TOTS ELS ÀUDIOS

 • Tots els detalls de la final del Sona9
  Escolta àudio

  Tots els detalls de la final del Sona9

  Si et vas perdre la final del Sona9 en directe, avui t'expliquem tots els detalls del darrer concert del guanyador del Sona9 (Dan Peralbo), el Premi Joventut - Cases de la Música (Microhomes) i el Premi Èxit (Crisbru). Escoltarem els seus directes, l'anunci dels premis i les primeres impressions a peu d'escenari després del veredicte del jurat. Foto: Carles Rodríguez

  01 Resum del concert de Dan Peralbo
  02 Resum del concert de Microhomes
  03 Resum del concert de Crisbru

  Si et vas perdre la final del Sona9 en directe, avui t'expliquem tots els detalls del darrer concert del guanyador del Sona9 (Dan Peralbo), el Premi Joventut - Cases de la Música (Microhomes) i el Premi Èxit (Crisbru). Escoltarem els seus directes, l'anunci dels premis i les primeres impressions a peu d'escenari després del veredicte del jurat. Foto: Carles Rodríguez 01 Resum del concert de Dan Peralbo 02 Resum del concert de Microhomes 03 Resum del concert de Crisbru

 • Qui guanyarà la final del Sona9 2021?
  Escolta àudio

  Qui guanyarà la final del Sona9 2021?

  Aquest dimecres, 17 de noviembre, se celebra a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat la gran final de la 21a edició del Sona9, que reunirà la bandautora Crisbru, el power-pop de Dan Peralbo i el pop indie de Microhomes. Parlem amb l'assessor de directes del Sona9, Abel Coll, i amb els tres grups finalistes per saber com sonarà el darrer concert de la temporada. iCat transmetrà la final en directe el dimecres 17 de novembre de 21 a 23 h, en un programa presentat per Josep Martín i Lluís Gendrau.

  01 Reïna - "Dies bons"
  02 Les Buch - "Ens estan matant"
  03 Pol Bordas - "Mermelada"
  04 Microhomes - "Massa coses"
  05 Microhomes - "Higiènicament confortable"
  06 Microhomes - "La teva germana"
  07 Crisbru - "Massa per tu"
  08 Crisbru - "Let me"
  09 Crisbru - "Vull ser millor"
  10 Dan Peralbo - "Noia, ho fas tot bé"
  11 Dan Peralbo - "Oda a l'Ada"
  12 Dan Peralbo - "No tens por de la mort"
  13 Les Buch - "Darrere teu"


  Aquest dimecres, 17 de noviembre, se celebra a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat la gran final de la 21a edició del Sona9, que reunirà la bandautora Crisbru, el power-pop de Dan Peralbo i el pop indie de Microhomes. Parlem amb l'assessor de directes del Sona9, Abel Coll, i amb els tres grups finalistes per saber com sonarà el darrer concert de la temporada. iCat transmetrà la final en directe el dimecres 17 de novembre de 21 a 23 h, en un programa presentat per Josep Martín i Lluís Gendrau. 01 Reïna - "Dies bons" 02 Les Buch - "Ens estan matant" 03 Pol Bordas - "Mermelada" 04 Microhomes - "Massa coses" 05 Microhomes - "Higiènicament confortable" 06 Microhomes - "La teva germana" 07 Crisbru - "Massa per tu" 08 Crisbru - "Let me" 09 Crisbru - "Vull ser millor" 10 Dan Peralbo - "Noia, ho fas tot bé" 11 Dan Peralbo - "Oda a l'Ada" 12 Dan Peralbo - "No tens por de la mort" 13 Les Buch - "Darrere teu"

 • Joana Serrat i Tomàs Robisco analitzen el repòquer del #21Sona9
  Escolta àudio

  Joana Serrat i Tomàs Robisco analitzen el repòquer del #21Sona9

  Els cinc finalistes del Sona9 2021 han passat pels Bucbonera Studios de Caldes de Montbui per gravar una cançó inèdita. La productora del Sona9, la cantautora osonenca Joana Serrat, i l'enginyer de so Tomàs Robisco diseccionen les cinc cançons gravades per Crisbru ("Deixa't ser"), Dan Peralbo ("Aina"), La Fera ("Ets la resposta"), Lal'Ba ("Mil preguntes") i Microhomes ("La fórmula").

  01 Lal'Ba - "Mil preguntes"
  02 La Fera - "Ets la resposta"
  03 Crisbru'- "Deixa't ser"
  04 Dan Peralbo - "Aina"
  05 Microhomes - "La fórmula"

  Els cinc finalistes del Sona9 2021 han passat pels Bucbonera Studios de Caldes de Montbui per gravar una cançó inèdita. La productora del Sona9, la cantautora osonenca Joana Serrat, i l'enginyer de so Tomàs Robisco diseccionen les cinc cançons gravades per Crisbru ("Deixa't ser"), Dan Peralbo ("Aina"), La Fera ("Ets la resposta"), Lal'Ba ("Mil preguntes") i Microhomes ("La fórmula"). 01 Lal'Ba - "Mil preguntes" 02 La Fera - "Ets la resposta" 03 Crisbru'- "Deixa't ser" 04 Dan Peralbo - "Aina" 05 Microhomes - "La fórmula"

 • Lal'Ba: Reggaeton a la catalana
  Escolta àudio

  Lal'Ba: Reggaeton a la catalana

  Abans d'anunciar els tres grups que aniran a la final del Sona9 el 17 de novembre, coneixem el cinquè finalista. Escoltem el directe d'iCat del trio de fusió urbana d'Olesa Lal'Ba, música quotidiana i no agressiva amb lletres iròniques i directes, influències llatines, urbanes i mediterrànies, i una colorista posada en escena.

  01 Lal'Ba - "Intro + Comença el ball" (en directe)
  02 Lal'Ba - "Foc + Cendra" (en directe)
  03 Lal'Ba - "Omissions" (poema Mireia Calafell)
  04 Beyoncé + Jay Z - "Crazy in Love"
  05 Doctor Prats - "Les teves pigues "
  06 Xana feat Mak & Sak - "Indecen
  07 Cupido - "No sabes mentir"
  08 Lal'Ba -"Peles" ("Mama dame 100 pesetas" – Raffaella Carrá)
  09 Bas Bunny + Rosalia - "La noche de anoche"
  10 Lal'Ba - "Mil preguntes" (en directe)

  Abans d'anunciar els tres grups que aniran a la final del Sona9 el 17 de novembre, coneixem el cinquè finalista. Escoltem el directe d'iCat del trio de fusió urbana d'Olesa Lal'Ba, música quotidiana i no agressiva amb lletres iròniques i directes, influències llatines, urbanes i mediterrànies, i una colorista posada en escena. 01 Lal'Ba - "Intro + Comença el ball" (en directe) 02 Lal'Ba - "Foc + Cendra" (en directe) 03 Lal'Ba - "Omissions" (poema Mireia Calafell) 04 Beyoncé + Jay Z - "Crazy in Love" 05 Doctor Prats - "Les teves pigues " 06 Xana feat Mak & Sak - "Indecen 07 Cupido - "No sabes mentir" 08 Lal'Ba -"Peles" ("Mama dame 100 pesetas" – Raffaella Carrá) 09 Bas Bunny + Rosalia - "La noche de anoche" 10 Lal'Ba - "Mil preguntes" (en directe)

 • La Fera Ferotge, a ritme sincopat: la lluita social i musical
  Escolta àudio

  La Fera Ferotge, a ritme sincopat: la lluita social i musical

  Finalista del concurs Sona9, el grup de reggae, ska i rock de l'Hospitalet entén la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. Música festiva i combativa amb missatges contra el canvi climàtic i reivindicació d'identitats segrestades. Escoltem el seu directe a la sala Salamandra de l'Hospitalet. Foto: Carles Rodríguez

  01 La Fera - "Intro" (en directe)
  02 La Fera - "Sintonitza" (en directe)
  03 La Fera - "Omissions" (poema Mireia Calafell)
  04 The Skatalites - "Rock fort rock"
  05 La Gossa Sorda - "La nostra sort"
  06 Bob Marley - "Get up, stand up"
  07 Rudymentari - "Ai muare"
  08 La Fera - "Ets la veu" ("You're the voice" - John Farnham)
  09 Dub Inc - "Revolution"
  10 La Fera - "Et volem a casa" (en directe)

  Finalista del concurs Sona9, el grup de reggae, ska i rock de l'Hospitalet entén la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. Música festiva i combativa amb missatges contra el canvi climàtic i reivindicació d'identitats segrestades. Escoltem el seu directe a la sala Salamandra de l'Hospitalet. Foto: Carles Rodríguez 01 La Fera - "Intro" (en directe) 02 La Fera - "Sintonitza" (en directe) 03 La Fera - "Omissions" (poema Mireia Calafell) 04 The Skatalites - "Rock fort rock" 05 La Gossa Sorda - "La nostra sort" 06 Bob Marley - "Get up, stand up" 07 Rudymentari - "Ai muare" 08 La Fera - "Ets la veu" ("You're the voice" - John Farnham) 09 Dub Inc - "Revolution" 10 La Fera - "Et volem a casa" (en directe)

 • Les pessigolles rockeres de Dan Peralbo
  Escolta àudio

  Les pessigolles rockeres de Dan Peralbo

  Després de liderar el grup juvenil Els Flipats del 2013 al 2016, Dan Peralbo va passar una temporada a Londres i ara reapareix amb més energia que mai amb cançons fresques i vitamíniques gravades a l'habitació. Les referències són el pop, de manera que cada lletra està al servei de la cançó, i cada cançó és la inspiració de cada dia, un món que deixa fluir un torrent de creativitat. De l'amor a la mort, passant pels pingüins.

  01 Dan Peralbo - "Aina" (en directe)
  02 Dan Peralbo - "Desdir-se" (poema Juana Dolores)
  03 Dan Peralbo - "Noia, ho fas tot bé" (en directe)
  04 Umpah-pah - "La catximba I els rostolls d'Angelina"
  05 The Blues Brothers - "B movie box car blues"
  06 Els Pets - "Pantalons curts i els genolls pelats"
  07 The Libertines - "Don't look into the sun"
  08 Dan Peralbo - "Cor trencadís" ("Heart of Glass"- Blondie)
  09 The Beatles - "Getting Better"
  10 Dan Peralbo - "Pizza amb massa mare" (en directe)

  Després de liderar el grup juvenil Els Flipats del 2013 al 2016, Dan Peralbo va passar una temporada a Londres i ara reapareix amb més energia que mai amb cançons fresques i vitamíniques gravades a l'habitació. Les referències són el pop, de manera que cada lletra està al servei de la cançó, i cada cançó és la inspiració de cada dia, un món que deixa fluir un torrent de creativitat. De l'amor a la mort, passant pels pingüins. 01 Dan Peralbo - "Aina" (en directe) 02 Dan Peralbo - "Desdir-se" (poema Juana Dolores) 03 Dan Peralbo - "Noia, ho fas tot bé" (en directe) 04 Umpah-pah - "La catximba I els rostolls d'Angelina" 05 The Blues Brothers - "B movie box car blues" 06 Els Pets - "Pantalons curts i els genolls pelats" 07 The Libertines - "Don't look into the sun" 08 Dan Peralbo - "Cor trencadís" ("Heart of Glass"- Blondie) 09 The Beatles - "Getting Better" 10 Dan Peralbo - "Pizza amb massa mare" (en directe)

 • Crisbru trenca tabús
  Escolta àudio

  Crisbru trenca tabús

  Continuem coneixent de prop els finalistes del Sona9: sentim el directe d'iCat de la bandautora pop barcelonina Crisbru, gravat a la sala Salamandra, i descobrim les seves influències. Crisbru busca transmetre un missatge de força i sinceritat. Sílvia Pérez Cruz, Jorge Drexler, Núria Graham i Oques Grasses es troben entre els seus referents. Foto: Carles Rodríguez

  01 Crisbru - "Mira'm a mi" (en directe)
  02 Crisbru - "Vull ser millor" (en directe)
  03 Crisbru - "Desdir-se" (poema Juana Dolores)
  04 The Beatles - "Nowhere Man"
  05 La Troba Kung-Fú - "La cançó del lladre"
  06 Supertramp - "The logical song"
  07 Sílvia Pérez Cruz - "Vestida de nit"
  08 Crisbru - "Ahir" ("Yesterday" - The Beatles)
  09 Destiny's Child - "Say my name"
  10 Crisbru - "Massa per tu" (en directe)

  Continuem coneixent de prop els finalistes del Sona9: sentim el directe d'iCat de la bandautora pop barcelonina Crisbru, gravat a la sala Salamandra, i descobrim les seves influències. Crisbru busca transmetre un missatge de força i sinceritat. Sílvia Pérez Cruz, Jorge Drexler, Núria Graham i Oques Grasses es troben entre els seus referents. Foto: Carles Rodríguez 01 Crisbru - "Mira'm a mi" (en directe) 02 Crisbru - "Vull ser millor" (en directe) 03 Crisbru - "Desdir-se" (poema Juana Dolores) 04 The Beatles - "Nowhere Man" 05 La Troba Kung-Fú - "La cançó del lladre" 06 Supertramp - "The logical song" 07 Sílvia Pérez Cruz - "Vestida de nit" 08 Crisbru - "Ahir" ("Yesterday" - The Beatles) 09 Destiny's Child - "Say my name" 10 Crisbru - "Massa per tu" (en directe)

 • Microhomes, minimalistes i quotidians
  Escolta àudio

  Microhomes, minimalistes i quotidians

  Primer programa especial amb els cinc finalistes: Escoltem el directe d'iCat del trio barceloní Microhomes gravat a la sala Salamandra i descobrim les seves influències. I un gir de guió inesperat al final del programa... Un grup de pop alternatiu que sent un amor absolut per la música. Són microhomes perquè en són pocs, fan cançons que diuen i duren el que necessiten i parlen de conceptes senzills i concrets. Les idees com més clares i concises millor. Un trio indie-pop per expressar de forma minimalista, directa i contundent els dilemes quotidians i apropar-se als que volen ballar i gaudir de manera despreocupada. Foto: Carles Rodríguez

  01 Microhomes - "Massa coses" (en directe)
  02 Microhomes - "Omissions" (poema Mireia Calafell)
  03 Microhomes - "La menor idea" (en directe)
  04 Flyte - "I Still Believe in You"
  05 La Iaia - "L'ós"
  06 Parcels - "Overnight"
  07 Muse -"Knights of Cydonia"
  08 Microhomes - "Perdo el nord" ("Crazy in Love " - Beyoncé)
  09 El Petit de Cal Eril - "Tot el que has estat"
  10 Microhomes - "Segle XXI" (en directe)

  Primer programa especial amb els cinc finalistes: Escoltem el directe d'iCat del trio barceloní Microhomes gravat a la sala Salamandra i descobrim les seves influències. I un gir de guió inesperat al final del programa... Un grup de pop alternatiu que sent un amor absolut per la música. Són microhomes perquè en són pocs, fan cançons que diuen i duren el que necessiten i parlen de conceptes senzills i concrets. Les idees com més clares i concises millor. Un trio indie-pop per expressar de forma minimalista, directa i contundent els dilemes quotidians i apropar-se als que volen ballar i gaudir de manera despreocupada. Foto: Carles Rodríguez 01 Microhomes - "Massa coses" (en directe) 02 Microhomes - "Omissions" (poema Mireia Calafell) 03 Microhomes - "La menor idea" (en directe) 04 Flyte - "I Still Believe in You" 05 La Iaia - "L'ós" 06 Parcels - "Overnight" 07 Muse -"Knights of Cydonia" 08 Microhomes - "Perdo el nord" ("Crazy in Love " - Beyoncé) 09 El Petit de Cal Eril - "Tot el que has estat" 10 Microhomes - "Segle XXI" (en directe)

 • La sitcom de Lles
  Escolta àudio

  La sitcom de Lles

  El guanyador del Premi Èxit del Sona9 2020, Lluís Arruga -Lles-, ens presenta les seves darreres gravacions i ens parla de les seves creacions artístiques al cinema, el teatre i la música. Des de Collbató, el cantautor i actor comparteix les coses que l'inspiren i el seu futur musical.

  01 "Margarita"
  02 "Això no és una sitcom"
  03 "El del tercer" (en directe)
  04 "Una altra vegada 24/7"
  05 "Pensaments"
  06 "Reconciliació" (en directe)
  07 "Elquesentim"
  08 "Què fas, on ets?"
  09 "Gràcies" (en directe)
  10 "El putu temps"

  El guanyador del Premi Èxit del Sona9 2020, Lluís Arruga -Lles-, ens presenta les seves darreres gravacions i ens parla de les seves creacions artístiques al cinema, el teatre i la música. Des de Collbató, el cantautor i actor comparteix les coses que l'inspiren i el seu futur musical. 01 "Margarita" 02 "Això no és una sitcom" 03 "El del tercer" (en directe) 04 "Una altra vegada 24/7" 05 "Pensaments" 06 "Reconciliació" (en directe) 07 "Elquesentim" 08 "Què fas, on ets?" 09 "Gràcies" (en directe) 10 "El putu temps"

 • Els monstres de Les Buch
  Escolta àudio

  Els monstres de Les Buch

  Sona9 està d'estrena. Aquesta setmana és el torn del nou disc de les guanyadores del Premi Joventut del Sona9 2020: "Monstres", de Les Buch. El quartet terrassenc de punk rock ha enregistrat un EP amb la producció de Joana Serrat als Bucbonera Studios de Caldes de Montbui. El resultat és un àlbum contundent, empoderat, feminista i rocker. Foto: Carles Rodríguez.

  01 "Ens estan matant"
  02 "Darrere teu!"
  03 "Descansaré quan moriré"
  04 "No és no"
  05 "Un dia més"

  Sona9 està d'estrena. Aquesta setmana és el torn del nou disc de les guanyadores del Premi Joventut del Sona9 2020: "Monstres", de Les Buch. El quartet terrassenc de punk rock ha enregistrat un EP amb la producció de Joana Serrat als Bucbonera Studios de Caldes de Montbui. El resultat és un àlbum contundent, empoderat, feminista i rocker. Foto: Carles Rodríguez. 01 "Ens estan matant" 02 "Darrere teu!" 03 "Descansaré quan moriré" 04 "No és no" 05 "Un dia més"

 • Les arts musicals de Reïna
  Escolta àudio

  Les arts musicals de Reïna

  Sona9 presenta el disc "Arts marcials" (U98 Music, 2021) dels guanyadors del concurs Premi Sona9 2020, produït per Lluís Cabot (Da Souza). La formació manacorina practica un pop melòdic i íntim en què la dolça veu de Carme Vives es deixa acompanyar per la guitarra de Pere Amer, el baix de Biel Riera i la bateria d'Adrià Mayordomo per interpretar deu temes de base amorosa amb ritmes actuals i seductors. Foto: Carles Rodríguez

  01 "Tu i jo"
  02 "Geniades"
  03 "Tendrum"
  04 "Carinyu"
  05 "Dois"
  06 "Coret"
  07 "Si entressis dins el meu cap"
  08 "Ja m'és igual"
  09 "Dies bons"
  10 "Confit"

  Sona9 presenta el disc "Arts marcials" (U98 Music, 2021) dels guanyadors del concurs Premi Sona9 2020, produït per Lluís Cabot (Da Souza). La formació manacorina practica un pop melòdic i íntim en què la dolça veu de Carme Vives es deixa acompanyar per la guitarra de Pere Amer, el baix de Biel Riera i la bateria d'Adrià Mayordomo per interpretar deu temes de base amorosa amb ritmes actuals i seductors. Foto: Carles Rodríguez 01 "Tu i jo" 02 "Geniades" 03 "Tendrum" 04 "Carinyu" 05 "Dois" 06 "Coret" 07 "Si entressis dins el meu cap" 08 "Ja m'és igual" 09 "Dies bons" 10 "Confit"

 • El miracle de les Cases de la Música
  Escolta àudio

  El miracle de les Cases de la Música

  Comencem nova temporada i recuperem l'horari original del "Sona9" (dilluns a les 22 h) amb un programa farcit d'estrenes. Avui descobrim el nou senzill ("Darrere teu!") del nou disc de Les Buch; "Monstres", Premi Joventut del Sona9 2020; parlem amb Pol Bordas (Premi Cases de la Música 2020) sobre la seva experiència al projecte Incubadora Musical, i descobrim l'Artista Casa de la Música 2021: Sofia Gabanna. A més, juntament amb el coordinador de l'Àrea de Suport a la Creació de Cases de la Música, Edu Bacardí, descobrim els grups més destacats del darrer recopilatori "Revolucionem la música". Foto: Carles Rodríguez.

  01 Les Buch - "No és no"
  02 Les Buch - "Darrere teu!"
  03 Pol Bordas ft Scotty DK + Sr. Chen - "Plorant"
  04 Pol Bordas ft Scotty DK - "Dissabte"
  05 Sofía Gabanna - "I'm Sexy"
  06 Sofía Gabanna - "Ass Session H/2"
  07 Mayoneday – "Burned Lies"
  08 Guineu – "Ja no t'espero"
  09 VNX - "Festa Major"
  10 Tona Gafarot -"Plomalls de llumeneta"
  11 Tarquim - "Me despido de ti"

  Comencem nova temporada i recuperem l'horari original del "Sona9" (dilluns a les 22 h) amb un programa farcit d'estrenes. Avui descobrim el nou senzill ("Darrere teu!") del nou disc de Les Buch; "Monstres", Premi Joventut del Sona9 2020; parlem amb Pol Bordas (Premi Cases de la Música 2020) sobre la seva experiència al projecte Incubadora Musical, i descobrim l'Artista Casa de la Música 2021: Sofia Gabanna. A més, juntament amb el coordinador de l'Àrea de Suport a la Creació de Cases de la Música, Edu Bacardí, descobrim els grups més destacats del darrer recopilatori "Revolucionem la música". Foto: Carles Rodríguez. 01 Les Buch - "No és no" 02 Les Buch - "Darrere teu!" 03 Pol Bordas ft Scotty DK + Sr. Chen - "Plorant" 04 Pol Bordas ft Scotty DK - "Dissabte" 05 Sofía Gabanna - "I'm Sexy" 06 Sofía Gabanna - "Ass Session H/2" 07 Mayoneday – "Burned Lies" 08 Guineu – "Ja no t'espero" 09 VNX - "Festa Major" 10 Tona Gafarot -"Plomalls de llumeneta" 11 Tarquim - "Me despido de ti"

 • Com sonarà la tardor catalana?
  Escolta àudio

  Com sonarà la tardor catalana?

  Estrenem el nou SG de Reïna ("Carinyu"), els guanyadors del Sona9 2020, que publicaran al seu primer disc el 10 de setembre: "Arts marcials", i també el nou senzill de Les Buch ("Darrere teu!"), del seu pròxim disc "Monstres", que sortirà el 17 de setembre. Acaba la temporada d'estiu i s'inaugura la nova temporada d'iCat i avancem com sonarà aquesta tardor a l'escena musical catalana.

  01 Reïna - "Tendrum"
  02 Reïna - "Carinyu"
  03 Les Buch - "Darrere teu!"
  04 Lles - "Una altra vegada"
  05 El Petit de Cal Eril - "Cap a tu"
  06 Pantaleó -"Diëresi"
  07 David Rosell – "Flor blanca"
  08 La Sentina – "Palusantus"
  09 Joan Reig -"Un pessic de mel"
  10 Agnès Algueró - "Temps"
  11 Nil Moliner - "Som ocells"
  12 Arc de Triomf - "La matinada"
  13 SUS - "Res a fer"
  14 Jansky - "Cardar I cantar"
  15 Maisurt - "Senalles foradades"

  Estrenem el nou SG de Reïna ("Carinyu"), els guanyadors del Sona9 2020, que publicaran al seu primer disc el 10 de setembre: "Arts marcials", i també el nou senzill de Les Buch ("Darrere teu!"), del seu pròxim disc "Monstres", que sortirà el 17 de setembre. Acaba la temporada d'estiu i s'inaugura la nova temporada d'iCat i avancem com sonarà aquesta tardor a l'escena musical catalana. 01 Reïna - "Tendrum" 02 Reïna - "Carinyu" 03 Les Buch - "Darrere teu!" 04 Lles - "Una altra vegada" 05 El Petit de Cal Eril - "Cap a tu" 06 Pantaleó -"Diëresi" 07 David Rosell – "Flor blanca" 08 La Sentina – "Palusantus" 09 Joan Reig -"Un pessic de mel" 10 Agnès Algueró - "Temps" 11 Nil Moliner - "Som ocells" 12 Arc de Triomf - "La matinada" 13 SUS - "Res a fer" 14 Jansky - "Cardar I cantar" 15 Maisurt - "Senalles foradades"

 • Els cinc seleccionats de l'edició 2021
  Escolta àudio

  Els cinc seleccionats de l'edició 2021

  Després de sis setmanes amb els 18 finalistes del Sona9 2021, avui fem públics els quatre artistes que, juntament amb els guanyadors de la votació popular, La Fera, passaran a la recta final del concurs. Els finalistes gravaran un tema a Bucbonera Studios amb la producció de Joana Serrat i Tomàs Robisco, i oferiran un concert gravat per TV3 i iCat a la sala Salamandra de l'Hospitalet. Fotos: Carles Rodríguez.

  Els finalistes: La Fera, Crisbru, Dan Peralbo, Microhomes i Lal'Ba.

  Després de sis setmanes amb els 18 finalistes del Sona9 2021, avui fem públics els quatre artistes que, juntament amb els guanyadors de la votació popular, La Fera, passaran a la recta final del concurs. Els finalistes gravaran un tema a Bucbonera Studios amb la producció de Joana Serrat i Tomàs Robisco, i oferiran un concert gravat per TV3 i iCat a la sala Salamandra de l'Hospitalet. Fotos: Carles Rodríguez. Els finalistes: La Fera, Crisbru, Dan Peralbo, Microhomes i Lal'Ba.

 • Última parada: Balears
  Escolta àudio

  Última parada: Balears

  Darrer programa amb els 18 seleccionats del Sona9 2021, amb tres propostes de les Illes Balears. La veu càlida i embolcallant de Mar Grimalt, de Felanitx; el duet natural de pop amb ceba de Pa Moreno (Palma) i la combinació d'aigua i sal d'arrel mediterrània de Bisuri i Els Mossos (Son Carrió i Manacor).

  01 Mar Grimalt - "Dedins"
  02 Mar Grimalt - "Vessar"
  03 Mar Grimalt - "Reset"
  04 Pa Moreno - "Sa casa se crema"
  05 Pa Moreno - "Peix fumador"
  06 Pa Moreno - "Sa calor"
  07 Bisuri i Els Mossos - "Contra addicció"
  08 Bisuri i Els Mossos - "Aigua i sal"
  09 Bisuri i Els Mossos - "Avui et vull"

  Darrer programa amb els 18 seleccionats del Sona9 2021, amb tres propostes de les Illes Balears. La veu càlida i embolcallant de Mar Grimalt, de Felanitx; el duet natural de pop amb ceba de Pa Moreno (Palma) i la combinació d'aigua i sal d'arrel mediterrània de Bisuri i Els Mossos (Son Carrió i Manacor). 01 Mar Grimalt - "Dedins" 02 Mar Grimalt - "Vessar" 03 Mar Grimalt - "Reset" 04 Pa Moreno - "Sa casa se crema" 05 Pa Moreno - "Peix fumador" 06 Pa Moreno - "Sa calor" 07 Bisuri i Els Mossos - "Contra addicció" 08 Bisuri i Els Mossos - "Aigua i sal" 09 Bisuri i Els Mossos - "Avui et vull"

Anar al contingut