TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 113 resultats.

 • "After life", la nova joia de Ricky Gervais
  Escolta àudio

  "After life", la nova joia de Ricky Gervais

  L'humorista, guionista i director britànic Ricky Gervais ha tornat a les pantalles amb "After life". Aprofitem l'avinentesa per rebre el cameo de Berto Romero -fan de Gervais- i per recomanar grans comèdies en què els personatges no mesuren les seves paraules, com "The office" en les seves dues versions i "Curb your enthusiasm", de Larry David. 01 Elton John - "Rocket man" 02 Clap your hands - "Say yeah" 03 The producers - "Whats he got" 04 Frankie Vallie - "Can't take my eyes off you" 05 Atmosphere - "The best day"

 • Dones a la TV: quantitat i varietat. De "Better things" a "The good fight"
  Escolta àudio

  Dones a la TV: quantitat i varietat. De "Better things" a "The good fight"

  Ens avancem al Dia Internacional de la Dona amb un menú carregat de sèries liderades per dones que acaben d'aterrar o estan a punt de fer-ho a les nostres pantalles. Parlem de dones guerreres, dones superades o dones empoderades com les protagonistes de "Better things", "The good fight" o "The handmaid's tale"

 • Superherois al marge de Marvel
  Escolta àudio

  Superherois al marge de Marvel

  Els superherois de Marvel abandonen el vaixell de Netflix, però tenen joves substituts amb "The umbrella academy". Aprofitant la recent estrena d'aquesta sèrie d'un grup de nens adoptats que desenvolupen superpoders, ens fixem en altres ficcions del gènere que podem trobar ara mateix a la petita pantalla, com "Deadly class" i "Future man". 01 Anderson Paak - "Come down" 02 Tiffany - "Thing we're alone now" 03 Tom Swoon - "Shingaling" 04 Bauhaus - "Stigmata martyr" 05 Violent femmes - "Ad dit up" 06 Len - "Steal my sunshine" 07 The Alan Parsons Project - "Let's talk about me" 08 Jon Batiste - "Sant James infirmary blues"

 • Sotmetem Berto Romero a un interrogatori serièfil! Innocent o culpable?
  Escolta àudio

  Sotmetem Berto Romero a un interrogatori serièfil! Innocent o culpable?

  Berto Romero torna amb la segona temporada de "Mira lo que has hecho", sobre l'aventura de la paternitat i la vida en parella, i a "Serioses" ho aprofitem per sotmetre'l a un tercer grau serièfil. També repassarem altres sèries sobre les dificultats de la convivència, com "Catastrophe", o com sobreviure a una ruptura a l'estil de "Romance is a bonus book". 01 Arcade Fire - "The suburbs" 02 Yes - "Owner of a lonely heart" 03 They Might Be Giants - "Istanbul"

 • Viatges en el temps, en l'espai i déjà-vu. De "Russian doll" a "Star Trek"
  Escolta àudio

  Viatges en el temps, en l'espai i déjà-vu. De "Russian doll" a "Star Trek"

  L'estrena de "Russian doll", la nova comèdia amb loops temporals de Netflix, ens arrossega a explorar altres ficcions on predominen les experiències ja viscudes o els viatges en el temps i en l'espai, com "El Ministerio del Tiempo" i "Star Trek: Discovery". A més, rebem una nova dosi de recomanacions a mida amb garantia Serielizados i descobrim si som serièfils o seriòfils. Cristina Bordas i Sílvia Comet ho tenen clar, però Màrius Serra té la veritat lingüística! 01 Juliane Werding - "Angel of the morning" 02 Harry Nilsson - "Gotta get up" 03 Toña la Negra - "Azul" 04 David Bowie - "Space oddity" 05 Portugal. The Man - "So american"

 • Sintonies de comèdies que es claven al cervell
  Escolta àudio

  Sintonies de comèdies que es claven al cervell

  Recomanem comèdies de tots els temps a través de la música de les seves capçaleres no instrumentals, d'aquelles que no es pot evitar cantar abans que comenci la sèrie. De "The Golden girls" a "Insecure". 01 Andrew Gold - "Thank you for being a friend" 02 The High Strung - "The Luck You Got" 03 John Lennon -"Mother" 04 Kari Faux -"No small talk" 05 Slothrust -"7.30 AM" 06 Steve Burns -""Mighty Little Man" 07 Barenaked ladies - "Big bang theory theme" 08 Carole King & Louisse Goffin - "Where you lead" 09 The 88 - "At least It was here" 10 Jane's Addiction -"Superhero" 11 Frank Sinatra - "love and marriage" 12 Gary Porton – "Where everybody knows your name" 13 Nescobar a-loop and the Camden Country band -"What goes around comes around" 14 The Rembrand's – "Ill be there for you"

 • "Sex education": teràpia sexual i festa musical
  Escolta àudio

  "Sex education": teràpia sexual i festa musical

  Ens fixem en "Sex education", l'última sèrie adolescent de Netflix, que explora la sexualitat dels joves sense filtres, i en la seva fascinant banda sonora amanida amb hits de les tres últimes dècades, de The Smiths a Beth Dito. 01 Talking Heads - "Road to nowere" 02 Muddy Watters - "Mannish boy" 03 Ezra Furman - "Love you so bad" 04 Ezra Furman - "Restless year" 05 Chip Taylor and The New Ukrainians - "Fuck all the perfect people" 06 Bikini Kill - "Rebel girl" 07 A-Ha - "Take on me" 08 Devo - "Satisfaction" 09 Beth Ditto - "Fire" 10 The Flying Pickets - "When you are young and in love" 11 Tommy James & The Shondells - "Crimson and clover" 12 Jackie Wilson - "Higher and higher" 13 Grizzly Bear - "He hit me" 14 Louis Armstrong - "A kiss to buid a dream on"

 • Política per descollonar-se
  Escolta àudio

  Política per descollonar-se

  Ficcions polítiques més enllà de "House of cards" o "Borgen". Amb motiu de l'estrena de la nova comèdia política "Vota Juan" conversarem amb els seus protagonistes, Javier Cámara i María Pujalte, i repassarem altres ficcions que en clau d'humor plantegen situacions que ben segur no estan gaire allunyades de la política real, com "Veep" o "Braindead". 01 Liquido - "Narcotic" 02 Pigeon John -"Good sinner" 03 Now Now - "School friends" 04 Fatboy Slim - "The Rockafeller skank"

 • Carn de marató, sèries 100% addictives. De "Luther" a "You"
  Escolta àudio

  Carn de marató, sèries 100% addictives. De "Luther" a "You"

  Cristina Bordas i Sílvia Comet es fixen en sèries que, per la seva durada o per les seves característiques narratives, són ideals per devorar-les en pocs dies, com "Luther", "You" i "Mr. Inbetween". Alleugereixen l'empatx serièfil amb les millors cançons de seves bandes sonores i també algunes visites inesperades. Amb els protagonistes d'"El embarcadero", les recomanacions a mida de "Serielizados" i el cameo de Queco Novell. 01 Mickey Newbury – "I just dropped in" 02 Nina Simone – "Don't let me be misunderstood" 03 Pat Robitaille – "Venus in furs" 04 Noire – "Baby blue" 05 Billy Idol – "Dancing with myself"

 • Detectius, dracs, demogorgons i més... Les sèries del 2019
  Escolta àudio

  Detectius, dracs, demogorgons i més... Les sèries del 2019

  L'any arrenca fort amb els retorns de "True detective" i "Star Trek". Són dues de les ficcions més esperades d'aquest 2019 que també ens portarà la fi de "Joc de trons" i una nova entrega de "Stranger things", entre d'altres. A "Serioses" fem un repàs de les sèries que venen al gener per als més impacients. 01 BB King - "Chains and things" (Versió) 02 Wycleaf Jean - "We traying to stay alive" 03 The Pepper pots - "Gladden your soul" 04 Boris Pickett - "Monster mash" 05 Litsa Diamadi - "Tha sou Kano Kapsonaki" 06 Rob Simonsen - "Night drive"

 • Serieteca 2018, la col·lecció de sèries de l'any
  Escolta àudio

  Serieteca 2018, la col·lecció de sèries de l'any

  Poseu-vos còmodes, Sílvia Comet i Cristina Bordas us ofereixen un menú degustació de les millors estrenes i retorns de l'any de la ficció televisiva. També ens descobriran sèries amb què més val no perdre el temps i reten homenatge a grans figures de la televisió que ens han deixat aquest 2018.

 • La collita serièfila del 2018. Tertúlia amb serieaddictes professionals
  Escolta àudio

  La collita serièfila del 2018. Tertúlia amb serieaddictes professionals

  La recta final del 2018 ens ha deixat algunes de les sèries que engruixaran la llista del millor de l'any. Conversem amb addictes professionals a la ficció televisiva que han tastat el millor de la collita del 2018. Fem tertúlia amb Víctor Sala, codirector de la revista on line "Serielizados"; Lorenzo Mejino, autor del blog "Series para gourmets", del "Diario Vasco", i Alejandra Palés, especialista del diari "Ara" en sèries.

 • Les sèries estimen Leonard Cohen
  Escolta àudio

  Les sèries estimen Leonard Cohen

  Els versos, la música i la veu de Leonard Cohen ens acompanyen en un incomptable nombre de ficcions per a la televisió. Thrillers intensos com "True detective", sèries d'espionatge com "Homeland" i comèdies negres com "Lilyhammer" han comptat amb la poesia del músic canadenc, un bon denominador comú que Cristina Bordas i Sílvia Comet aprofiten.

 • Rics del cagar: De "Succession" a "Entourage" passant per "Billions"
  Escolta àudio

  Rics del cagar: De "Succession" a "Entourage" passant per "Billions"

  Negocis i relacions familiars poden ser del tot incompatibles quan parlem de grans fortunes. La ficció televisiva hi aposta fort des dels temps de Dallas, Dinastia i Falcon Crest i, aquest 2018, sèries d'alçada com "Succession" han augmentat la temperatura al marge dels culebrons. Sílvia Comet i Cristina Bordas aprofiten per recordar altres sèries amb molta pasta pel mig com "Billions" o "Entourage". També parlarem amb Marta Grau, una de les responsables de la nova sèrie de TV3 titulada provisionalment "Les de l'hoquei" i rebrem les recomanacions de la sexòloga Maria Hernando i els Serielizados Víctor Sala i Betu Martínez.

 • Dones de sèrie: La discriminació flagrant a la indústria televisiva
  Escolta àudio

  Dones de sèrie: La discriminació flagrant a la indústria televisiva

  La polèmica sobre l'exclusió d'Aina Clotet de la sèrie codirigida per Leticia Dolera pel seu embaràs ens porta a reflexionar sobre diferents tipus d'injustícies a què han de fer front les professionals del sector televisiu. Cristina Bordas i Sílvia Comet en parlen a fons amb la guionista i cocreadora Anaïs Schaaff ("El ministerio del tiempo") i les actrius Nausicaa Bonnín ("Poliamor") i Eva Santolaria ("Sé quien eres"), que ha passat per dos embarassos i ens explica com ha afectat la seva trajectòria.