Final d'un curs de cooperació
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Final d'un curs de cooperació

Final d'un curs de cooperació


Escoles, instituts i universitats del país han acabat un any en què l'educació pel desenvolupament i el foment de la solidaritat, els drets humans, el voluntariat i l'acció social han pres un especial significat. Avui us en fem un resum:

A Lleida, hi ha el projecte anual del Col·legi Claver dels Jesuïtes relacionat amb la crisi dels refugiats i l'impacte mundial que ha tingut en els darrers mesos.
A Barcelona, els alumnes del cicle formatiu d'òptica de l'IES Joan Brossa col·laboren amb els serveis socials de l'Ajuntament per proporcionar ulleres a persones de la ciutat en risc d'exclusió.
A Sant Pere de Ribes, els estudiants de secundària dels 5 instituts de la vila han participat en un programa de foment de la cooperació internacional i la implicació dels joves en la comunitat.
I també us parlem d'AIESEC, l'associació d'estudiants universitaris més gran del món, que té per objectiu desenvolupar el lideratge i el potencial dels joves

Anar al contingut