcel Lázara i Júlia Arrey o Pinan 450f, que ens presenta un doble senzill i curtmetratge. Foto: Rosa Borrell

  01 Mishima - "Tot torna a començar"
  02 Òscar Briz - "18.350 + Stereotype"
  03 Vienna + La Fúmiga + El Diluvi + Pep Mirambell - "Tira'm a mi la culpa"
  04 Marcel Lázara i Júlia Arrey - "Millor amb tu"
  05 Donallop - "Floridura"
  06 Tremp + Sandra Monfort - "Roses de paper"
  07 Joina - "He plorat tot el que ja no soc"
  08 Joina - "Sol per tot això"
  09 Joina - "202"
  10 Joe Pask - "La de la caseta"
  11 Deepingtxals - "Sentint els peus"
  12 Senyor Oca - "Plou"
  13 Pinan 450f - "Clara y Omar"
  14 B1n0 - "Kornulov3"

  La guanyadora del Premi Joventut del Sona9 2019, l'empordanesa Joina, orbitarà al voltant del seu nou àlbum, "Òrbita 9.18", produït per Arnau Figueres i Quimi Saigi. Joina Canyet ens parlarà d'un viatge pel seu interior i exterior a través de noves sonoritats r'b'b i soul. A més, sentirem els avançaments dels nous àlbums de Marcel Lázara i Júlia Arrey o Pinan 450f, que ens presenta un doble senzill i curtmetratge. Foto: Rosa Borrell 01 Mishima - "Tot torna a començar" 02 Òscar Briz - "18.350 + Stereotype" 03 Vienna + La Fúmiga + El Diluvi + Pep Mirambell - "Tira'm a mi la culpa" 04 Marcel Lázara i Júlia Arrey - "Millor amb tu" 05 Donallop - "Floridura" 06 Tremp + Sandra Monfort - "Roses de paper" 07 Joina - "He plorat tot el que ja no soc" 08 Joina - "Sol per tot això" 09 Joina - "202" 10 Joe Pask - "La de la caseta" 11 Deepingtxals - "Sentint els peus" 12 Senyor Oca - "Plou" 13 Pinan 450f - "Clara y Omar" 14 B1n0 - "Kornulov3"

Anar al contingut